I'm back bitches

Godmorgon! Äntligen är det helg och jag är taggad som fan! Ikväll ska vi fira en av mina bästa vänner, som fyllde år i onsdag. Ska bli sjukt kul, det var verkligen längesen vi umgicks alla fem. Tills dess ska jag bara mysa, kanske ta lite kort.. bara ta det lugnt helt enkelt.
 
Denna veckan har vart ganska stressig med läxor åh sånt, och nästa vecka kommer bli värre tyvärr. Första nationella provet, och nästan tre prov till. Jaja, man gårj u bara i nian en gång i livet. Det blir säkert bra.. ska ju plugga imorn så det löser sig säkert!
 
Kram på er!
 

mycket att göra, bara att köra

Halloj! Är folk lltid damp på tisdagar? tror ungefär alla har haft lite kul idag. Dagen gick fett snabbt, var fett trött så allt var la roligt haha, därför blev det en liten flummdag. Nu skas det pluggas, nu bara ska jag det!
 
MÅSTE plugga so eftersom att vi har test, eller förhör på det imorgon.. men när han beskrev det verka det as lätt, så kommer säkert vara lite lat med det. Men No måste också göras! Har tills på torsdag kväll att göra den, men hade vart så gött att bli klar!
 
Därför blir kanske inte uppdateringen så himla bra ikväll, men ska försöka så gott det går!
 
Tips till er som har lite svårt att plugga och heller vill göra annt, gör något varmt som varm choklad och ta enn buller eller något. Ta en paus och fika, eller gör det samtidigt... det går lättare då! I alla fall för mig, och det är ju alltid lite mysigt med fika.

Bildbomb - En härlig blandning ♥

 
 

4 saker jag inte gillar med mig själv

Det skulle blivit 5, men hade ingen mera fantasi..

Jag är väldigt envis, det kan både vara en för- och nackdel, men när de gäller vissa saker kan de verkligen vara dåligt att vara envis!

Jag biter på mina naglar. Jag vet det är asäckligt. Men jag har gjort det så länge jag minns, fast jag minns dock Inte när jag gör de, det bara händer å jag tänker inte på det. Men mina naglar är nog hopplösa vid det här laget...

Jag hatar att jag har ganska dåligt självförtroende.. Jag har också komplex för vissa saker. Som jag tidigare har nämnt har jag komplex för min näsa. Ja den är väl Inte jättestor, de är bara det att den är så rak typ som en häxa, åh jag skrattar ju som en häxa.. Så vem vet, det finns kanske en liten häxa inom mig.

Jag tar seriöst på typ allting åh är allmänt överkänslig.. Fast bara när det gäller vissa saker. De som känner mig tycker nog inte att jag är så värt seriös när de gäller allt haha!

 


missen

Kollade igenom lite bilder från i somras när jag letade bild för tävlingen, så hittade jag massor med härliga sommarbilder. Som var sjukt kul att redigera! ska lägga upp några senare, hittade en speciell på min systers katt. Sötare katt får man ju leta efter.
 
 
om ni är lika efter som jag som inte fattat att man ska använda gimp förens nu, så gör det! Älskar programmet, självklart är det ganska svårt men vet du vad du vill göra med dina bilder så går det ganska bra efter ett tag. Jg är fortfarande nybörjare så klaga inte!

Favoritbild från 2012

Jag hittade såhär på kvällskvisten en tävling i sita minuten. Det är en tävling i sammarbete med Kamda.se.  Där man har chansen at vinna ett presentkort på 400 kr som du kan använda till vad du vill. om du också vill vara med klicka här. anornat av olika bloggar bl.a denna.
 
Det här är min favoritbild från 2012. Den får mig att tänka på sommaren, och alla dess minnen. Den klara blåa himlen muntrar upp en och man blir bara glad! Jag tycker att det är en ganska intressant bild, det finns mycket att kolla på i grönskan haha!
Jag skulle vilja använda presenkortet till en replexskärm om jag vann, hade vart kul att testa hur en sådan fungerar! Den här.

Just nu

Just nu sitter jag nermyst i min soffa med varmchoklad och go musik, redo för att plugga. Jag har vart redo nu i typ en timme men har verkligen inte lust.. Men får la ta tag i detta nu!

 

 


En vän för livet - en människas bästa vän♥

Alltid när jag går och lägger mig så tänker jag väldigt mycket. På allt och alla. Vissa dagar är jag ledsen, andra dagar är jag glad. Det är väl helt normalt. Denna gången var jag lite ledsen så jag låg la åh deppade i mörkret. Då kommer min fina hund fram och lägger sig bredvid mig. Vem kan inte bli i alla fall lite gladare då? Det är faktiskt väldigt skönt att kunna gosa med en hund när man är ledsen. De är typ som att dom förstår en. Så då tänkte jag att en hund är nog verkligen en människas bästavän. Rutan som vår hund heter är nog min bästavän. Hon brukar trösta mig när jag är ledsen och hon är en väldigt rolig hund. Hon börjar bli lite gammal nu men jag hoppas att hon är kvar länge till.
 
Jag har alltid velat ha en hund fast Rutan är egentligen inte våran hund. Hon är en hund som vi tar hand om, fast hon är hos oss hela tiden. Men hon är som min hund, hon är min hund... lilla Rutis♥
 
Jag vet inte varför jag tänkte på detta men det bara slog mig, att djur är väldigt skönt att ha. En hund, en katt vad vet jag. De är faktiskt fina sällskap, fina vänner som kan betyda något så mycket för en.
 
Hunden längs upp är min brors hund Eddie, och hunde längst ner är Rutis!

Follow on Bloglovin