Finns ingen bättre låt

 
Alltså är det bara jag som är helt kär i denna låten? Så himla underbar, man kan ju inte låta bli att bli glad! Jag lyssnar konstant på den, och har ännu inte tröttnat på den vilket jag inte hoppas tt jag kommer göra. En riktig "olivialåt". Tycker dock att det finns så få bra låtar just nu, har ni några tips på bra låtar?

Detta börjar bli min vardag

 
Stress, ångest, trötthet, och depphumör har blivit en del av min vardag och det beror just på skolan. Jag har för hög press på mig, och de sätter in alldeles för mycket saker på en gång. Jag menar idag hade jag två prov, varav ett var nationellt. Imorgon har jag två nationella prov varav ett är talet, och sedan har jag en naturkunskapsredovisning. och detta tycker jag är för mycket på en gång... jag har panik ch jag längtar bara till helgen. Dock gör det inte hela saken bättre att jag ska jobba på onsdag, från fyra till nio. Så jag kommer direkt från skolan, hinner inte ens åka hem emellan...
 
Kan ni gissa vad jag gör nu? Jo såklart sitter jag och pluggar. Jag har precis skrivit om mina stödlappar till talet imorgon eftersom att mamam råkat slänga de andra. Jag får väl öva lite på talet nu, och sedan ska jag väl öva in lite naturkunskap med. Undra hur den redovisningen kommer gå då vi knappt är klara, och inte kunnat prata igenom vem som ska säga vad o.s.v.
 
Jaja, det är fint väder och jag mår bra, det är det som är huvudsaken!

By the ocean

 
 

Godmorgon på er! För mig är detta ingen "god morgon", jag har både nationella spanska hörförståelsen idag och ett samhällskunskaps prov, och lilla jag har bara sovit ca 3 timmar idag... hur lyckas man ens? Nä jag kunde bara inte sova inatt, det gick bara inte... Så det känns lite halvt hopplöst med prov idag, men jag trodde ändå att jag skulle vara tröttare... jag får väl bara göra det bästa av situationen!
 
Igår fick jag ju med lilla mammis på en prommenad till havet, ni ser ju hur underbart det var! Jag väljer nog livet på landet före stadslivet ändå... eller kanske inte? Nä men jag trivs där jag bor, speciellt nu när det börjar komma lite mer folk, massor av sommargäster är här på helgerna, annars bukar det ju vara stendött hehe. Nä nu får jag nog kolla igenom lite saker inför provet, jag hör av mig senare!

Leo loafers

 
(Klicka på bilden för att se vart sakerna kommer ifrån)
 
 
 

It's spelled "summer"

 
 
 
 
God kväll på er! Idag har vartit en underbar dag! Jag gick upp klockan 8 så att jag skulle ha så mycket tid som möjligt på mig att plugga inför provet imorgon. Men då jag insåg att jag kunde det mesta så gick jag ut i solen och solade. Senare gick jag in och pluggade lite till, eller egentligen bara kollade så att jag kom ihåg allt. Sedan gick jag ut och solade lite till, vilket kanske inte var så himla bra eftersom jag tydligen har bränt mig lite hehe... Jag har nyss ätit grillat(därav den fina bilden med grillen i bakgrunden) och nu tror jag att jag ska försöka få med mammis på en prommenad till havet med mina älsklings hundar! ♥

Roadtrip

 
 
 
 
 
 
Hej babes! Här ser ni vilka äventyr jag vart ute på idag. Fika på "Kvarnen" där det var så himla fin omgivning med ett fint liten vattenfall och massa annat. Sedan drog vi vidare till någon affär som inte alls fall mig i smaken och till sist så kom vi fram till vårt mål. Idag har nämnligen min syster provat brudklänningar och även jag, mamma, och syrrans kompis har också årovat klänningar inför bröllopet. Jag ska vara tärna, vilket jag ar tjatat om hur länge som helst!! Det har varit en riktigt mysig dag måste jag säga, och jag hittade la världens finaste tärnklänning som jag föll för direkt när jag såg den, så får bara hoppas att det är den jag får ha! Tack för idag tjejer! Nä nu ska jag dra och hälsa på  Hanna som jobbar här borta idag... hon verkar ha lite panik så jag får väl hjälpa henne lite. Vad gör man inte för sin bästa vän! Jag hör av mig senare, puss ♥

The other woman

 
 
Hur kul verkar inte den här filmen? En sån här film som enligt mig man bara måste se helt enkelt! Skulle gärna se denna på bio!
 
