W E D N E S D A Y

Några snaps från de senaste dagarna.
 

Redan Onsdag?? Ja tydligen. Nu när skolan är igång igen går dagarna så jäkla fort. Vilket är helt okej så länge helgen inte går riktigt lika fort. Idag hade vi bara 2 lektioner, Juridik och Ekonomi. Så jag var lite slut i huvudet efter endast två lektioner. Sedan får man vänta 20 min på bussen i skolan, 20 min på stationen och sedan cykla ca 5 km för att komma hem. Så är det att bo på landet. Ibland önskar jag verkligen att jag bodde i stan... Inte så smidigt att bo där jag bor, med ca 4 bussar om dagen haha.
 
Ekonomiläxan är gjord, jag har fått sova lite och nu återstår det bara att städa mitt rum som mamma bara håller på att tjata om. Sedan blir det väl att sätta sig vid tvn framför Teen Wolf tror jag, och sedan är det ju Ph ikväll också. ÄRligt talat tycker jag dock att Paradise har varit rätt drygt denna veckan, så hoppas det händer något ikväll!
 
 

Nytt från Sheinside

 
 
Idag knackade det på dörren och där va mitt efterlängtade paket från Sheinside. Äntligen !! Förutom detta har jag köpt en hel del kläder, blusar, byxor, klänningar, short o.s.v. men det visar jag en annan dag. Tog det som var lättast att fota nu lite snabbt så att ni får se att jag lever. Kanske lite konstigt att köpa bikini nu, men tänkte att vi antagligen lär åka till simhallen med skolan + bra att ha när man ska bada i poolen. För övrigt älskar jag mina nya glajjor, too classy.
 
Asså hur skönt är inte vårt schema?! Slutade typ kvart över tolv idag. Att jag kom hem kvart över ett är la inte lika kul. Tråkigt att jag inte kan komma hem snabbare även fast jag cyklar. Men men. Två lektioner och idrott bestod min skoldag av idag. Ett perfekt schema för måndagar då man är lite död haha.
 

En höstdröm

 

Morning Saturday

 
 
Godmorgon babes! Efter endast 4 dagar i skolan var det ändå riktigt skönt att vakna upp på en Lördag. Inga krav, inga planer. Att bara kunna göra vad man vill när man vill det det känns riktigt bra. Jag ligger just nu i sängen och bara lyssnar på musik, bara slappar lite. Igår drog jag till jobbet direkt efter skolan, men det var så lite folk så jag fick sluta redan vid åtta. Jag jobbade alltså 3 timmar, vilket va så sjukt ovärt haha. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, rätt festsugen så det kanske blir något i den stilen ikväll. Annars blir det nog en fotorunda här på eftermiddagen, eller kanske drar och träffar någon kompis. Vi får helt enkelt se. Hör av mig senare, Puss
 
 

Throwback: Möhippan

 
 
 
 
Något jag helt glömt bort är att lägga upp bilder från syrrans möhippa. Vi hade ju fixat en fotobok till syrran som minne, och därför kundej ga inte visa bilderna innan bröllopet. Så jag glömde helt av det. Men här är lite bilder från den roliga dagen haha. Syrran blev upphämtad av en man på motorcykel som inte sa ett ord. Hon bara fick sätta sig på motorcykeln och sedan var dagen igång. Uppdrag, paddling, mat, mys, lekar, skratt o.s.v. En lång dag med roliga minnen. Jag trodde inte jag hade sett min syster så glad. Hon hade verkligen ett leende på läpparna hela tiden. Dock så överträffade hon denna lyckan på bröllopet. Jag vet inte systern min kanske bara är allmän lycklig haha? Åh vad jag älskar henne, sån tur att jag har henne. Världens bästa syster ♥

Sequins and glitter

 
 
 
 
Top - H&m | Blus - Odd Molly | BoyfriendJeans - H&m | Skor - Cobler | Klocka - Regal | Väska - Mischa Barton
 
 

Min nya fina ♡

 
 
 Jag har ju helt totalt glömt att visa er mitt nya case till datorn som jag köpte för några veckor sedan. Perfekt att ha i skolan ju. Jag köpte den lite större storleken så att jag kan ha block och lite andra grejer där i också. Visst är den fin!
 
