VÄSKAN

       
     
 
 

The last day of the year

Idag spenderades förmiddagen i stan, med fika med syrran, pojkarna och mamma. Köpte även en väska som jag kommer visa er sen. Idag ska jag bara vara hemma och mysa med familjen. God mat och gott sällskap helt enkelt. Vi tänkte kolla lite på resor och sånt. Jag hoppas ni alla får en bra nyårsafton!
 
 
 
 

Mina julklappar

Lite sent kanske, men här ser ni iallafall vad jag fick i julklapp + pengar!
?? // Victoria Secret // Body Shop
 
Bondelid // Abercrombie & Fitch
?? // Kappahl
 

Kappahl // Ginatricot

Det där med att ha tandställning

Jag hade tänkt mig en lugn hemma-dag idag, men eftersom att ett fäste i min tandställning har lossnat så får jag dra mig in till stan. Jag är inte riktigt på humör för detta, men det får väl bli bra. Mamma och pappa skulle titta på lite saker, men får hoppas att det inte tar allt för lång tid...
 

Mitt 2013

Hur har ditt 2013 varit? Jag tycker att det har varit ett bra år! Slutade nian, började gymnasiet, fick mitt första sommarjobb, var på hallifornia, var i köpenhamn, var i Holland med klassen, ja det hände väl ganska många roliga saker detta året!
 

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ehm som sagt så började jag ju gymnasiet, och så var jag ju i Holland för första gången. Fick ett sommarjobb, och jobbade för första gången. Sedan finns det säkert massa småsaker också...

 

Tror du att år 2014 kommer blir bättre? Ja, det får vi hoppas i alla fall!

 

Blev du kär i år? Ja ♥
 
Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma? Alltså jag kommer väl inte ihåg speciella datum sådär bra, mer händelser. T.ex. Hallifornia, sluta nian, blev tillsammans med Isac, midsommar, härliga sommarkvällar, sånna goa händelser ligger mig varmt om hjärtat.
 
 
Vad är din största framgång 2013? Många svarar bloggen på denna frågan, men jag hoppas att jag kan göra det nästa år i alla fall. Men min största framgång vet jag inte riktigt... jag var väl ganska nöjd med mina betyg när jag slutade nian.. annars har jag väl inte haft så stora framgångar i år.

 

Bästa köpet? Mobilen & såklart vår söta lilla Iriz måste jag nog säga.
 
 
 
Gjorde någonting dig riktigt glad? Det var väl många saker, kan inte komma på något speciellt nu...
 

Vad spenderade du mest pengar på? Onödiga saker måste jag säga, småsaker. Jag vet seriöst inte vart pengarna från sommarjobbet har tagit vägen.. jag fattar ingenting.

 

Vem har du umgåts med mest? LFL speciellt Hanna, Isac och familjen.

 
Vilka sånger kommer påminna dig om 2013? Wake me up, Animals, Am I wrong & Det är inte synd om dig.
 
Största musikaliska upptäckten? Måste säga Oskar Linnros ändå, även fast jag nu har lyssnat sönder i stort sätt alla hans låtar.
 
Vad önskar du att du gjort mer? Spontana saker, inte bara samma gamla vanliga... och jag önskar att jag hade tagit tag i träningen. + tagit mer kort.
 

Vad önskar du att du gjort mindre? Jag vet faktiskt inte..

 

Har du haft ett förhållande under 2013? Ja, 9/5 - 2013 ♥

 

Favoritprogram? GOSSIP GIRL HELT KLART, sedan kommer The Vampire Diaries & The Originals inte långt efter.

 

Favorit bok? Oj, kommer inte ihåg den senaste boken jag läste ut utanför skolan, men jag håller på och läser en nu som heter "Vampyrens Märke" och den är faktiskt riktigt bra!

 

FavoritFilm? The Mortal Instruments (!!!)

 

Vad gjorde du på din födelsedag? Jag var på Asia spa och bodde på hotel med min mamma och syster.
 
 
Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Om jag hade fått resa mera, vill åka utomlands nuuuuu!
 

Vem saknade du? Saknade la holländarna efter vi åkte hem, gör jag nog lite än. Synd att man inte hållt kontakten.

 

Vad vill du säga till dig själv inför 2014? Det blir vad du gör det till.


Atm; standard nuförtiden

Myskläderna på, pannacotta i magen & på med favoritserien - underbart. Laddar upp för ännu en "julafton" imorgon, kan det bli bättre? ♥
 
 

Christmas Eve

 
 
 
 
 
 
 
 

GOD JUL - i efterhand

Hann inte blogga så mycket igår. Det är ju meningen att man ska umgås med familjen på jul och inte sitta vid bloggen! Hoppas ni hade en bra julafton! Jag hade en liten mini jul om man kan säga så, firade med typ halva min familj. Vi ska fira igen imorgon med hele familjen. Eftersom att mina syskon är vuxna och har barn så har dom ju två ställen att fira jul på, så därför får det bli så. Så julklappar och bilder får ni se senare ♥
 
Var tvungen att ta kort på den fina granen hos syrran, och även en bild på hur jag såg ut igår ↑

"Dan före dopparedan"

Kan inte fatta att det är julafton imorgon, ingen snö alls. Det är inte ens kallt ute. Vilket är väldigt tråkigt tycker jag. Jag gillar verkligen inte vintern och kylan, men på julafton ska de väl ändå vara lite snö...? Har precis kommit hem från stan. Har inhandlat några sista julklappar så nu får det vara bra!
 
Här ser ni lite bättre hur mitt hår blev, det känns asbra. Inget slitet hår med världens fulaste utväxt längre!
 

BRA START PÅ LOVET

 Äntligen, det efterlängtade lovet har äntligen börjat!! Sov hos Hanna igår och innan dess var vi hos linnsan på julmys. Jättegosigt! Hann också med att gå till frissan. Äntligen har jag inte skabbigt hår längre. Bild kommer nog imorn babes.
 
Idag har jag vart inne i stan egentligen för att gå till tandläkaren, men sen hann jag också köpa nästan alla mina julklappar, och eftersom att bussarna hem till mig suger så fick jag spendera ytterligare tre timmar i stan. Vilket skulle bli väldigt drygt. Men träffade på Jakob och sedan fick han underhålla mig ett tag. Nu ligger jag och gosar i sängen, försöker kolla på gossip girl men swefilmer fungerar typ inte så det suger ju...
 

Liten som blivit stor...

Åh jag kommer ihåg den dagen vi hämtade Iriz, jag hade nog aldrig varit lyckligare. Äntligen skulle jag få en valp. Den sötaste lilla varelsen följde med mig hem... och nu har hon blivit stor. Hon är inte riktigt så stor som vår andra hund men snart så. Kommer fortfarande ihåg när jag kunde bära henne i min hand. Goaste hunden som finns ♥ Tänk om hon kunde vart såhär liten fortfarande...
 
 
 
 

Koftan

Sådär, tog bild på koftan lite snabbt nu innan jag ska plugga det sista innan ekonomiprovet. Gud vad skönt det kommer vara när det är gjort! Så här är tröjan jag köpte igår, det kanske inte ser ut så men den är mörkblå. Gillade den jättemycket!
 

New in

Kom nyss hem från gekås, och för en gångs skull var det inte helt smockfullt. Det var ganska okej mycket folk faktiskt. Fick med mig mest småsaker faktiskt. Lite nagellack och sånna godbitar. Lite tofsar och sånt. Köpte även en gosig kofta som liknar lite en av Hunky Dory´s modeller som jag kanske visar någon annan dag... Lite julklappar blev också köpta, men jag har ju fortfarande flera kvar. Det lösar sig nog!
 
Nu ska jag läsa allt som finns att läsa i ekonomin och sedan ska jag gå och sova för jag är verkligen sjukt trött!
 
 
 

Ännu en dag..

Dagarna går väldigt snabbt nu. Fick sluta tidigare idag + att vi inte gjort något vettigt i skolan idag. Inte alls. Om jag inte hade haft ekonomiprov denna veckan hade det ändå vart en ganska skön vecka... men tyvärr så är det inte så. Men det är ju den sista grejen så får hoppas att det går bra.
 
Snart drar jag och mamsen till gekås. Ska fixa lite grejer och så annars ska jag nog inte köpa något speciellt. Sen när jag kommer hem är de la bara att gräva sig ner i ekonomin igen.
 
 
 
 
 
 
 
 

Mitt dagliga spackel

Dessa sminkprodukter använder jag mer eller mindre dagligen. tipstipstips ↓
 

M O N D A Y

Good evening! Är lite fast i engelskans värld efter att precis skrivit klart min inlämning... Väldigt skönt faktiskt, för nu kan jag fokusera helt på ekonomin. Det sista provet, den sista saken. Äntligen ♥
 
I helgen tjockade jag mig en aning! Har nog inte ätit så mycket godis på länge... jag åt mer godis än mat, behöver jag säga mer? Men jag hade en jätte mysig helg som jag spenderade med mina två favoriter. Första med hannibanni på fredag till lördag och sedan Isac på lördag till söndag. Underbart!
 
 
 

I'M ADDICTED TO YOU!

" I'm Chuck Bass. " ♥♥♥
 
Är seriöst helt förälskad i Gossip Girl! Har aldrig riktigt följt serien, så bestämde mig för att börja göra det. Vilket var ett misstag. Har blivit lite smått erioende och är redan inne på andra säsongen...
 
 
Börjar få lite panik, det är inte alls långt kvar till jul och jag har inte köpt en enda julklapp än. Men ändå så hoppas jag att denna veckan går riktigt fort, ett prov och en inlämning kvar, + att jag ska till tandläkaren och till frissan. (ÄNTLIGEN). Snaaart är det lov, håll ut!

Dear Bestfriend ♥

 

Elfte December

 
 
 
 

JULKLAPPSTIPS

 

Body mist | Parfym | Underkläder | Myskläder, Pyjamas | Klocka, Smycken | Plånbok | Nagellack | Tofflor | Blommor
 
______________________________________________________________________________________________________________________________
 
 
Parfym | Armband | Halsband | Klocka | Tröja | Skjorta | Underkläder
 

Black & white, as day and night

 
Ännu en dag är snart slut. Jag vaknar och det är mörkt, när jag äntligen kommer hem är det mörkt snart igen. Inte konstigt att man är trött! Jag är verkligen trött på allt. 1/3 prov är avklarat för denna veckan. De två andra är på torsdag. Så snart ska jag gå och läsa ut mig bok och sedan plugga på naturkunskapen.
 
Helt sjukt hur mycket jag längtar till lovet! Vill kunna sova hur länge jag vill, vill kunna gosa med min älskling så mycket som möjligt, vill kunna umgås med mina friends, vill slippa stressa, vill inte ha mer läxor, vill inte vara trött mer.
 

Dagens

 

SWEET DREAMS

 
 

En bättre måndag ♡

Måndagar måste ändå var den bästa skoldagen. I alla fall denna måndagen; spanskaprov, julfilm på engelskan och film på samhällskunskapen och sen slutade vi. Ligger just nu i soffan och är så mätt som man kan vara. Det var meningen att jag skulle pluggat idag, men istället hängde Hanna med mig hem. Gos gos!
 
För övrigt har jag och Isac vart tillsammans i 7 månader idag ♥
 
 
 

My room

Vaknade upp hos älsklingen idag. Dock åkte jag hem ganska tidigt för att jag har massa plugg som behöver göras. Kom faktiskt hem till ett nystädat rum. Hur skönt som helst faktiskt! (Tack mamma!)Så tänkte passa på och visa lite av mitt rum. ↓
 
 
 
 
 
 

Nyårs-klänning fixad!

 Jag var i stan innan och hittade denna godingen. Så nu vet jag i alla fall vad jag ska ha på mig på nyårsafton. Funderar fortfarande på vad jag ska ha på mig på julafton. Känner för något rött i år, dock äger jag nog inte ett ända rött plagg.  Så vi får väl se om jag hittar något.
 
Ikväll ska jag åka hem till Isac. Han har spelat match, så får väl hoppas att det gick bra, så hans humör är på topp haha!
 
Men vad tycker ni om klänningen?
 
 

Fredagsunderhållningen

Idag har jag varit hemma. Bussarna har inte kunnat köra här pga träd som låg som hade blåst ner, så jag kunde inte komma till skolan. Trots att jag tänkte att jag verkligen skulle utnyttja detta med att plugga så mycket som möjligt, så har jag inte pluggat någonting. Så därför får jag ta tag i det nu. Minst 2 sidor matte ska bli gjorda i alla fall. Så jag kan fokusera på spanska och naturkunskap resten av helgen.
 
Imorgon ska jag träffa min babe, annars har jag inga planer för helgen, förutom plugg då. Gud vilket liv alltså. Men det är ju bara två veckor kvar snart. Två veckor i skolan, det klarar jag! Längtar så jag dör...
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"We'll never be royals".

 

New year's eve

 
 
Lite tips på vad man skulle kunna ha på sig på nyårsafton.

Skolan lär bli min död

Jag är ganska stressad just nu. Jag har mycket i skolan och jag känner bara att jag verkligen behöver lov nu. Ska hinna ha tre prov innan lovet, en inlämning och ett tal. (+ att det säkert tillkommer läxor och vem vet, kanske en till inlämning t.ex). Jag drömmer mig bort till helgen så fort det är måndag. Aldrig vart såhär skoltrött. Men jag gör mitt bästa och resultaten blir bra ändå. Men jag behöver verkligen en paus nu. Jag menar vem lägger ett prov på en måndag? Nu får jag inte ens en ledig helg. Nä för nu får jag tänka på att jag har prov och anpassa mig till det. Detta suger.
 
Ska i alla fall vara med Isac i helgen, resten av tiden spenderas med plugg inför spanska och naturkunskapsprov. Jag förstår verkligen inte hur folk som tränar mycket och sånt hinner med skolan, när jag knappt gör det... Får börja planera bättre.
 
För övrigt suger det att blogga just nu för jag har verkligen inga bilder... hatar inlägg utan bilder. och eftersom att jag oftast kommer hem när det är mörkt nuförtiden så kan jag typ inte ta nya bilder. Men ska ta massa bilder på lovet och på helger så att ni får något kul att läsa.
 

Herre min gud

 Om jag inte hade en crush på honom innan så har jag det nu i alla fall.  ♥
 

Nu ska jag ta hand om mig själv

Har nyss suttit och pluggat som bara den! Jag har prov imorgon och har äntligen blivit klar med historian också! Gött gött! Kunde mer än jag trodde till provet så behövde inte spendera så himla mycket tid på det. Ska kolla lite mer på det lite senare, men nu tar jag en paus och tar hand om mig själv lite. Lite ansiktsmask och sånt som behövs ibland.
 
Har äntligen en tid för slingning och klippning, dock inte förens om typ 2 veckor. Mitt hår blir ju bra skabbigare och skabbigare, men mamma har lovat att hon ska klippa bort det värsta så länge, när hon har tid.
 
 
 
 En osminkad bild på mig, bara för att jag kan.

Söndags-mys

Överger mitt pluggande nu. Eller det gjorde jag väl runt två tiden. Snart kommer syrran och hennes familj hit. Vi ska äta gott och mysa! Får plugga lite till senare och imorgon. Hatar när man har saker i början av veckan. Känner mig en aning stressad nu...
 
 

Good morning December!

Åh, det är första advent idag! Gud vad mysigt! Sitter just nu och lyssnar på julmusik och dricker varm choklad. Har börjat komma in i julstämningen allaredan. Jag ska spendera ungefär hela min dag med plugg! Ca 30 sidor att skriva frågor till i historian + svara på mina frågor och prov i samhällskuskap.
 
Låter julmusiken spela och nu ska jag ta tag i mitt plugg. Ha en mysig första advent finisar!
 
 
 

Follow on Bloglovin