Yesterday


BÄSTA

Känns bra att mitt lov kommer börja med dessa grymma människor. Tagga ha bubbelmyys imorn här hos mig, bra start på lovet kan man ju säga!
 

 

 

 


Såhär söt är jag idag..


USA BABE

 

Vad jag har gjort och fortfarande gör!

Jaa ni människor där ute som antagligen inte spenderar er söndag som jag. Jag har i princip pluggat sedan jag vakna idag.. Herregud vad jag är trött på det.. svarat på massa frågor men har ingen aning om jag faktiskt lär mig något.. får hoppas på det i alla fall, jag ska försöka att göra de flesta frågorna och sedan ska jag läsa sammanfattningarna till vara kapitel och sedan får vi se hur det går. Nationella i biologi, 400 sidor att lära mig.. lycka till olivia.. lycka till!
 

SÖNDAG

åh hej denna underbara söndag hemma i sverige! Fint väder, pigg och glad och hur ska du utnyttja detta idag? Jo jag ska plugga hela dagen! Weho, nationella i biologi på tisdag så jag måste verkligen använda hela denna dagen till att plugga. Sjukt kul att slösa bort första dagen man är hemma på att sova och andra på att plugga... Aja blirr gött när det är gjort och är ganska säker på att jag kan hinna med att göra några andra saker med idag. Hoppas ni får en skön söndag, puss och kram! ♥
 
 

Follow me on insta ♥

 

Earth Hour om 35

Glöm nu inte att släcka alla lampor om 35 minuter! Just nu sitter jag här och letar en film som jag och mammi kan kolla på och bara mysa. Jag är både väldigt glad och ganska ledsen just nu. Tänk att jag fick träffa goa människor i två veckor som jag nu kanske aldrig ser igen, som jag nu ska glömma bort. Det känns konstigt, men vi vill åka tillbaka till Holland någon gång, fast då kanske det bli ännu hemskare.. aja vi får se, det här bara gått några timmar sedan vi såg dom sist. Men det känns typ overkligt..
 

HEMMA

Hej alla söta människor. Nu va man hemma igen då. Känns båda skönt och ledsamt. Tänk om jag aldrig kommer träffa dessa människor igen? Även om jag kanskei nte var med på allt på kvällarna eller så, så hade jag sjukt kul och de var verkligen härliga människor. Blir typ ledsen bara jag tänker på att vi kanske inte träffar dem igen... men så ska vi inte tänka, tror att vi kan lösa det på något sätt. Hoppas jag iaf, grymt kul vecka även fast de va lite missar här och där så ville jag nästan inte åka hem idag. och det är inte bara för att jag vet att jag ska ha biologi nationella på tisdag. Näe nu ska jag gå och sova lite, två timmars sömn... så ag är sjukt trött. Puss på er, skriver lite mer om dagarna senare! ♥
 
 

Vad som väntar mig..

Jag hoppas verkligen att morgondagen kommer bli bättre än denna dagen. Önskar dock att vi inte skulle dabattera på fredag igen, palla. Det förstör allting, och att jag ska vara i power point gruppen. Inte glad över detta kan jag ju säga.
 
Imorgon ska vi börja med våra projekt. Och sedan ska vi åka till något ställer jag absoult inte kan stava till. Vi ska kolla på något museum och sedan ska vi nog shoppa lite snabbt. Efter det ska vi åka hem(cykla) och efter det blir det party med alla utbytesstudenterna från de olika länderna. Låter ju lite roligare än denna dagen i alla fall och jag tror att det kan bli en riktigt bra dag faktiskt! Så låt oss hoppas. och jag hoppas att ni har det bra i sverige, för att vara ärlig längtar jag redan hem, men det går ju fort dethär! ♥
 

varför inte liksom?


HOLLANDIA

Ledsen att jag inte bloggar men har inte hunnit! Idag har jag spenderat min första riktiga dag här.. Längtar redan hem.. Det var nog den tråkigaste dagen på länge usch! Först fick jag inte va i den gruppen jag ville vara i. Sen spelade vi volleyboll hela förmiddagen. Eller kan jag ens säga spela.. Jag rörde bollen två gånger, räknas det? Nej inte precis... Eftersom de va så grymt duktiga, och så himla allvarliga gick jag därifrån, och kolla på alla andra istället. Så där satt la jag i några timmar. Inte speciellt roligt kan jag inte säga. Sedan väntade lunch i en halvtimme. Åh vad bestod lunchen av då? Jo inte mindre en en macka och lite snacks typ. Fattar inte hur man kan bli mätt på sånt här. Går ju inte. Åh efter det mina kära vänner, jo då va det dags för debatt träning, jag som älska att prata inför folk så varför inte prata engelska inför holländare, tyskar, spanskan och fransmän! Weho, skit drygt var det, jag sa typ 2-3 saker. Fattade inte vad det skulle vara bra för och tyckte så synd om spanjorerna och fransmännen, de fattade verkligen ingenting.. Så denna dagen va ingen hit precis!