Hejhej hur är det med er idag? Jag skäms över hur tråkigt det är här på bloggen men det kanske bara är jag som tycker det? Jag är så himla trött när jag kommer hem från skolan så jag har knappt några krafter för att blogg. Jag har inte lust att göra något annat än att slappa eller titta på en film... jag kanske borde börja träna ändå.. så jag blev lite piggare? Men i alla fall, idag hade jag nationella i spanska. Läsförståelsen var hur svår som helst, jag blev inte ens klar, men det var inte bara jag som tyckte så och det var inte många alls som hann klart. och uppsatsen var helt okej ändå, inte alls lika svår. Efter proven så hade vi två timmars hål, så jag och Natalie åkte hem till henne, åt, tjötade lite, och såklart sjöng till gamla goa låtar! Sedan fick vi åka tillbaka till skolan för att ha ekonomi, och historia... weho! Jaja imorgon är det fredag, och sen är det lördag och då ska jag göra något kul som jag berättar då! Puss
 

Flowers & Golden shoes

 
 
Hej älsklingar! Hur är det med er? För andra dagen irad har jag inte ätit något i skolan... vilket inte alls är bra. Jag somnade typ i bussen påvägen hem, men jag vaknade till när jag började närma mig min hållplats som tur var! och sedan kommer man hem dödshungrig med huvudvärk... kanske ska börja ta med mig pengar varje dag så jag kan köpa macka i värsta fall...
 
Jag fick i alla fall inte gjort mitt tal... jag hann inte helt enkelt, och jag kanske inte var helt på humör för att göra det heller så det kansek var bra. Imorgon väntas det 3 timmars Spanska nationella, läsförståelse och uppsatsskrivning... så snart ska jag kolla igenom ungefär allt vi gjort under denna kursen. Det känns som att det enda jag skriver om just nu är skolan och en massa plugg.. men det känns som det enda jag gör just nu: pluggar. Jag ber så mycket om ursäkt för det, men jag hinner inte med så mycket annat just nu... ibland avundas jag dem som kan skita i skolan, men det går bara helt emot mina principer...

Q / A

Är det din naturliga hårfärg? Om inte, vilken färg har du använt? Nej det är inte min naturliga hårfärg tyvärr. Men jag var jätte blond när jag var liten... Men jag vet fkatiskt inte vilken färg de använt eftersom att jag alltid slingar mitt hår hos min frisör. Men jag säger alltid att jag vill ha det ljust, men väldigt naturligt och inte åt det gula hållet!
 
Superfint!! Vart kommer den vita blusen ifrån?(ang Latest details) Blusen är köpt på en affär som heter Noon. Den finns inte kvar här i Varberg längre tyvärr, men förhoppningsvis finns den någon annanstans.
 
Jag tycker dina bilder verkligen är superfina! Vad använder du för objektiv när du fotar? Åh tack så mycket, så glad jag blir! Jag har nog svarat på denna frågan många gånger, men jag fotar med  Canon EF 50mm f/1.8 II.
 
 
vart är tröjan ifrån? (ang Dagens) Tröjan är köpt på Bikbok!
 
Åh så snyggt skärp, vart är de ifrån? (ang Put them glasses on) Jag har köpt skärpet på Byoung, men jag vet att det har funnits på Vero Moda och OnYourMind också.
 
