Min helvetes vecka

Måndag: Presentation engelska.
Tisdag: Presentation Engelska, NAtionellt prov SO.
Onsdag: Nationellt prov SO, Musik prov.
Torsdag: Hemkunskaps prov.
Fredag: Simma med klassen.
 
+ att det kanske smyger in sig ett litet muntligt nationellt prov i engelskan också.
 
 
(Så nej, jag kommer inte kunna vara så aktiv i bloggen denna veckan, förlåt ♥)
 

Om frågestunden...

Jag har faktiskt inte haft så mycket tid till frågestunden, men kommer förhoppningsvis svara på frågorna imorn. Så nu är sista chansen att fråga! Måste hinna fixa lite åh så inför att svara till frågorna.. hemskt ledsen men svaren kommer tidigast imorgon. Kram ♥

LÖRDAGEN

HAr haft en jättemysig helg hitills! Helt awesome med mina underbara vänner! Sov hos Hanna i fredags efter att vi hade vart hos Erik med några andra, bakat pizza och haft det trevligt.

 

Vi vaknade av att Hannas lillebror Petter så åt oss att vakna för han hade bakat baguetter. Åh älskar hembakt bröd. Så vi åt fruost och efter det började jag och Hanna våran gamedayhaha! Vi spelade cod i ett mörkt rum i aldeles fööör många timmar.Vi tog en paus någonstans i mitten för att käka lite glass och då fick vi rena chocken när vi gick ut och det var så ljust. Sedan nästa gång vi gick ut var klockan halv fem, vi hade inte ätit lunch och vi satt i pyjamas. Tiden gick väldigt fort då. Vi ska nog bli gamers nu, eller? Men vem gillar inte att sitta och döda zombies...


Sedan så åt vi, gjorde i årning oss och sen så kom grabbarna till oss och så spelade vi lite till haha. Både cod och fifa. Faktiskt väldigt kul, eme kom senare också och Lukas med. Vi sa att vi nog får ha en sånhär speldag minst en gång i månaden!

 


Bloglovin'

näe nu tycker jag att ni kan ta och följa mig på bloglovin! Gört så blir jag glad och de är mycket lättare att veta om jag har uppdaterat åh så ♥ Kom igeeeeeen
 

TOPP TRE; Bad habbits

1. Jag kan verkligen inte hålla rent i mitt rum, även om jag har städat så är nog mitt rum lika stökigt dagen därpå. För jag slänger kläder och allt annat på golvet, lägger aldrig in dom i garderoben, eller i smutsen heller. Så min sämsta vana är nog att jag slänger allt överallt och stökar till.
 
2. Jag biter på min naglar, även fast jag vet hur äckligt det är. Går inte att sluta, jag är så van vid det att jag inte ens märker när jag gör det.. helt sjukt. Mina naglar har inget hopp kvar, det är föööör sent för dom nu.
 
3. Jag går alltid runt och småäter, tar typ aldrig ett mellanmål eller en frukt om vi inte har bananer. Då får de bli någon kaka eller godis.. och det är ju inte så himla bra det inte! Fast tror att jag skasluta äta godis... snart haha!
 

Du är la min bästavän ♡

Människans bästa vän verkligen, min bästa vän. Du kan la va lite kinkig ibland, men du finns ju alltid där. De är som att du förstår när jag är ledsen, åh som att du vill trösta mig.. Husdjur är väl bara för bra! Kontakten man får med en hund efter flera år.. Hon är verkligen som en i familjen, min lilla bebis! Ärligt talat när jag "pratar" med henne kallar jag mig själv för mamma, så hon är helt enkelt min lilla bebis! Loveu

 


men hahaha döööör

Någon länka denna videon åh herregud, sååå kul döör!
 
 

Godnatt, glöm inte frågestunden kära ni

Hej, idag är jag så grymt trött så jag ska faktiskt ta och lägga mig nuuu. Sååå skönt ja! Skulle bara påminna er om frågestunden, desto fler frågor desto roligare, kom igen fråga nuuuuuu HÄR så gör du min dag ♥
 
FRÅGA NU NU NU, OKEJ NUUUU

BESLUTSÅNGEST, seriöst nuu

Hmmm, vet inte hur länge jag har funderat på att göra en industrial piercing, ska jag? Ska jag inte? Vad vill jag? Majgad, what to do? Nej men jag vill verkligen ha en, men om de blir sånna här bölder och typ vårter eller annat äckligt av att det bli infekterat vill man ju inte ha det.. tur att man har långt hår att täcka över då haha. Men jag tycker att det är så sjukt snyggt, bara en enkel stav i örat, jo jag vill nog göra det faktiskt. Bara att jag har redan hål i ena örat där uppe, men det är för högt upp så därför måste jag ta i det andra örat, och det betyder att jag får ta TVÅ nya hål... är det värt det? hmm, jag undrar det, får la funder lite till. Men kommer nog ångra om jag inte gör det, jo jag vill nog!

 
 
Vad tycker ni, är det fint med en sån piercing? ska jag göra det?

Nuddles <333333

Det här är dock kvällsmat ala olivia, vem behöver sallad när det finns nudlar? Så jäkla skönt att bara kunna chilla idag, åh nu är jag glad. Vet inte varför mår bara bra just nu, allting är bra. Har så himla goa vänner och det tror jag står för mycket av min happiness! Tack för att ni finns bebisar ♥
 
Nu tänker jag ta på mig mysis byxorna, gå och ta bort sminket och bara lyssna på musik eller varför inte sätta på en film, åååååh vad skönt!
 
 

Onsdagar, hatar er stick

Åh, har aldrig gillat onsdagar, lär aldrig göra. Hade musikprov idag och de gick la sådär haha, men vår lärare som är typ gaaaanska snäll låter oss fortsätta och ändra på det vi skrev nästa gång. (Thank god!) så de va väl bra. Tandställningen bestämdes som sagt idag, vet inte när det händer men men. OCh sedan hade jag matte på gymnasiet i stan som vanligt. Så dryyyygt. kom inte hem förens fem men nu njuter jag av att jag typ inte behöver plugga idag. eller man behöver la nästan alltid plugga.. men har ju imorn på mig också haha, och helgen kommer nog bestå en hel del av pluggning. SUCK!


Men hoppas att ni har haft en bra onsdag i alla fall, om det ens är möjligt. puss

 


nå, vad sa tandläkaren nu då?

Ja jag fick egentligen välja själv om jag skulle få tandställning.. fast ändå inte. Tandsköterskan som typ manipulerade mig haha. Nej men jag berätta att jag skulle vilja ha tandställning, om jag nu inte hade behövt dra ut några tänder(vilket jag skulle behöva göra i så fall, minst två). Så du börja hon babbla om att jag borde ha det då om de bara var därför jag inte vill, så sa jag typ "aahh...." lite så tveksamt, så fråga hon "så det är ett ja, ja då skriver jag ner det då". Så tandställning + dra ut minst två tänder. Weho, så sjukt taggad. Skulle antagligen behöva ha det i ett och ett halvt till två år. Aja, vill man vara fin får man lida pin!
 
Så nu undrar jag, hur känns det att dra ut en tand? Gör det ont? Gör bedövningen ont? Jag har verkligen panik över det här, snäääälla hjälp mig! vill verkligen inte dra ut tänder, jag är typ livrädd.. berätta gärna hur det känns..
 
 
 och glöm nu inte att fråga frågor som du vill veta om mig på min frågestund. Den hittar du HÄR.

VÄRSTA DAGEN HERE I COME

ååååh gud, majgad. Usch säger "majgad" hela tiden. gud vad töntigt, måste slutas upp med. Är så sjukt otaggad på imorn. Tror ändå att jag kan ganska mycket på musiken faktiskt, konstigt nog! Åh tandställning är väl inte så farligt om det nu blir så, vilket jag är typ 99% säker på. Blir ju fint tillslut och jag har faktiskt aldrig tyckt det vart fult med tandställning. Men känns ändå som att jag kommer gå och lägga mig med en klump i magen. Vem vet, det kanske visar si gatt dagen blir jättebra! Jaja, godnatt på er.. åh jag har faktiskt fått in några roliga frågor redan, men kommer fortsätta att skriva detta på typ varje inlägg tills fredag:
 
Kommentera gärna på min frågestund lite längre ner, vad du vill veta lite mer om..
 
Puss och kram!

Kvällsmat ala oliviastyle, eller inte..

Ja idag tog jag en sallad till kvällsmat, en sallad. Typ emot mina principer. Haha, nej men jag är verkligen ingen salladsmänniska. Men orkade inte laga någon mat(som vanligt), och det stod framme.. så jaja. Kynglingssallad var faktiskt inte helt fel.. bara lite. Men men, är mätt nu i alla fall och det var ju faktiskt gaaaanska gått, med lite "sås" på.
 
Nu ska jag bara fortsätta plugga en aning till... så sjukt kul är det, slösat hela dagen på att plugga musik historia, yey.
 
Föresten, fråga gärna en fråga eller två på frågestunden i inlägged nedan, puss

FRÅGESTUND, varför inte?

Har aldrig haft en frågestund, så tänkte att det passade bra nu! Medans jag sitter och pluggar, så kan ni ju fråga lite frågor.. Fråga vad ni vill, kommer svara på de flesta frågorna i alla fall! Frågestunden avslutas på fredag. Så tills dess är det bara att fråga på. Alla frågor är välkommna... eller nästan alla i alla fall haha! så vad vill ni veta om mig?
 

DÖ PROV DÖÖÖÖ

ÄR hemskt ledsen men kommer inte kunna blogga idag, har musik prov imorn som sagt som gör att jag måste plugga ungefääär så mycket som jag kan och hinner. Så därför blir bloggen inte så uppdaterad idag, tyvärr. Men blir vanlig uppdatering sen imorgon. Ni får ha det så bra flickor och pojkar! Önska mig lycka till!

GODNATT SWEETIES

Nu ska jag gå och göra lite varm choklad så jag kan mysa lite! Pallar inte med skolan just nu, har verkligen gått och blivit skoltrött.. men det är la bara att bita i det sura äpplet i ca 2 månader till och sedan lämnar jag min skola för gott. Så jäkla skönt, tänk att jag har gått i samma skola i 10 år snart. Helt sjukt. Guud vad läskigt det kommer bli att komma till en typ 19399489080 gånger större skola med massa ny människor och klasser. Hjälp, lär dö. Men så ska vi inte tänka än. Får la ta en dag i taget.


Imorn finns det väl inget speciellt jag behöver oroa mig över, bara att jag kommer få sitta och plugga musik ungefäääääär hela natten haha. Och jag kommer antagligen ha ångest för tandställnings bestämmningen haha. Men men, idrott har vi också imorn buhu... Aja natti ♥

 


Lyyyx måltid, typ i alla fall

Nu äter jag igen haha. Tänkte ta och göra lite varm choklad sen så jag kan somna gott och förhoppningsvis sova lite bättre inatt.. ♥


Pluggelipluggar och så jävla bra går det !!!

Jag sitter här och undrar om jag någonsin tänker bli klar med denna musik uppgiften? Det kan väl inte vara så himla svårt eller? Jäkligt tråkigt i alla fall. Kommer inte på vad jag ska rapa/sjunga. Det går skiiiit, palla musikprov också. åhh palla musik överhuvudtaget. bajs
 
 
I SO LOOOOVE GARAGEBAND!! <33333333

Dagen

Ja idag har la vart en helt vanlig måndag, förutom att vi hade nationella labben... Jag vet inte om det var för att jag var nervös inför det, eller vad det var.. Men jag kunde verkligen inte sova idag, så skittrött är jag men är glad ändå. Labben var inget att vara nervös för, ganska lätt faktiskt. Tror jag i alla fall...

Sedan kom också våran lärare och sa att jag hade gjort väldigt bra ifrån mig på den teoretiska delen, så de var ju inte helt fel. Mitt pluggande lönade sig, även fast jag plugga fööör mycket, aja jag är smartare nu.

Nu ska jag försöka plugga lite och kanske träna lite med.. Vi får se!


Tack folket, tack

Och folk säger att jag inte förändrats sedan sexan.. tack säger jag då, tack. Vilken komplimang! Oh I feel so good right now. haha! Nej men tror att det är mer att min andra vänner har förändrats mycket mer, därför syns la inte det lika mycket på mig. Men jag tycker att jag har förändrats ganska mycket, båda till utseendet och på stilen. Glad för det är jag också! Måste säga att jag just nu är väldigt nöjd över mig själv. Kanske inte är den snyggaste eller den mest vältränade och jag har ju en ganska stor näsa o.s.v. men aja, God made you perfect baby. Jaa, så just nu mår jag ganska bra, tror mitt självförtroende har ökat en aning och det gillar vi!
 
 
Ja men jag ser la fortfarande ut såhär då... fett snyggish!

MYS-SÖNDAG!

Något ni kanskei nte visste om mig är att jag jämnt går runt i min morgonrock, bästa julklappen ever! så fort jag får chansen åker den på, antingen den eller så är det mysbyxorna.. eller varför inte, båda två! Så så fort jag kom hem från mässan tog jag på mig morgonrocken. Så nu liggerj ag här i min säng och kollar på tv. Tänker lite på att jag måste släpa mig till skolan imorn igen, usch... åh eftersom att vi var i Holland när de andra gjorde nationella i No fick vi ju göra det lite senare, grejen är den att vi har en del kvar.. Labben, weho! Tråkigaste i Non enligt mig är nog att labborera, tur att det är biologi och att vi typ ska sitta och göra situps haha! Så de får vi la hoppas att det inte blir allt för jobbigt...
 
