åh jag ba myser

Hejsan bloggen! Ledsen att jag inte bloggade något igår, men jag jobbade och sedan åkte jag hem till världens bästa kille. Helt sjukt hur mycket jag saknat honom. Var så himla lycklig när jag fick varamed honom. Är alltid så glad när jag är med honom. Han är ju bara för underbar!
 
 Idag har jag typ sovit, det sammarfattar min dag ganska bra faktiskt. Jag trodde vi skulle lägga oss när jag kommer tillbaka från badrummet runt ett tiden igår. Då har Isac till min förvåning satt på Titanic. Tyckte det var lite gulligt så fick la kolla på den med honom, även fast jag sett filmen runt 100 gånger. Råkade somna några gånger dock. Sedan somnade jag så gott på hans arm. Såå mysigt! Bästa dagen på länge ♥
 
När jag kom hem idag åt jag lite, och sedan minns jag inte riktigt vad jag gjorde. Men det slutade med att jag somna i soffan i 2-3 timmar och sedan blev jag väckt för att vi skulle äta kvällsmat. Nu ligger jag bara och myser i min säng... funderar på vad jag ska göra imorgon...
 
 
 
7wQkd9 on Make A Gif, Animated Gifs
 

4 random bilder från min vecka

Tyvärr slutade inte alla kvällar lika bra...
 
 

VECKANS BLOGG

 Nu börjar jag med veckans blogg igen. Vinnaren blir länkad här i min blogg, och kommer även få vara bland mina länkar på bloggen i några månader. Det ända du behöver göra är att börja följa mig på bloglovin', sedan kommentera vilket nummer du blev och att du är med. Så lycka till, jag väljer två vinnare varje vecka, kram!
 
 

Gose mellanmål

posar med frukt jao, gott var det i alla fall! ♥
 
YlA27y on Make A Gif, Animated Gifs
 

New in

Igår hittade jag ju som sagt var lite grejer. Ett linne, ett par shorts och en klänning. Fett värda pengar, shortsen är as sköna, klänningen med och linnet fick jag ju. Linnet är också skönt och en i en väldigt fin färg, tack Jakob!
 
Shorts från Dr Denim | Linne från H&m | Klänning från Ginatricot
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Torsdagskvällen

Godkväll mina kära läsare. Idag har jag varit väldigt trött faktiskt, på dagen gjorde jag inte så mycket. Jag var bara allmänt seg. Senare p dagen tog jag bussen in till stan för att möta upp hanna och gå på ströget. Det är väldigt mysigt när affärerna är öppna lite längre. Man blir dock väldigt trött... fick lite shoppat, och fick en tidig födelsedags present.
 
men nu sitter jag här, trött och hungrig. Taggar att gå upp kvart i åtta imorn. ska hämta lite grejer på posten, och sedan handla med pappa. Måste gå upp tidigt för att han har tider att passa. Fast egentligen gör detta inget för mig, för det ska ju bli så fint väder imorn så jag vill gärna vara hemma större delen av dagen! Puss godnatt
 
 
 
 

@ dagens viktigaste mål

 

latest ego

 

Gissa vaaad?

Igår så var jag, mamma och pappa i borås. Vi var där för att kolla på en valp. Vi har ju en hund, lilla Rutan. Men vi vill ha en till sån som Rutan, alltså en Westie. Så då var vi och kollade på dem. Så himla söta, trodde jag dog. Blev nog kär i allihopa! Fast det var n speciell liten tjej, som var med mig nästan hela tiden. Denna lilla tjejen ska få bo hos oss om ca tre veckor. Längtar så sjukt, en liten valp. 3 veckor... aja tror det går snabbt. Jag fyller ju år nästa vecka, ska till tandläkaren och brodern min fyller ju också år.
 
WAAAHH tiden där jag ska få tandställning börjar la närma sig, dra ut tänderna först och innan dess ska jag bara prata om det. Hjälp lär dö.. men tänk positivt, den kommer bli avtagen innan studenten i alla fall haha!
 
 

MIN MIDSOMMAR!

Godmorgon på er! Hoppas att ni hade en härlig midsommar. Jag började min midsommar med att gå upp halv sju. Hade dock inte sovit på någon timme, så jag var ganska trött. Klockan åtta började jobbet. Jobba på midsommar... fast det var ju helt okej egentligen. Jag jobbade med en annan tjej som jag bara hade sagt hej till förut. Men hon va jätte snäll, och vi hade ganska kul tilsammans. + att vi fick tårta för att det va midsommar. Så vi fick äta den, de va dock lite problem med det eftersom varje gång vi skulle ta lite tårta.. så kom det massa kunder.
 