Nu är jag precis hemkommen från skolan. Jag tycker att schemat för även denna dagen är ganska bra. Alla dagarna hitills har gått väldigt fort. Imorgon väntar veckans jobbigaste dag enligt schemat, men vi får börja en timme senare imorgon så jag tror att denna dag kan bli rätt okej ändå haha! Längtar så till helg... Puss jag hör av mig senare!
 
 
 

Allt är som vanligt men något är annorlunda

 
 
 
 
 
 
Linne - Ginatricot | Blus - Lindex | Kostymbyxor - Bikbok | Skor - Converse | Klocka - Regal
 
Redan onsdag? Dagarna börjar redan gå fort, särskilt idag när vi bara hade två lektioner och vi slutade redan ett. Vilket suger lite för mig då busstiderna hem är helt värdelösa, till och med dem som jag cyklar 5 km för att komma till. Så jag kom väl hem ungeför halv tre, trots att jag cyklade med den tidigaste bussen. Kanske berodde på motvinden om jag kämpade mig fram i. Det är ju halvt storm ute, och jag på en cykel mitt på en lång raksträcka vad väl inte världens bästa blandning. Jag skojar inte när jag säger att jag åkte bakåt ibland, hur mycketj ag än trampade på haha! Men jag kom ju hem i alla fall. 
 
Jag försöker att blogga på så gott jag kan, men tiden räcker inte alltid till hur mycket jag än vill det. Men jag ska bättra mig, lovar.. Puss
 
 
 
 
 
 
 

Lite småfynd


I Torsdags så tog jag, Hanna och Paulina bussen till Gekås där jag hittadel ite smått och gott. Inte bara sakerna på bilden, utan också en ny usbkabel till mobilen, en kofta och en massa block till skolstarten. Mitt puder var slut och det slutade med att jag fick med mig lite mer smink än väntat haha. Väldigt bra produkter måste jag säga (Tips!!). Det kommer att komma upp väldigt mycket nytt som jag vill visa er snart...
 
Just nu sitter jag på jobbet, sista passet innan skolan börjar och sedan blir det bara helgjobb månaden ut. Efter det är det bara fokus på skolan än så länge. Funderar lite på att skaffa ett helgjobb, men vi får väl se hur det blir med det. Jag är ju faktiskt ganska trött på att jobba nu... kanske behöver mina lediga helger sen?? Efter jobbet blir det väl en liten tupplur, precis som vanligt och sedan kommer nog alla mina sysken med familj hit och äter med oss. Nä nu ska jag återgå till filmen jag tittar på. Det är så lite folk här att jag helt enkelt får betalt för att kolla på lite filmer haha. Puss jag hör av mig sen!
 
 
 
 

zebra pattern & boots

 
 
 
Klänning Ginatricot | Boots Project Urban | Väska ?? | Smycken Genava och mammas arbetskompis
 
Hej mina kära, nu är jag tillbaka igen i lagom takt med skolstarted. Mycket har ändrats på få dagar, men kan säga att jag fått lite extra fritid... Så jag tänkte, varför inte ta upp bloggandet igen? Jag kan ju säga att jag har mycket shopping att visa er i alla fall, så det kan väl bli lite roligt att se. Har köpt allt från klänningar till kappor till smink osv.
 
Annars händer det inte så mycket de närmaste dagarna, jobb, mys med familjen, kompisar, ögonfransförlängning och att mentalt förbereda mig inför andra året på Ekonomi. (Dessutom skiljs jag från min absolut bästa vän som ska gå i en annan inriktning än vad jag ska). Jag hör av mig senare med fler tankar och andra inlägg, puss
 
 
 
 
 
 
 

Follow on Bloglovin