Svarar snabbt på frågestunden...

Orkar inte ha den kvar lliggandes, så svarar lite snabbt nu! Ledsen att det tog sådan lång tid, men som sagt så har det vart mycket i skolan och antar att det kommer va precis lika mycket nästa vecka igen. Men jag ska ju börja blogga som vanligt igen, så varför inte börja med att svara på min kära frågestund?
 
Har du något favoritplagg i din garderob och i så fall vilket? 
Ja det har jag, det kanske inte är det plagget jag använder mäst, men jag älskar verkligen min Odd Molly blus. Är så himla nöjd att jag köpt den och så himla glad att den hänger i min garderob. Även om jag inte använder den skit mycket just nu, vet jag att jag kommer använda den mycket i sommar och att den ändå är mitt favoritplagg.

Trivs du på twitter?
Haha! Jo, jag trivdes bra i kanske en vecka... sedan var jag trött på det. Numera går jag in på appen som en nödlösning när jag har absolut ingenting att göra. ( Efter jag har kollat Facebook & Instagram några gånger förstås).

Vad har du sökt till på gymnasiet?
Jag har sökt till Ekonomi, med inriktning Juridik.

Nu när din nya favoritfärg(?) är blå, har du då blått istället för rosa i ditt rum?
Jag har nog inte riktigt någon favoritfärg... Har bara färger jag gillar & färger jag absolut inte gillar. Men ja, mitt rum är just nu blått vitt och rött. Vita väggar, blåa detaljer och lite rött smyger in sig också imed att jag har ganska många saker med amerikanska flaggan på.
 
Vad hände mellan dig och Hampus?
Det var ju ett tag sedan nu & det gäller ju egentligen inte dig. Men han tappade känslorna kort sammanfattat.
 
Vilka är dina bästa vänner?
Mina bästa vänner är Emelie, Linn, Hanna & Isa De är mina allra bästa vänner. (Bilderna är i den ordningen).
Sedan har jag också Isac, Erik & Lukas som också är mina bästa vänner.

Har du någon idol?
Nej, jag har väl ingen riktig idol...

Gillar du din skola?
Ärligt talat, så tycker jag att det ska bli så grymt skönt att börja på gymnasiet! Jag har gått på min skola i snart 10 år, min lilla skola... Usch vad skönt det ska bli att komma ifrån den. Fast min skola är la helt okej, börjar bara bli en aning trött på den. Sedan har jag ju en grym klass, så det är väl tur.

Är det roligt att vara dig?
Ja det tycker jag väl haha! Jag är glad att jag är jag!

Favoritämne i skolan?
Jag vet inte riktigt vad mit favoritämne är, har väl inget speciellt. Dock har jag mina "hatämnen"! Jag hatar Idrott, Svenska & Musik.

Vart hade du velat bo om du fick välja?
Jag tycker jag bor ganska bra som jag gör, hade inte vart fel med ett lite större hus dock. Men tycker det är skönt att bo här, gångavstånd till havet, inte så mycket folk... nä nu ljög jag lite typ, tyvärr är det så att på sommaren är det SKITMYCKET folk här, och på vintern är det helt folktomt.
 
Tillbaka till frågan, om jag fick bo var som helst, så hade jag velat bo någonstans utomlands. I något varmt land, kanske Spanien... eller nej, jag hade velat bo på en såndär grekisk ö som man alltid ser på filmer. Så grymt vacker och med klarblått vaatten. Guuud vad härligt det hade vart!
 
Har du några planer för framtiden & hur ser dina kommande år ut?
Om jag har några planer? Hmm, inte direkt, just nu ska jag ta moppekort har jag bestämt... lite sent men whatever. Så planerar att beställa kurs. Sen planerar jag också att jag ska ha bästa sommarn! Sed ska jag väl gå i skolan, ta studenten, skaffa körkort, flytta hemmifrån o.s.v. vem vet, man kan ju inte riktigt planera sin framtid...
 
gillar du någon?
Jag gillar väl massor haha!v Nej men ja, jag gillar någon.
 
Vad har du för poäng i skolan?
Jag har för mig att jag har 250 innan jag dragit bort mitt lägsta poäng.

Favoritaffär?
Min favorit affär är Wonder.

Vad ser du mest fram emot på gymnasiet?
Träffa massa nytt folk, börja på en ny skola, läsa nya ämnen... typ
 
Vad är det bästa att göra enligt dig?
Det bästa att göra enligt mig är nog ändå att umgås med sina nära och kära! Speciellt ens vänner. När jag är med mina vänner så är jag så himla glad, så himla lycklig! Kanske beror på att jag har världens bästa vänner!

Något du ångrar och är väldigt nöjd med att du köpt!
Som sagt är jag väldigt nöjd med min Odd Molly Blus, för övrigt brukar jag vara väldigt nöjd med sakerna jag köper haha! Något jag ångrar... Jo jag köpte ett par legging med vollanger på en gång. Svarta, men vollanger... ja ni hör ju bara. Jag använde dem aldrig och jag är ganska säker på att de är slängda nu.
 
 
Så det va det, tog mig hur länge som helst att göra det här herregud! Om ni har några fler frågor så får ni gära ställa dom här i detta inlägget! Puss och kraaaaaaam

Kommentarer
Postat av: Fatma

Härliga svar :)

2013-05-09 @ 14:57:48
URL: http://shop.fatmas.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Follow on Bloglovin
Trackback
Follow on Bloglovin