Sparkling Monday

 
 

Min dag i princip

Så mycket plugg, så lite tid...
 
 
 
 

Min vackra mamma ♥

Världens bästa mamma är du ♥
 
 

S Ö N D A G

Vad har du nu gjorde denna helgen olivia? Jag som inte hade något att göra. Under denna helgen har jag hunnit med att städa, plugga, ta en promenix med mamma och dogsen, tagit lite bilder och såklart legat vid tvn/datorn.
 
Imorgon ska jag börja plugga historia, taggar prov på torsdag. Varför ska man läsa om det som redan hänt? WHY?
 
 

At the moment

Sitter just och redigerar bilder på mig och mamma och lyssnar på hög musik. Ekonomiläxan är gjord och jag är lycklig.
 
 

Några sanningar

Jag tar alldeles för många bilder på mig själv. (Dock blir jag bara nöjd med typ 10% av dom)
 
Innan bet jag på mina naglar som ni kanske vet, men nu när jag har tandställning så går det typ inte. Helt överlycklig, fina naglar here I come!
 
Jag använder typ aldrig min skoldator, inte ens i skolan. Har ju min Air här hemma som är 9084252390491289 gånger bättre!
 
Jag börjar faktiskt dag efter dag bli ganska nöjd med mig själv.
 
Jag funder på att ta ut min navelpiercing. Asså det känns typ snyggare utan vissa dagar, och andra dagar är det snyggt med.
 
Jag ska försöka att blogga i flera år, jag vill att bloggen ska växa. Det är ett stort intresse som gör mig glad och det hoppas jag att jag ska hålla på mig länge till!
 
Jag suger på att göra frisyrer, kan knappt göra en vanlig fläta på mig själv...
 
Jag önskar att jag hade en plattare och mer vältränad mage, men det är ju så att det tyvärr inte kommer bli så om man inte tränar. Och lat som jag är, så är det inte min favorit sak att göra..
 
 
 
 
 
 

Last Friday

Såhär såg jag ut igår, min fredagsoutfit. Jag bloggade inte igår eftersom att jag inte riktigt var på humör. Allt gick bara fel haha. Allt från lite större saker till så små saker som att det var sån himla motvind när jag skulle cykla hem så det kändes som jag aldrig kom någonstans. Då var jag redan irriterad så allt gick bara utför.
 
Men nu är jag på bra humör igen, bara lite trött! Har faktiskt INGA planer för helgen. Ska plugga och så, annars är det ingenting inbokat. Ska inte ens träffa Isac. Men det kan ju vara skönt att ha en "göra inget" helg ibland också...
 

 
 
 
 

VECKANS JOBBIGASTE DAG AVKLARAD

Äntligen så är torsdagen över... och imorgon är det fredag, så himla skönt! Helg, ge mig helg!
 
Vårat shema är hemskt idag, bara långa lektioner, tre lektioner innan lunch o.s.v. En jobbig dag med andra ord, en väldigt krävande dag och man är helt slut när den är klar. Känner precis som igår, jag skulle kunna gå och lägga mig nu haha! Men blir piggare av att tänka på min helg.
 
Ska nog hitta på något med min girs i helgen, så läääängesen sist. Mina vardagar går ut på plugg, och när jag är ledig så försöker jag ju umgås med Isac. Så det var ju ett tag sedan jag va med flickorna nu. Saknar dom, särskilt nu när vi inte ens går i samma klass. Hoppas jag kan umgs med Isac också! Då blir min helg perfekt!
 
Vad ska ni hitta på i helgen? Och tack så himla mycket för alla fina kommentarer ni skriver, ni gör mina dagar! Det betyder guld, puss på er ♥
 
 
 
 

ONSDAG

Hej babes! Idag har varit en ganska okej dag. Har fortfarande problem med att äta för min tandställning gör jävligt ont, så har haft lite ont om energi i skolan, men det har gått bra ändå. Nu är det bara att ladda inför Torsdag. Den hemskaste dagen på hela veckan. Suck.
 