Sedan klockan tre så slutade vi, och vi gick hem. Alla i min familj hade gått bort till dansen, så jag var ensam. Förutom hundarna. Syrran hade tagit med deras valp, och den stackarn satt i sin bur. Så jag tog ut henne och gosade lite. Så jag satt där på golvet, och då knackar det på dörren. Fan va förvånad jag blev! Där stod min fina kille, han kom med blommor och önskade mig en glad midsommar. Så himla gullig är han, blev så jävla glad! Min prins kommer hit idag, som jag längtat efter honom. Han bara jobbar varje dag..
 
På kvällen så hade vi gäster här, jag va så himla trött dock. Men det var kul!
 
 
 

Godermorgon!

Hejsan gott folk! Det har snart gått en vecka av mitt sommarlov, och jag har inte gjort något alls typ. Lite tråkigt faktiskt. De flesta av mina kompisar är på läger, eller jobbar eller är med sin pojkvän hela tiden, så jag ligger hemma och inte gör så mycket när jag inte jobbar. Taggar så sjukt att jobba på midsommar.. eller. Så vad ska jag göra idag? Det är inget fint väder, så kan inte vara ute och sola eller något i den stilen. Jag är ensam hemma, och mina kompisar är upptagna. Jag får la sitta här för mig själv och kolla på film eller något. Ta lite kort, blogga. Mysa med min doggie. I don't know. Vi får se..
 
Nu ska jag i alla fall börja blogga mera, minst 2-3 inlägg per dag, det lovar jag er! Från och med nästa vecka! Kram
 
 

Ny design (igen)

Hej hopp och grattis till sommarlovet! Nu har jag suttit och grejat med bloggen igen, var ju inte längesen jag bytte design. Men jag kände ändå för att greja lite!
 
Så, vad har jag gjort på sommarlovet än så länge? Jo, jag har inte gjort så mycket alls. I fredags var jag sjukt trött, men tvingades ändå jobba i sex timmar. Tur tt jag får betalt, för annars var det ingen mening med detta. Det var typ inga kunder så kunde lika gärna stannat hemma. Sedan på lördagen så utnyttjade jag soltiden lite och solade. Sedan kom Isac hit, vi myste som vanligt. Han hade inte planerat att sova här, men så blev det i alla fall. ♥ Så idag vaknade jag upp bredvid honom. Sedan åt vi frukost och ah sen åkte han hem. Sedan dess har jag inte gjort någonting, kollat på tv. What to do när det regnar och åskar liksom.
 
Jag fasar för morgondagen, jobba igen. Usch, hoppas att det blir lite fler kunder så jag har något att göra i alla fall, bara det inte bli för mycket kunder. Längtar så tills man får jobba två och två, så mycket roligare! Det börjar på fredag, midsommar och då ska jag jobba weho.... ska jobba 8 - 15, och vi firar ju midsommar hela dagen, så det var ju lite surt. Aja, man får jag pengar i alla fall. TAAAGGGAAAAA

Fyra bilder från min skolavslutning

Kommer sakna min klass så sjukt mycket, ni är så underbara! Hade så sjukt kul igår. Förutom att skovalet var idiotiskt så var kvällen nästan perfekt. Lär ha ont i fötterna i några dagar framöver, men det va de värt... typ.
 
 
 

New in!

Igår var jag och panik-shoppade skor inför avslutningen imorgon. Hittade ett par snygga svarta skor, var egentligen ute efter färgglada... men men! Köpte också ett par shorts. Conversen fick jag av mamma för någon vecka sedan, har bara inte orkat fotat dem förens nu.
 
Skor från scorett | Shorts från Dr Denim | Skor från converse
 
 
 
 
 

Helgen

Hejsan! Bloggen har "legat nere" eftersom jaggrejat lite med den. Så nu har jag en ny design som jag tycker är helt okej. Nu är det ju måndag igen, men det gör inget för jag hade en väldigt mysig helg. I fredags var vår klass i götteborg för att se på opera. Vi fick några timmar fritid där, men jag hittade ingenting. Hade ingen shoppingtur tyvärr. Sedan på lördan kom min pöjk och sov hos mig. Vi lagade tacos och bara myste. Sedan på söndag så åkte jag på kalas hos min syrra. Lilpojken fyllde 1 år.
 
Så sjukt taggad på skolavslutning nu så det är inte sant!!
 
 
 

Sommar selfies

Hejhejhej! Nu börjar det dra sig mot slutet, inte långt kvar till sommarlovet! Har bara en grej kvar i syslöjden annars är allt klart. Så himla skönt, är så nyfiken på mina betyg nu. Hoppas jag har höjt mig i mycket!
 
Gick ut och tog lite egopics, va ett tag sedan nu. Jaag är så glad nu, allt är så bra. Så himla härligt är det! Imorgon ska jag slinga håret, äntligen! Så blir jag sommar fiin. Gött gött.
 

 
 

Ja men det här skulle jag gärna vilja ha...

Lite smått och gott som jag gärna skulle vilja äga!
 

Follow on Bloglovin