Åh vad hon håller på...

Bytte nyss header IGEN. Herre, svårt att bestämma sig eller vad? men nu känns det bra så jah! Svinkallt var det ju ute idag. Kom på att det kanske inte var så bra att stå ute i kylan i bara tröja när man håller på att bli förkyld.. smart flicka! Men det blev inte så länge, så tror inte det gör något.
 
SVINTAGGAD på skolan imorn... eller? Ska dock bli ganska kul att ha idrott. (Helt otroligt att jag säger det). Johan har tagit med sig lite grejer så ska vi köra lite thaiboxing. Hur kul är inte det att prova på, så de ser vi fram emot! Annars hatar jag Tisdagar, men får väl stå ut!
 
Åh på onsdag ska vi ha niornas dans, eller ja vi ska öva med två andra skolor. Tre olika danser, bugg, vals och foxtrot. Så det blir väl spännande. Slipper den långa spanksna och matte på ps, så det blir ganska skönt.
 
Sen i helgen ska jag på "arbetsintervju". Får väl hoppas att det går bra och sen åker vi ju faktiskt till Holland på söndag. Sjukt taggad, flyga med klassen och vara där en vecka. Där kommer vi träffa massa nytt folk från andra länder också. Sjukt kul tror jag det blir. Yeeeeh!

Kommentarer
Postat av: Luìza Lolita

jag vet inte vilken header du hade innan, men den här header som du har nu är skit snygga :).

sv: tack btw :)
kram

2013-03-11 @ 18:20:09
URL: http://luizalolita.blo.gg/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Follow on Bloglovin
Trackback
Follow on Bloglovin