Förlåt för att jag inte bloggade igår babes, men jag hade fullt upp med plugget... vilket jag kommer ha fram tills sommarlovet ungefär haha, Men självklart kommer jag uppdatera bloggen emellanåt! Idag ska jag ha nationellt tal i Svenska, så ni får önska mig lycka till! Puss

En spadag är det jag behöver

(Bilder från Weheartit)

 

Just nu ska jag snart tillbaka till skolan. Lovet är slut och jag börjar redan bli stressad. Det är så få dagar kvar i skolan då det är massa ledigheter framöver, och det är så mycket vi ska få gjort på dessa få dagar… Alla nationella prov, alla vanliga prov, inlämningar, läxor… Det är då jag drömmer mig bort till sommarlovet, då man kan göra nästan vad man vill, och då man har lite pengar att spendera på massor av roliga aktiviteter. Förra året spenderade jag min födelsedag på spa med min mamma och syster. Det var min bästa födelsedag någonsin. Jag mådde så bra efteråt och det var så himla mysigt! Spa, det är något jag skulle behöva just nu. Även om jag har haft ett helt lov så är jag helt slut ändå, jag behöver lite avkoppling, och nöje för att klara av skolan känner jag.

 

 Häromdagen googlade jag mig fram till http://ballbreaker.se/ hemsida. Ett företag som erbjuder bl.a. en relaxavdelning som jag gillade starkt. Där finns det ångbastu, kallbad, och bubbelpool. Samt en stor och härlig soffa med en storbilds- TV på väggen.  Det ingår även champagne och fingerfood. Här hade jag gärna spenderat några timmar med mina närmsta vänner och sedan kanske gått ut på en fin middag!

 


Beauty favs ♡

 
 
Body butter ♥ Gliss hårolja  Christina Aguilera parfym  VS bodymist ♥ BABY LIPS  Manga mascara ♥ Dry shampoo  Starnails rosa nagellack
 

Påskpromenad

 
 
 
 
 
 
Godmorgon! Igår blev det inte ås mycket bloggning så jag inte hade så mycket tid. Jag var gårdagens fotograf på påskpromenaden, och sedan så kom mina syskon + mormor och morfar hem till oss för att äta middag. Efter promenaden fick man grilla korv och hälsa på påskharen haha! Det hände väl inget så speciellt... förutom att jag tog mitt första dopp i havet igår. Fy så kallt det var haha! Idag väntar väl lite plugg, samt lite solning får det nog bli! Det blev ju faktiskt ca 21 °C igår så jag tycker att det kan bli lika varmt idag! Ovanför ser ni lite av de bilderna jag tog igår!
 

P Å S K A F T O N

 
 
Godmorgon ni! Igår umgicks jag med familjen, och vi var bortbjudna på kvällen. Det var väldigt fint dukat igår så var tvungen att ta kort! Vi pyntar aldrig riktigt till påsken, i alla fall inte i "påskfärger" eftersom att vi inte är så hemskt glada i de färgerna haha. Men detta såg så mysigt ut så var bara tvungen att knäppa några bilder! Idag ska jag agera fotograf på en påskpromenad som min syster har arrangerat. och efter det kommer typ hela tjocka släkten hit och äter middag. Men jag hör av mig senare babes!

I would call this summer

 
 
 
 
Hej babes! Har ni lika fint väder som vi har? Herregud, det blev premiär för shortsen idag och jag fick även solat en timme innan det kliade i fingrarna och jag var tvungen att ta lite kort! Är det bara jag som har 0 inspiration att fota på hösten/vintern och hur mycket som helst på våren/sommarn? Älskar att fota när det är fint väder ♥♥ Får ursäkta för min hemska utväxt och mina likbleka fötter, men tyckte att bilderna blev rätt fina ändå hehe. Jag funderar på om jag ska sola lite till eller om jag ska gå ut på en fotorunda till... jag ska i alla fall gå ut, och inte sitta här inne med datorn mer! Jag hör av mig sen, puss.
 
 

En massa gos

 
 
 
Godmorgon finisar! Nu har Hanna precis åkt hem, hon ringde till mig igår och sa att hon kunde komma hit om jag ville, och det klart jag ville! Så kvällen bjöd på mysbad, fodue och Vampire Diaries! En av de bättre kvällarna på detta lov ♥ Idag är det ju jättefint väder och det ska bli rätt så varmt! Gud vad skönt, jag behöver verkligen det här! Jag mår så mycket bättre, och blir på så mycket bättre humör! Man kanske t.o.m. kunde få sola lite idag hehe? Det hade ju inte alls vart fel!

Zebra

 
 

Redigeringsappar

 
1. VSCOcam är min favorit när det gäller redigeringsappar. Man kan rediger bilder i lite vintage stil vilket blir jättefint. Ljusa bilder med fina färger!
 
2. PixlrExpress+ är en app jag nyss laddat ner men är helt kär i! Man kan göra basic redigering som ljusstyrka och contrast, sätta på effekter och mycket mer!
 
3. Picfx är en app jag använt länge, det finns massor med effekter samt hjärtbokeh och andra fina "ljus" att sätta på bilderna.
 
 Dessa tre apparna tipsar jag stark om! Ibland när jag är lite lat så redigerar jag bilder som jag tagit med min systemkamera i mobilen istället för på datorn, och dessa apparna gör de galant! De är verkligen superbra! Vilka är dina bästa redigeringsappar?

Nu kör vi!

Jag som sa till mig själv att jag skulle plugga så fort som möjligt... att få det gjort. Men vad trodde jag egentligen? Jag brukar ju spara saker till sista minuten... Så idag får det bli talskrivande. Jippi, verkligen! Jag kommeri nte ha tid någon annan dag förutom måndag så det är la bäst om jag gör klart det idag så jag kan öva in et också! Jag fattar inte varför jag inte gjort det tidigare... jag har ju inte gjort så speciellt mycket på lovet. Tjejerna kom inte ens igår för det hände lite saker och så... så det var ju tråkigt! nä nu får jag verkligen börja med talet! Önska mig lycka till!
 
 
Detta goa har jag ätit idag, mums!

Bekännelser

- Tandställningsteorin stämmer nog in på mig, då jag typ aldrig ler med tänderna på bild längre. Det är dock inte så att jag inte vill le med tänderna på bilder, jag försöker... men det går bara inte haha.
 
- När jag var yngre hade jag väldigt svårt för att säga förlåt, at erkänna när jag hade gjort fel.
 
- Jag äter ganska mycket sötsaker, och tränar knappt något. Häromdagen när jag åt godis så sa mamma "det är himla tur att du inte har anlag för att bli tjock..." hehe.
 
- Jag kollar mer på bilder i bloggar än sjäva texten. Men med bra bilder så lockas jag till texten också såklart.
- Jag hatar att lägga ut mobilbilder på bloggen, samt bloggar som bara har bilder från mobilen. Jag vill ha bra kvalité om man säger så. Dock måste jag ju säga att vissa mobiler har grym kamera, min mobil är helt ok ändå.. så därför bjuder jag på mobilbilder i detta inlägg hehe.
 
 
- Jag gråter hur lätt som helt, och när jag gör det så "passar jag på" att gråta lite till om helt andra saker.
 
- Jag ber till Gud när jag ska ha prov eller annat i skolan. (även fast jag inte är speciellt troende).
 
- Jag var väldigt försiktig när jag var liten. Ett väldigt snällt barn..
 
- Jag har bestämt mig att spendera min kommande lön på endast kläder och skor. Kanske något till kameran också, men endast snygga stilrena kläder och skor vill jag ha just nu.
 
- Just nu är jag väldigt trött på skolan. Även fast det brukar sluta med att det går rätt bra betygsmässigt så får jag verkligen tvinga mig själv till att plugga. Typ muta med godis och andra belöningar. Jag längtar liksom till helgen så fort det blir måndag...

M Y S I G T

Godmorgon! Ursäkta för den usla bloggningen igår, då jag var med Isac halva dagen, och nästan precis när han åkt hem så åkte jag till Eme för lite grill och mys! Vi träffas så sällan nu när vi inte går i samma klass och har nya vänner o.s.v. så det var jättekul att få umgås lite med LFL igen. Dock var ju inte Isa med vilket var lite trist! Men go mat, efterrätt, massa snack samt en grymt bra film gjorde min kväll awesome! Idag blir det ännu mera mys då Hanna och Paulina kommer hit på lite fondue och kanske lite bad? Så det ska bli minst lika kul. Dock börjar jag få lite panik över svenskatalet, jag harj u inte ens börjat. Men jag får väl göra det imorgon, eller i värsta fall på måndag... Nu ska jag gå och duscha, sen kanske det blir en prommenad med Irizbajsen. Tar nog med kameran i så fall så kanske det kommer upp ännu mera fina bilder här snart hehe.
 

