LÖRDAGEN

HAr haft en jättemysig helg hitills! Helt awesome med mina underbara vänner! Sov hos Hanna i fredags efter att vi hade vart hos Erik med några andra, bakat pizza och haft det trevligt.

 

Vi vaknade av att Hannas lillebror Petter så åt oss att vakna för han hade bakat baguetter. Åh älskar hembakt bröd. Så vi åt fruost och efter det började jag och Hanna våran gamedayhaha! Vi spelade cod i ett mörkt rum i aldeles fööör många timmar.Vi tog en paus någonstans i mitten för att käka lite glass och då fick vi rena chocken när vi gick ut och det var så ljust. Sedan nästa gång vi gick ut var klockan halv fem, vi hade inte ätit lunch och vi satt i pyjamas. Tiden gick väldigt fort då. Vi ska nog bli gamers nu, eller? Men vem gillar inte att sitta och döda zombies...


Sedan så åt vi, gjorde i årning oss och sen så kom grabbarna till oss och så spelade vi lite till haha. Både cod och fifa. Faktiskt väldigt kul, eme kom senare också och Lukas med. Vi sa att vi nog får ha en sånhär speldag minst en gång i månaden!

 


Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Follow on Bloglovin
Trackback
Follow on Bloglovin