Känner mig väldigt trött hela tiden, skulle ärligt talat kunna gå och lägga mig nu... jag funderar faktiskt på det. Varför inte liksom! Ska nog gå och lägga mig i sängen och lyssna på musik eller något annat mysigt.
 
Saknar min pojk, gjort hela dagen. Dock träffade jag ju honom i söndags, men känns som en evighet sedan. Ser ju honom i korridorer några få gånger och det är ju inte alltid att vi kan säga hej. Men det är ju bra att sakna... får antagligen träffa han i helgen. Då blir jag som lyckligast ♥
 
 
 
 

My secret

Kommer ni ihåg denna frisyren som jag har på kortet nedan? Den är faktiskt inte så komplicerad att göra som man tror! På första bilden ser ni allt jag har använt, flätan är fejk och jag har använt en donut. Det ända som man måste göra är att täcka för den svarta grejen på flätan sen så ser det helt äkta ut! Så där har ni det, my secret!
 
 
 
 
 

SKOLFOTO

Såhär såg jag ut på skolfotot, eller i alla fall så var det detta jag hade på mig. Mina skolfoton lär ni aldrig få se. Har aldrig tagit en bra bild när det gäller sånt. Förstår inte, hemma med en självutlösare kan man ju få rätt okej bilder men när någon annan ska ta bilden och särskilt när alla ska kunna se det då går det år helvete. Gruppbilden blev hemsk och jag vågade inte ens kolla på porträtt bilden haha!
 
 
 
 
 
 
 

T A N D S T Ä L L N I N G E N

Då var det klart, nu har jag tandställning. Dock ska jag ju få där nere också, men inte förens om 6 veckor. Jag börjar faktiskt vänja mig vid den nu, känns bara väldigt kontigt och det är lite jobbit att äta. Nu får jag bara vänta i 1,5 - 2 år då. Blir i alla fall fin tills studenten haha!
 
Vad tycker ni, ser det okej ut eller?
 
 
 
 

Todays

Pälsväst & linne från Wonder | Byxor från H&m | Armband och ring från Thomas Sabo | Klocka från Geneva
 
 
 

 

S U N D A Y

Godmorgon! Käkade en riktigt stor frukost idag, var helt underbart. Är dock riktigt trött! Har inte så mycket planer för denna dagen. Skulle väl fika och mysa med några i klassen fram mot kvällen. Men vi får la se. Känner typ bara för att ligga i soffan hela dagen haha. Förstår inte hur jag har kunnat bli såhär trött. Får rycka upp mig så jag kan umgås med mis amigas! Tills dess blir det att lata mig och förbereda mig för att efter imorgon går jag runt med tandställning. Sista dagen utan tandställning idag... så sjuuuukt nervös!
 
 

Före / efter

Vad tycker ni?
 
'
 
 
 

Helgens planer

Hejsan ni underbara! Idag är det fredag och jag är lycklig. Det har varit en väldigt bra dag, och nu längtar jag bara tills jag får åka hem till min gosepojk! Han spelar match just nu men sen så kommer de och hämtar mig. Har längtat efter detta hela dagen.
 
Isac ska sova hos mig imorgon så får faktiskt träffa honom ganska mycket denna helgen, heeelt underbart! Det är så en bra helg ska vara! På söndag ska vi tjejer i klassen ha mysfika och sedan har vi ju studiedag på måndag. Tänkte åka in till stan då och shoppa lite. Ska ju även vara hos tandregleringen klockan 16.00. Kan ni gissa varför? Det är äntligen den dagen då jag får tandställning...
 
För övrigt så har jag idag haft min blogg i ETT ÅR! Har ju haft massa bloggar men just denna bloggen har jag haft i ett år.
 
 
 

Minnen från mobilen

Har precis lagt över ca 900 bilder från min mobil till datorn. Jag hittade lite goa bilder där som jag tänkte jag kunde visa...
 
1. Standard egopic
2. Musik, en tidning och jordgubbar i solen beskriver en perfekt sommardag för mig. Saknar det..
3. Världens gosigaste vovve, denna dagen låg vi bara i soffan och myste. Underbar hund!
4. Bästa flickorna från skolavslutningen, älskar er <333333
5. Dessa blommorna jag fick på min födelsedag av Isac. Jag har egentligen världens bästa pojkvän ♥
1. Frukosten vi fick på Varbegs Stadshotell, så grymt god. Hotellfrukost in my heart!
2. En glad midsommartjej. Hade precis jobbat klart för dagen och då var det dags att börja fira!
3. Bästa Bläshammars nior förra året, saknar både klassen och skolan. Dock är jag riktigt nöjd med min nya klass nu också!
4. Drink från Gran Canaria.
5. En kärleksfull bild från spat med sisss och mamsen.
1. En bild från spexveckan när temat var Bebisar. Himla go den dagen asså!
2. Kärlek till sommarens fina kvällar, ångrar att jag sa att jag längtade til hösten. Åh ge mig sommar!!
3. En bild från skolavslutningen då Syster Sol spelade på torget, en himla lyckad kväll verkligen.
4. Standard mys med mina gosisar
5. Världens bästa vän, vet inte vad jag skulle göra utan dig ♥
1. En bild från Gran Canaria snart ett år sedan, ta mig tillbaka snälla. Villa ha värme.
2. En mysig tacokväll med bästa.
3. Lyckliga jag när jag äntligen fått en valp!
4. Sommaren bestod av jobb, jobb och jobb. Inte så jobbigt jobb, men många glassar och incheckningar blev det i alla fall. Nu i efterhand var det verkligen värt det!
5. Gameday med Hanna. Älskade dessa dagar då vi satt inne och dödade zombiesar.
1. Ingen kan ha en bättre mamma än mig.
2. Drinkar med girlzen, dock ingen bra kväll detta.
3. Mina absoluta favoriter. Jag ser helt ihoptryckt ut på denna bilden men älskar den ändå. Så underbara är ni!
4. Sommar = Thaimat varje ca fredag, älskaaaa
5. Sååå liten Iriz!
1. PUUUUSSS
2. Mat med mamsen på Stinas.
3. Nyhämtad vovsis.
4. Tårta på jobbet!
5. Sol, bad och glass - ja tack!
 

Före & efter - Porträtt

Curves - Ljusade upp bilden | Ökade den gula & den röda toden | Ökade mättnaden & kontrasten | Gjorde bilden skarpare


Sista sommarbilderna, GE MIG HÖST




MIN KAOS FYLLD DAG

Sitter här och skrattar åt vilken dag jag har haft. Kunde det bli en krångligare dag haha? Nja jag är tveksam på detta faktiskt...
Mitt leende är nu en tand mindre. Skulle ju dra ut min sista tand idag, det var la det ända som gick bra idag. Jag var inte alls nervös + att jag va så trött så jag fattade la knappt vad som hände. Men jag ville bara åka hem till min säng. Var skit hungrig också för en propp hade gått när vi gjorde frukost så strömmen gick i köket och det blev inte mycket till frukost. Dock var vi tvungna att handla och tanka på vägen hem så det gjorde vi. När vi skulle åka hem kör mamma på en kant och det slutade med att vi fick punktering. Herregud, jag hade ont i min tand, va skit hungrig, trött och jag ville bara hem. Mamma fick ringa massa samtal och tillslut fick vi åka på falket till en bärgningsbil. Vi fick sitta och vänta på att de skulle beställa nya däck och sedan byta dem.

Jag var klar hos tandläkaren klockan 8.35, men vi kom inte hem förens 12.30. Åkte aldrig tillbaka till skolan för det va ingen idé. Vi var så trötta och hungriga jag och mamma så precis efter att vi hade ätit så gick vi och la oss och slummrade till i över 2 timmar. Gud va skönt det var! Sedan dess har jag pluggat lite, målat naglarna(ja jag biter på dem, men jag vill också ha fina målade naglar...), färgat ögonbrynen och fikat.



Inga utdragna tänder här inte, en före bild innan tandställningen får ni här!

ALLA NI SOM LÄSER DETTA!!!

Godmorgon alla underbara. Jag tänkte bra ännu en gång påminna er om att gå in och rösta på mig som Miss Glossy 2013!Det hade vart så grymt snällt om alla ni som läser detta nu bara tryckte på bilden i menyn  och sen trycka på "like" eller "tweeta", det tar bara några sekunder och det skulle betyda så oerhört mycket för mig! När ni ändå är där så kan ni ju passa på att gå med i tävlingen själva. Så snälla rösta på mig gullisar! ♥♥♥
 
Tack så mycket alla ni fina som har röstat på mig, jättegulligt av er verkligen, bara att fortsätta att rösta! Ni är bäst!
 
 
 
 
 
 

Puss älskling

Tänk att jag fick en valp, den önskan som funnits så länge. Min valp, min älskling.
 
 
 

Miss glossy 2013

 Såg denhär tävlingen som LÓREAL håller i så jag tänkte varför inte vara med, på skojs skull då. Kan aldrig tänka mig att jag skulle vinna haha. Men man kan ju alltid vara med i alla fall! Man vinner bland annat en makeover, man får bli stylad av deras team och få göra en photoshoot sedan får man också chans till ett modellkontrakt och representera Castings Créme Gloss. Så varför inte liksom, dock finns det ju hur snygga tjejer som helst som deltar.. så chansen är ju minimal att man vinner typ. Men du kan ju gärna rösta på mig HÄR om du känner för det!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pinky lady

skor från Urban Project | Top, kjol, skärp och halsband från H&m | Ringar från Ur&Penn | armband från Thomas Sabo och från mammas arbetskompis
 
 
 
 
 
 

Sunkissed

Nu är snart söndagen också slut, snart är dte måndag och det innebär att man ska upp vid sex imorgon. Jag pluggade typ hela dagen igår och idag har jag hunnit med lite plugg till. Jag har också varit och hälsat på Min bror och Maria + deras söta lilla Flicka. Guuuud så liten hon var, sötaste bebisen jag sett på länge. Urgullig.
 
Åh just det, får ju inte glömma att jag också hunnit med att gå ut och springa 4 km. Men nu är jag ruskigt trött så jag tror att jag ska krypa ner till sängs. Vi hörs imorgon!
 
 
 

Plugga plugga plugga

Himla kul det här, sitter just nu och pluggar Historia, ska plugga Svenska, Engelska och Matte också. Himla kul lördag det här kommer bli. I torsdags pluggade jag också hela kvällen typ och igår var jag med älsklingen. Men nu var det dags igen, mera plugg. Men men... om jag pluggar klart idag kommer jag ju inte behöva plugga något mer på ett tag, så jag får tänka så. Får se vad jag ska göra ikväll... annars pluggar jag la lite till när jag ändå håller på haha! Men ska försöka att uppdattera mera senare, puss
 
 
 
 
 
 

Black & White

Top från Bikbok | Byxor och Skärp från H&m | Skor från Urban Project | Smycken från Thomas Sabo och från mammas arbetskompis
 
 
 
 
 
 

SÅ VAD HÄNDE EGENTLIGEN?

Tänkte berätta lite händelser som har hänt i mitt liv de senaste veckorna, både när jag inte bloggat och saker som hänt nyligen. Ber ännu en gång om ursäkt för att jag inte bloggade på 3 hela veckor, men det positiva är ju att jag har en hel del att berätta nu.
 
- En väldigt stor händelse är väl att jag börjar gymnasiet. Ni kanske har läst att jag går Ekonomiprogrammet med inriktning Juridik, fast ja funderar på att byta till Ekonomi Ekonomi. Men det spelar ju ingen roll förens i tvåan. Jag har faktiskt fått ett väldigt bra intryck av min linje, sköna lärare(de flesta i alla fall), sköna tjejer i klassen och  inte så mycket plugg än så länge. Men jag trivs faktiskt rätt bra, saknar såklart min gamla klass för det var nog den bästa klassen, inget kan slå den klassen... Men tror att vår klass kommer bli riktigt bra också när vi lär känna varann ännu bättre!
 
- Jag har varit hos tandläkaren, min stora skräck! Jag har faktiskt gjort det jag var så himla rädd för, dragit ut en tand. Ska dra ut den andra tanden snart ochså och sen blir det tandställning den 23 september.
 
Att dra ut tanden var faktiskt inte så himla farligt som jag trodde. Var så himla närvös hela dagen, räknade till och med hur många minuter det var kvar innan jag skulle göra det. Jag fick ju bedövning och sedan kände jag ju inte så mycket. Det knakade rejält och ryckte till lite när den lossnade och sedan var det klart. Sedan såg jag himla kul ut under de närmaste timmarna, tog massa kort på mitt skeva ansikte, hur jag än försökte så kunde jag inte röra högra halvan av ansiktet haha. Men nu vet jag ju i alla fall vad som väntar när den andra tanden ska dras!

- Nyligen eller Igår fick min bror en dotter. Min andra bror och min syster har två sönder var, men nu kom det en liten flicka också. Så himla kul! Både faster och moster men bara 16 år. (Dock har jag ju varit detta ett tag men ändå) Längtar efter att få se den lilla tjejen!
 
Annars har det väl inte hänt så mycket, kanske inte så intressanta saker för er men bara lite uppdateringar om mitt liv de senaste veckorna...
 
 
 

Grått är flott

Kofta från Gina | Linne från Vero Moda | Jeans från Gina | klocka från Geneva | Halsband från Thomas Sabo | Skor Converse
 
 

Lite nytt

Som ni kanske har märkt så har jag bytt design. Känns superbra, mycket roligare att blogga nu. Särskilt nu när mina inlägg är bredare så jag kan ha mycket större bilder!! Måste säga att min förra design var höstigare än min nya... men men, är nöjd ändå. Vad tycker ni, var den förra designen bättre eller tycker ni mer om den nya?
 
 
 

Idag är jag stilig

Skjorta från Svea | Byxor från H&m | Skor från Urban Project | Armband från Thomas Sabo | Klocka från Geneva
 
 
 
 
 

FRÅGESTUND DEL 2

Har du någon favorit artist/band?
Nja, det har jag inte. Gillar väldigt blandad musik från olika artister!
 
Är du allergisk mot något?
Jag tror jag är allergisk mot getingstick.

Vilken är din favoritårstid?
Sommar helt klart, när man slipper ha så mycket kläder på sig och bara kan gå runt utan att frysa. När man kan spendera hela dagarna på stranden och bli brun. Jag mår typ som bäst på sommaren också, så himla härligt!

Gillar du te? Gillar du kaffe?
Te smakar surt vatten och kaffe går inte ens att beskriva, så nej gillar inget av det.
 
Vilken artist vill du helst av allt träffa?
Hmmm, ja vem skulle inte vilja träffa Justin Bieber, så det skulle nog vara han..
 
Är du intresserad utav mode?
Ja det skulle man ju kunna säga, jag älskar fina kläder och accesoarer, shoppa och syssla med kläder är la ett av mina största intressen. Jag hoppas att det alltid kommer vara ett och jag tror faktiskt att det kommer vara så!
 
 
Har/ska du ta konfirmationen?
Jag tog konfirmationen för 2 år sedan blir det väl? Japp jag tror det var 2 år sedan haha.

Har du någon tatuering? Vart då isf och vad föreställer den? Om inte, vill du göra ågon taturing, vad isf och vart?
Nej det har jag inte. Ja jag skulle vilja ha något fint budskap i något fint typsnitt på handleden. Eller kanske bara ett enkelt hjärta någonstans. Infinity tatueringar är också grymt fina!

Har du någon piercing? Vart då isf? 
Jag har hål i öronen, sedan har jag hål uppe på örat också, kmr inte ihåg vad det heter dock och Jag har piercing i naveln.
 

Vad är ditt drömresemål?
En jordenruntresa hade suttit fint! Finns så många ställen jag vill besöka!!

Vad skulle du gjort om du vann 1 miljon?
Resa MYCKET, Köpt maaasssa fina och dyra kläder, flyttat hemifrån, sparat lite, o.s.v.

Din största önskan med bloggen?
Ve skulle inte vilja att ens blogg ska ha många läsare, jag skulle vilja kunna försörja mig på min blogg, men det lär ju ta ett tag. Men jag skulle gärna vilja hamna på litan över de mest besökta bloggarna på blogg.se. Drömmar är drömmar, vi får väl se om jag fortfarande bloggar om 5 år. Undra hur det är med min blogg då...
 
 
Sminkar du dig varje dag till skolan?
Nja, förut gjorde jag inte det men nu blir det nog mer att man går sminkad varje dag eftersom att skolan är så himla stor och det är så himla mycket folk där...

Bästa presenten?
Det var en bra fråga, min mobil är ju en väldigt bra present som jag har fått, parfymen och duschgrejen från VS som jag fick av Hanna är också en asbra present. Sen har vi ju också det fina armbandet som jag fick av Isac. Det sitter på min arm nästan varje dag och det betyder väldigt mycket för mig. Så det är nog den bästa presenten jag fått! ♥

Har du flyttat någon gång i ditt liv?
Ja, jag bodde i Fritsla innan jag flyttade hit när jag var 6 år. Det ligger mellan Kinna och Borås.
 
Har du någon favoritbok?
Favoritböcker* Har för mig att jag svarat på detta innan, men jag älskar böckerna ur serien Vampire Academy. Så sjukt bra böcker. Ser så fram emot februari då den första boken kommer ut som film ÄNTLIGEN, har väntat i flera år nu!!
 
Vart får du din inspiration till bloggen ifrån?
Jag får mycket insperation från alla de bloggar jag läser, sen kollar man ju lite på Weheartit också. Annars hittar la jag på gansa mycket eget också!
 
Vad är det bästa med dig?
Nädu säg det! Jag har väldigt svårt för att svara på sånna här frågon om mig själv. Jag vet verkligen inte. Jag hade nog fått sitta här i några timmar innan jag kom på något... så jag vet verkligen inte.. Vad tycker ni är bästa med mig?

Hur gammal är du?
Jag fyllde 16 i juli!

Har du Pojkvän?
Jajemän den 9 maj blev jag tillsammans med Isac. Så vi har snart vart tillsammans i fyra månader. Min underbara kille, han åkte härifrån för tre timmar sedan... saknade honom så fort han stängde dörren! ♥
 
 
 
Har tyvärr inte så många bilder alls på oss, så här kommer väl en gammal favorit från skolavslutningen.

FRÅGESTUND DEL 1

Hur länge har du varit intresserad av foto?
Jag blev nog intresserad av foto när jag fick min systemkamera, vilket var i sexan. Så i några år haha!

Vilken linje går du på gymnasiet?
Jag går Ekonomi med inriktining Juridik. Fast inriktningen börjar ju inte förens i tvåan och jag funderar på att byta till Ekonomi ekonomi istället. Men som sagt det blir ju nästa år.

Vad är ditt favoritmotiv när du fotar?
Jag gillar att fota blommor och natur typ.Porträtt kan också vara rätt kul! Sedan vet ni ju att jag tar ganska många självporträtt (& outfitbilder också)!
 

Är det din naturliga hårfärg?
Njaaa, jag var väldigt ljushårig när jag var liten, nästan vitt hår. Men desto äldre jag blir, desto mörkare blir mitt hår. Så jag slingar mitt hår ljusare lite då och då. Min naturliga hårfärg är typ råttfärgat, rågblond, eller mörkblond typ.

Har du någon gång velat färga håret?
Jag slingar ju det, men färga håret har jag också velat. Har faktiskt velat färga det brunt, för jag tycker det är så himla snyggt. Men jag vågar inte riktigt eftersom det inte är så lätt att få tillbaka denna färgen jag har nu ifall jag skulle vilja det.
 
 
Tänker du mycket på att vårda ditt hår?
Nej, jag är egentligen inte så rädd om mitt hår som jag borde vara. Använder sällan inpackningar, värmeskydd eller sånna saker. Försöker använda så bra shampoo och balsam som möjlig ch så använder jag ett slags spray som gör att mitt hår inte blir så trassligt, annars kan man lätt borsta sönder sitt hår. Annars är jag inte så rädd om mitt hår hehe..

Din favoritblogg?
En väldigt svår fråga faktiskt, jag läser nog runt 50 bloggar. Kanske inte dagligen men jag har så många sparade som bokmärken. Men jag har ingen sån favorit, tror jag inte i alla fall. Får tänka lite mer och så kanske det kommer ett inlägg om just detta!
 
Har du någon favoritserie?
Ja jag har väl några. Vampire Diaries är en STOR favorit, sedan tycker jag också om Pretty Little Liars väldigt mycket och Akward har också länge varit en favorit.
 
Känner du ibland för att bara lägga ner bloggen eller har du alltid "blogglust"?
Nej jag kan väl inte säga att jag alltid har blogglust, särskilt inte efter ca 3 veckors uppehåll. Men när jag väl bloggar och får kul respons så tycker jag det är väldigt roligt.
 
Har du ngt husdjur, vad isf?
Jag har två hundar, Whestie båda två, en på cirkus 3 månader och en på 11 år. Iriz och Rutan heter de.
Iriz är dock inte så liten längre, men hade inte så många bra kort eftersom hon aldrig vill vara stilla haha!
 
Vad ser du dig om 10 år?
En ännu svårare fråga. Jag vet verkligen inte. Jag har antagligen flyttat hemmifrån, kanske bor i en lägenhet i stan. Sedan ska jag ju läsa vidare på högskola, vet inte riktigt hur länge jag ska göra det men jag tror att jag är klar om tio år. Kanske hittat ett jobb. Vi får se helt enkelt!
 
Högsta önskan?
Hmmm... Jag vill bara att min familj och mina vänner ska må bra, att vi ska få vara friska och få ha ett bra liv. Men att vinna lite pengar och att kunna köpa precis vad man vill vore ju inte fel det heller!

Nämn en sak som du inte kan leva utan?
Det skulle nog vara min mobil, har blivit mer beroende av den än jag någonsin har varit....
 
Har du sportat?
Jag har aldrig varit en sån person som verkligen gillar att sporta. Hatade alla sporter förutom dans. Så jag har dansat... annars har det varit dåligt på denna fronten.

Hur ofta tränar du?
För ett tag sedan var jag ute och sprang 2/3 gånger i veckan, men i två veckor nu har jag inte gjort det... eftersom jag fått förhinder av olika slag. Men ska börja nästa vecka igen!
 
 
Favorit färg?
Mina foviritfärger är Rosa, vit och blå.
 
Favorit maträtt?
Thaimat i alla slag!!!
 
Vad gjorde så du börja blogga?
Det var faktiskt så att min kompis började blogga och jag tyckte att det verkade kul så jag testade la lite jag med!
 
Vad vill du jobba med när du blir äldre?
Jadu! Jag vet inte riktigt, antagligen på ett företag, helst ett klädföretag som inköpare eller säljare. Skulle gärna vilja jobba med kläder!

Vad går du i för klass?
Jag går ettan i ekonomi på gymnasiet.

Vem är din idol?
Jag har ingen idol, har nog aldrig haft någon så speciell. Har dock några förebilder(typ samma sak ju, men känns bättre att säga så haha), men det kanske vi tar i ett enskilt inlägg.
 
 

LEDSEN BRÖDER

Så himla ledsen för att jag inte bloggat alls på snart tre veckor. Men jag lever, jag lovar. Tack till er som följer mig blogg fortfarande, så himla kul att se att några fortfarande läster den. Även fast det gått tre veckor. Detta inlägget har väl inte så stor mening egentligen, ville bara säga att min blogg inte är död utan att jag ska försöka uppdatera den lika mycket som jag gjorde innan! LOVAR ATT SVARA PÅ FRÅGESTUNDEN IKVÄLL ELLER IMORGON. + att den blir i 2 eller tre delar för annars blir inlägget så långt, men första kommer idag eller imorgon som sagt. Senare kommer det också komma upp lite information om vad osm har hänt i mitt liv de senaste veckorna o.s.v. Så fortsätt att titta in här! ♥

Follow on Bloglovin