De senaste dagarna

Jag bloggade ju inte så mycket de sista dagarna förra veckan, så tänkte att ni ville veta vad jag har haft för mig. Förra veckan startade jag helgen med att gå och hyra film + köpa en riktigt stor godispåse tillsammans med min syster. Hyra film var ju ett tag sedan man gjorde haha. Sedan åkte vi hem till henne och så sov jag där. Myyys Har inte vart hos dom på länge nu. Barnen var ju för goa precis som vanligt. Vilgot sa när jag skulle åka hem "ia du får inte åka hem." gullunge!
 
På lördagen åkte jag hem och plockade upp lite på mitt rum. Sedan fastnade jag framför tvn i några timmar. Jag fick panik när jag såg att klockan hade blivit fyra och jag hade varken tagit på mig kläder eller gjort iordning mig. Så jg fick stressa lite, packa och fixa mig. Sedan drog jag till Isac och han fick öppna sina presenter precis innan vi blev hämtade av Erik och Hanna. Sedan åkte vi och B
bowlade. Jag sög la som vanligt men det var riktigt mysigt. Efteråt åkte vi hem till Erik och gjorde middag. Sedan så sov jag hos Isac. En lyckad dag. Vi firade faktiskt våra 5 måndare samtidigt som Erik och Hanna firade 6 månader.
 
Söndagen spenderades framför datorn... behöver jag säga mera?
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Follow on Bloglovin
Trackback
Follow on Bloglovin