Sen händer det några andra mindre roliga saker i veckan.. Musikprov på musik historia 50- till 1000- talet, weho + att vi ska kunna höra skillnaden på olika musikstilar. Sånt suger jag på och ärligt talat har jag inte ens börjat plugga. + att jag är gaaaaaaaanska sen med en annan musik uppgift, min musik lärare måste verkligen hata mig. Aja det går säkert bra. Sen har vi också det här med att jag ska till tandläkaren på onsdag. Jag hatar att gå till tandläkaren i vanliga fall, och denna gången ska vi göra den underbara sakaen och kolla om jag ska ha tandställning. Visst jag vill ha tandlställning fast ändå inte. Eller jag vill ha haft tandställning kan vi säga. Jag vill att mina tänder ska bli fina. Men palla ha tandställning? Fast egentligen tror jag inte att jag bryr mig så mycket om själva tandställninge, det är bara det att jag hört att de gör så grymt ont att sätta i den och att an inte kan äta vissa saker o.s.v. sånt orkar man ju inte med?
 
Myskläder på √
 

 
 
 

PINK DREAM!

Kolla runt lite bland rosa kläder, och hittade massa som jag gärna skulle vilja ha i min garderob.. kanskei nte skulle matcha de tillsammans haha, men enskilda så va de rätt nice!
 
Jag har faktiskt tänkt att skaffa mig ett par ljusrosa byxor i alla fall, tycker det är skitsnyggt till sommaren!

GOODIEBAG

Har kommit hem från mässan för en stund sedan. Hittade faktiskt en tunika som jag ska ha till sommaren! Fick ju också en goodiebag. Så här får ni lite bilder..
 
Så fick lite rabatt på några ställen, kakor, en sjal, en tygväska och en lite mina spegel med en lampa på haha. Sedan köpte jag tunikan på bilden, tror den blir skitsnygg till sommarn när man är brun och fin! Väldigt nöjd faktiskt!
 

Breakfast in my ♥

Körde på en liten mysig frukost idag igen, kanske får bli min nya grej, frukt & bär.
 
 
 
 
 

Sommar, Sol & Bad!

Satt och bläddrade runt lite bland bikinisar. Man blir ju inte lite sugen på sommat nu inte.. inte alls!
 
Bikinisarna är från Victoria Secret, tyckte dom var lite färgglada och fina. Så om någon känner att den vill göra mig lite glad så får du ju gärna köpa mig en sånhär och lägga i min brevlåda, haha! Godnatt på er och glad sommar! ♥

Mysfaktorn 100

Lördagsfilm med mamma, Bridesmaids för jag  vet inte femte gången kanske? haha, dock fortfarande lika bra och rolig!
 

Dagens viktigaste mål

 Största och godaste frukosten på länge... mmmmm yummie!
Gjorde den här hemskt goda frukosten imorse, blev så sjukt mätt, orkade inte ens äta upp båda mackorna.. men jag blev inte hungrig på ett tag i alla fall haha! Sedan så fick jag helt ryck och tränade lite mage och armar. träna lite med hantlar och sånt. (Helt olikt mig, väldigt konstigt faktiskt jag som är så lat) Gjorde nog det i nästan två timmar. Sedan drog jag mig ut på en promenad i det fina vädret. gick 6.11 km, power walk då. Och sedan stannade jag till lite vid havet eftersom jag bor precis där. Blev nästan lite sugen på att bada, eller jag blev i alla fall sugen på sommar... åååååh längtar ♥

I'm back bitches (again)

Hejsan på er! Satt just och hade inget att göra. Då tänkte jag att jag skulle ta upp bloggningen igen, why not? vad hittar ni på på lovet? Jag kan sammanfatta mitt lov med några ord; Påsk, Familjen, Shopping, sova-över-mys, mer shopping...
 
Imorn ska jag och mamma på någon mässa, där man kan få lite erbjudande och roliga saker från några butiker i varberg. Vi kommer få sånna där goodiebags och de kommer vara en modevisning där. Tror att det kan bli ganska kul faktikst, vem vet kanske shoppar lite till! Lägger upp bilder kanske imorn men ah någon gång denna eller nästa vecka på vad jag har köpt för fina saker! Ha det bra bebisar, så skriver jag snart igen! (Väldigt snart faktiskt)

LEDSEN MEN INTE PÅ ETT TAG

hemskt ledsen att jag inte bloggat så mycket, men ska samla lite inseration o.s.v. så kommer jag tillbaka snart igen! PUSS

Follow on Bloglovin