äntligen fredag, och en bra sådan!

Som jag nämnde igår så skulle jag ju åka hem till Hanna för att göra en riktigt god fredagsfrukost! Fy vad gott det var, så mycket bättre att spendera den tiden på att laga frukost än att sitta i skolan. Dock tog Hanna fel på bussen så det uppstod lite panik när vi insåg att vi bara hade en kvart på oss att äta och ta oss till bussen... men som tur va var Hannas bonuspappa hemma så han kunde skjutsa oss, annars hade vi vart rätt körda haha! Men allt slutade bra och vi kom mätte och belåtna till skolan. Dagen gick fort precis som alla fredagar gör. Mamma hämtade mig efter skolan för att vi egentligen skulle gå på stan, men vi insåg att vi inte riktigt hade lust med det, så vi tog en fika och åkte hem så fort vi hade handlat.
 
Idag ska jag väl inte göra så mycket egentligen, det blir nog en hemmakväll, kanske kolla lite på Let's Dance också nu när Kenza ska vara med...
 
 
 

How to match:

 
Åh jag vill såå gärna ha ett par Boyfriend jeans! Så sjukt snyggt till precis allt! Det får helt enkelt bli ett av mina nästa inköp ♥

T H U R S D A Y S

 
 

L I V E T

Då var den jobbigaste dagen avslutade, och jag måste säga att torsdagar inte är lika jobbiga längre nu när det inte är mörkt ute när man äntligen slutar. Det är verkligen så sjukt skönt att det är ljust både när jag går till bussen och även när jag kommer hem. Jag har nog aldrig uppskattat att det börjar bli vår så här mycket! Love it!
 
Idag hade vi bokprov i svenskan, som jag tror gick ganska bra ändå, och jag fick tillbaka min krönika som jag var ganska nöjd med, dock kunde den vart bättre när jag såg de felen jag hade gjort. Hatar verkligen när man själv kan se hur dumt man skrivit, så det var ju lite synd.. men annars var det la en relativt bra dag faktiskt! och imorgon är det ju fredag, weho! Hur fort går inte veckorna? Imorgon ska jag ha fredagsfrukost med min älskade Hanna! Jag ska ta bussen hem till henne, och så ska vi laga riktigt god frukost till oss innan vi drar till skolan. Jag är ju ändå i skolan så tidigt, så varför inte göra något annat mysigt? Men nu ska ska jag göra något mindre mysigt... matte.
 

Dagens klädval

 
 
 
 
 

Sports fashion

Ni kanske vet att jag inte är den mest sport/träningsintresserade, men jag ska försöka ändra på det. Just nu letar jag efter ett par riktigt snygga träningsskor som ska förgylla min träning hehe, och sedan är det ju alltid kul att kolla lite på träningskläder också. För mig är det något jag vill ha som ska vara snyggt, men kanske inte något som jag vill lägga så hemskt mycket pengar på! Så därför tipsar jag nu om H&m och Ginatricots träningskläder som faktiskt är riktigt snygga, och säkert minst lika bra som de lite dyrare träningskläderna.
 
 
 

Q / A

Herregud vilka fina bilder du tar! Vilken kamera avänder du?
Åh vad roligt att höra! Jag fotoar med min Canon Eos 500D.
 
Haha, kommer du verkligen ut om du har skrivbordet stå för dörren?
Haha, var tvungen att titta på bilderna en gång till och efterråt så började jag undra varför inte fler har undrat detta,
men såklart har jag två dörrar i mitt rum så jag kommer faktiskt ut. Mitt rum har förrut varit två rum,
men när min syster flyttade så fick jag ett dubbelt så stort rum.
 
Åh har du också Thomas Sabo berlockarmband?
Ja det har jag, jag älskar Thomas Sabo. Jag har både armband, halsband och en ring därifrån!
Alltid kul att få en berlock i present, så det är ett stort tips till er som inte har smycken från Thomas Sabo!
 
Åh vilken fin outfit! Älskar klockan. Vart är den köpt? