MIN KAOS FYLLD DAG

Sitter här och skrattar åt vilken dag jag har haft. Kunde det bli en krångligare dag haha? Nja jag är tveksam på detta faktiskt...
Mitt leende är nu en tand mindre. Skulle ju dra ut min sista tand idag, det var la det ända som gick bra idag. Jag var inte alls nervös + att jag va så trött så jag fattade la knappt vad som hände. Men jag ville bara åka hem till min säng. Var skit hungrig också för en propp hade gått när vi gjorde frukost så strömmen gick i köket och det blev inte mycket till frukost. Dock var vi tvungna att handla och tanka på vägen hem så det gjorde vi. När vi skulle åka hem kör mamma på en kant och det slutade med att vi fick punktering. Herregud, jag hade ont i min tand, va skit hungrig, trött och jag ville bara hem. Mamma fick ringa massa samtal och tillslut fick vi åka på falket till en bärgningsbil. Vi fick sitta och vänta på att de skulle beställa nya däck och sedan byta dem.

Jag var klar hos tandläkaren klockan 8.35, men vi kom inte hem förens 12.30. Åkte aldrig tillbaka till skolan för det va ingen idé. Vi var så trötta och hungriga jag och mamma så precis efter att vi hade ätit så gick vi och la oss och slummrade till i över 2 timmar. Gud va skönt det var! Sedan dess har jag pluggat lite, målat naglarna(ja jag biter på dem, men jag vill också ha fina målade naglar...), färgat ögonbrynen och fikat.Inga utdragna tänder här inte, en före bild innan tandställningen får ni här!

Kommentarer
Postat av: Karin Lygnersjö

Sv: Stod att jag redan följer dig så har verkligen ignen aning om nummer :O

2013-09-16 @ 18:11:22
URL: http://karinlygnersjo.blogg.se
Postat av: Terese

Gud vad fin bild!

2013-09-16 @ 19:19:12
URL: http://teresehh.blogg.se
Postat av: ♡ Hanna Andersson ♡

Superfin bild!

2013-09-16 @ 21:05:29
URL: http://hannabieberandersson.blogg.se
Postat av: H'

Omg vilken leende! :D

2013-09-16 @ 21:32:41
URL: http://fames.se/hjjonsson/
Postat av: Emma - The one and only

oh vilken fin bild:D

2013-09-16 @ 23:05:05
URL: http://eemmafernhagen.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Follow on Bloglovin
Trackback
Follow on Bloglovin