NU är det vår på riktigt ♡

 
 
 
 
 
 

B R A C E L E T

 
Mamma kom hem med detta armband igår. Visst var det fint? Smidigt att mammas arbetskamrat gör massa armband och säljer dem. Så lite då och då kommer mamsi hem med fina armband till mig och henne!

O R A N G E

(Klicka på bilden för att se vart de kommer i från)

Put them glasses on

 
 
 

New sunglasses

Detta var allt jag fick med mig hem igår, 2 för 100 :- på Lager157.

Som att äta godis till frukost

Godmorgon! Hur jag än försöker verkar det som att jag inte kan sova längre än till åtta... Just nu sitter jag och äter frukost medan jag kollar på Pretty Little Liars, det var sjukt längese njag kollade på det. Jag tröttnade på det, och tog en liten paus. Men nu är jag fast igen hehe. Sjukt bra serie ändå. Jag får väl snart gå och göra mig i ordning och sedan får jag väl se vad denna dagen har att bjuda på. Solen skiner, och mitt humör är på topp. Puss, hör av mig sen!
 
 
 
 
 
 
 

Ingen söndagsångest här inte!

Jag kan inte beskriva hur skönt det känns att inte behöva gå upp vid sex imorgon och tvinga mig själv till skolan. Inga måsten, inga läxor, inga tider att passa... att bara kunna göra vad jag vill! (jag inte åka härifrån dock eftersom att bussjävlarna aldrig går och jag har hundarna att tänka på).
 
Vilken underbar dag! Visst att det blåste ganska mycket ute, men solen lyste ju så gött! Jag kände suget efter en promenad, så jag drog la med mig Iriz ut vilket hon bara blev väldigt glad för. Jag går väl inte ut med henne så ofta hehe... så vi gick till havet och myste lite. Innan dess busa vi ju länge i trädgården så hon var väl lite extra glad på mig idag! Nu ligger jag och myser i morgonrockken min, funderar på att hitta någon film att titta på med mamsen min. Känner att jag inte hittar på så mycket, men jag njuter så mycket av att inte göra någonting också så det gör inget. Hittar la på lite mer saker i veckan! Puss

Sun(ny)day

God eftermiddag finisar! Vilket fint väder det blev! Idag vaknade jag vid halv nio kanske, fattar inte varför jag inte kan sova längre... men denna dagen var det bra att jag vaknade tidigt. Jag också mamma drog till IKEA vid ca tiotiden, för att vi skulle lämna tillbaka ett dåligt köp haha. Vi gick la runt där ett tag, men hittade inget speciellt. Dock så åt vi lunch där, vilket är hur gott som helst ju! Kynglingfilé med pommes och bearnaisesås, kan det bli bättre? Efter det så gick vi till Lager157 som ligger där bredvid. Där hittade jag massa saker som jag ville prova, men ingen av det fastnade jag så hemskt mycket för när de väl satt på.. dock köpte jag något litet hehe som jag visar sen...
 
Nu har jag vart ute i trädgården, fotat lite och busat med lilla Iriz. Funderar på att ta med någon hund och gå ut på en promenix när det är så fint väder. Men de båda sover så gott så jag vill inte riktigt väcka dem än..

 
Jag hade tänkt att fota lite outfitbilder, men eftersom att det blåste så himla mycket så gick det inte så bra. Kameran höll på att ramla flera gånger om, håret blåste åt alla håll o.s.v. Så efter ett tag gav jag upp och gick för att fota annat. Lyckades dock få en bra bild hehe...
 
 
 

Latest Details

 
 

nice & colorful

(Klicka på bilden för att se vart de kommer ifrån)

En bra start på lovet ♡

Godmorgon sötisar! Så här har jag startat dagen, med denna goa frukosten! Åh det smakade sommar om man säger så! Idag har jag inte några planer alls... kanske skulle man börja skriva på sitt svenskatal? men jag känner att jag nyss har gått på lov, så jag är inte helt glad på att göra skolarbeten. Men jag måste i alla fall städa mitt rum idag hehe... Vi får väl se vad jag hittar på mer... Ska ni göra något roligt på lovet?
 
(Bild från mobilen)

Baby lips

Ni kanske inte vet det, men jag är typ beroende av lypsyl. Jag inbillar mig att jag har torra läppar hela tiden hehe. och nu är jag helt kär i mina Baby lips!. Jag har ju nu testat på dessa två, "Pink Punch" och "Hydrate". Så vad är då bra med Baby lips? Jo det jag gillar mest med dem är att de inte bildar världens tjockaste lager på läpparna som vissa lypsyl gör, vilket inte alltid är så trevligt. De både luktar och smakar gott också! + att designen på dem är väldigt fin också!  Min favort är nog det rosa, "Pink Punch" som ger läpparna lite rosa färg samtidigt! Jag skulle verkligen rekommendera Baby lips, och jag kommer antagligen fortsätta använda dem efter dessa har tagit slut.
 
 

Det här är livet

Shopping & fika | Jordgubbisar | Fina vänner | Bästa vovven | God mat | Fina solnedgångar | Gosiga promenader | Feeest | och en liten selfie

Ny favorit ♡

 
 
Bad mamma köpa en Body mist till mig då de endast kostar 100 :- på rusta just nu! Det fick bli denna och det är absolut en av mina favoriter. Tycker dock att alla dofter luktar gott haha...

Nå, vad var det nu i paketet?

Ja jag sa ju att jag hade fått hem ett paket... och jag hade ju mina aningar om vad det kunde vara, vilket visade sig vara rätt. Jag hade helt glömt av att jag var med i denna tävlingen tills min mamma sa på skoj att jag kanske hade vunnit något och det var därför jag hade fått ett paket. Så i paketet fanns det faktiskt 2 Babylips från Maybeline New York! Vilket inte var helt fel! Så jag är en av de 200 som får prova på dessa gratis. Jag har även chans att vinna ett make-upkit från Maybeline.. så ni får väl hålla koll lite här på bloggen så dyker det snart upp ett inlägg om hur produkterna var! Puss ♥


Torsdagsfin

Blus - Ester Elenora | Tubtop - H&m | Kjol - Ginatricot | Skor - Urban Project
 
 
 

Pinkie

 
(Klicka på bilden för att se var sakerna är ifrån)
 
 

O N S D A G

Hej babes! Jag måste verkligen be om ursäkt för det tråkiga innehållet på min blogg just nu... jag känner inte så stor blogglust tyvärr men jag tror det beror på vädret, och eftersom att de är så tråkigt och dåligt väder blir det inte så många nya bilder till inläggen vilket gör det hela ännu tråkigare. Så förlåt för att jag har samma "typer" av bilder från samma dag hela tiden, även fast det kanske inte är samma bild så känns det fett tråkigt... Allt plugg och det dåliga vädret gör inte bara bloggen "tråkig" utan också allt annat. Känns som jag inte hinner med någonting annat än skolan. Men imorn är det matteprov och sedan blir det lov! Dock behöver jag skriva och öva in nationella svenska talet under lovet... men jag får ta den smällen!
 
Idag har vart en riktigt onödig dag som bara gjort mig på ännu värre humör. Jag är ju alltid i skolan 2 timmar innan jag behöver på onsdagar (och fredagar) men idag skriver vår engelska lärare att första lektionen är inställt, vilket gjorde att jag var i skolan FYRA timmar innan min första lektion. Förstår ni varför mitt humör sjönk eller? Totalt var jag i skolan i 6 timmar idag, då jag egentligen behövt vart där i 2.... Ekonomiläxa tills imorn på det + matteprov också gjorde kanske inte denna dagen till den bästa. Men ekonomiläxan gjordes på 20 min innan min buss gick och nu har jag pluggat mig igen ett av två kapitel inför matten imorgon... Gud vilket tråkigt inlägg detta blev nu då, vem bryr sig ens om att läsa detta? Jag lovar att nya bilder/outfits/tips/och annat kul kommer upp på bloggen snart, särskilt under lovet för då har jag all tid i världen!
 