Åh sen ska jag inte göra något på kvällen heller, utan bara stanna hemma. Men de gör typ ingenting för min familj är så grymt gullig! Så vi skulle äta lassange och glass åh kolla på film! Har faktiskt fått gjort lite biologi, så fick ut lite av denna dagen iaf, go nationella på nästa tisdag!


Veckan med fyra bilder

Stress shoppat √ vart sjuk √ fikat √ myst

 


HOLLAND

 Ledsen för den dåliga uppdateringen, ja är rädd att den inte kommer bli bättre på ett tag heller. Det har vart ganska mycket med skolan denna veckan. Niornas dans och sånt. Jag har även skaffat sommarjobb och under de senaste timmarna har jag packat. Om ni läst min blogg innan så vet ni kanske att vi hade några holländare här innan jul, som bodde hos oss. Och nu ska vi åka till dom. Så imorgon tio i sex blir jag hämtad. Sedan träffas klassen på flygplatsen och sedan bär det av till Holland. Ska försöka att uppdatera lite, annars får ni massa skoj att läsa när jag kommer hem på lördag tror jag det var. Kram på er!

Mornin'

Godmorgon! Här ligger jag i min säng och sjukar mig. Är hemma från skolan idag och vilar upp mig. Vill ju inte vara sjuk imorgon på dansen, och vill heller inte bli sjuk tills Holland. Så nu ligger jag här och har inget att göra. Har ni tänkt på hur jävla trpkigt det är att vara sjuk. Vad ska man hitta på liksom. Näe man bara ligger och kollar på tv, weho det här blir en kul dag! Jag som såg fram emot thaiboxning idag.. hopp får la ligga här och ha tråkigt istället.. →buhu←
 
 

Myyys på hög nivå!

Ligger här i sängen åh myser. Har ju så sjukt ont i halsen, så har druckit varm choklad hela dagen typ. Så nu ligger jag här med en kopp och myser till Top model. Helt okej att ha studiedag faktiskt! ❤

 


Redigeringstips!

Kommer ihåg hur jäkla besviken jag blev när picmonkey.com började ta betalt för de bra effekter och sånt. Så jag slutade typ att använda det. Använder gimp istället. Men picmonkey har faktiskt några fina effekter kvar. Jag hittade en/två för ett tag sen, och använder dem jämt!
 

Åh vad hon håller på...

Bytte nyss header IGEN. Herre, svårt att bestämma sig eller vad? men nu känns det bra så jah! Svinkallt var det ju ute idag. Kom på att det kanske inte var så bra att stå ute i kylan i bara tröja när man håller på att bli förkyld.. smart flicka! Men det blev inte så länge, så tror inte det gör något.
 
SVINTAGGAD på skolan imorn... eller? Ska dock bli ganska kul att ha idrott. (Helt otroligt att jag säger det). Johan har tagit med sig lite grejer så ska vi köra lite thaiboxing. Hur kul är inte det att prova på, så de ser vi fram emot! Annars hatar jag Tisdagar, men får väl stå ut!
 
Åh på onsdag ska vi ha niornas dans, eller ja vi ska öva med två andra skolor. Tre olika danser, bugg, vals och foxtrot. Så det blir väl spännande. Slipper den långa spanksna och matte på ps, så det blir ganska skönt.
 
Sen i helgen ska jag på "arbetsintervju". Får väl hoppas att det går bra och sen åker vi ju faktiskt till Holland på söndag. Sjukt taggad, flyga med klassen och vara där en vecka. Där kommer vi träffa massa nytt folk från andra länder också. Sjukt kul tror jag det blir. Yeeeeh!

Just nu skulle jag vilja...

 
skulle jag vilja hita mig ett par riktigt snygga vita byxor.
 
ha en gitarr att sitt åh plinga på.
 
åka utomlands och stanna där riiiktigt länge!
 
äta en Ben and Jerry's, har ruskigt ont i halsen.
 

Min favvis

Fastnat för denna låten, så himla gooo!
 

Studiedag - ja tack!

Så jäkla härligt med studiedag. Hade inte tänkt att göra någonting idag. Bara vara hemma och mysa. Kanske gå ut och ta lite kort nu när det är så fins väder, nu börjar ju våren komma och då finns det snart massa roliga saker att ta kort på! Härligt!
 
Föresten är jag hemskt ledsen att jag inte bloggat... kommer börja göra det nu igen och ska försöka att fortsätta med det! Så länge det inte är för mycket i skolan så ska jag ge det lite tid!
 

Ny design (igen)

äntligen ganska nöjd. Fick bli en enkel design, men det blir nog bra!
 
vad tycker ni?
 

Follow on Bloglovin