Förresten så fick jag hem ett brev i måndags om att jag hade ett paket som väntade på posten... vilket var väldigt konstigt eftersom att jag inte beställt något... Jag har hämtat det idag och det var ganska kul faktiskt! Berättar nog mer om det senare eller imorgon... nu blev ni allt lite nyfikna va? och nu får jag återgå till min mattebok tror jag, men jag hör av mig senare, promise! ♥


Drömmer mig bort


My bestie

 

Vårfint från H&m

Har ni sett hur mycket fint H&m har fått in? Vill ha allting typ! Synd att jag redan har gjort åt alla mina pengar...

Thursday´s in details

Hej babes! Just nu sitter jag på golvet och lyssnar på några gamla goa låtar! Försöker övertala mig själv till att städa eftersom att mamma tjatar om det hela tiden... men det går la sådär haha. Imorgon blir det mys med Paulina och Hanna (någon mer?). Så jag åker inte hem imorn utan går direkt till stan och handlar inför kvällen. Vi ska nog laga mat och mysa lite!
 
Igår var jag ju som sagt i Göteborg med goa Paulina! Vi hade jättemysigt och riktigt roligt. Spenderade nog mer pengar på mat än kläder nästan haha. Men det är la så det ska vara? Jag kom hem med 4 tröjor som jag visar någon annan dag. Men jag var riktigt nöjd när jag kom hem i alla fall. Inte alltid man tar en spontan trip till Göteborg mitt i veckan!
 
Men så här har jag gått runt idag, ännu en hemsk torsdag som faktiskt gick väldigt snabbt. Jag fick sällskap när jag väntade på bussen av både Paulina och Isac. (känner att Paulina har nämnts rätt många gånger nu i detta inlägg!) Hur go är hon inte som stannade kvar typ en timme för att hålla mig sällskap? Jag har inte varit med Isac på ett bra tag, men han ska ju med på festen och sen sover jag hos honom + så får jag la ställa upp på att kolla match på söndag. Varför inte liksom? Nä nu får jag la sätta igång med städningen...

 
 
Jag har börjat redigera mina bilder på ett annat sätt nu, tror jag kommer visa hur senare i ett inlägg eller vad tycker ni?

Q / A

Förlåt så mycket för att jag inte har bloggar på hela två dagar, men jag har varit upptagen med att plugga, och igår var jag i göteborg och kom hem vid tio då jag bara gick raka vägen och la mig... men här får ni lite svar på frågor jag har fått och så bloggar jag meran är jag kommer hem, promise!
 
Gud vad fin klocka! Satt och letade efter en klocka här om dan, men konstaterade att många av den var för dyra. Snälla berätta vart du har köpt den! // Vart har du köpt klockan? Ursnygg ju. Kommer nog önska mig en i konfapresent! Jag har faktiskt köpt min klocka på Ur&Penn, ursrungligen kostar den 500 kr, men det var rea så jag fick den för endast 250 kr. Vilket fynd va?
 
Vart köpte du dina marenas? vad kostade dom? Vilken storlek har du på dem? Har du samma storlek som du brukar ha på skor? Mina marenas är från Cobler och jag köpte de på Scorett för femhundralappen! Jag har storlek 38 på dem, vilket jag brukar ha i vanliga fall också!
 
Var har du köpt linnet? Linnet som jag har på mig på bilden i skogen är fån Raben Saloner och är köpt på Wonder.
 
Du har alltid så fina kläder! Tar du bilderna själv? Åh tack så mycket, jag som tycker att jag mest har tråkiga kläder. Men nu till sommaren ska jag tjäna pengar så jag kan köpa massa fina kläder! Ja, jag tar ALLA mina bilder själv.

 

Follow on Bloglovin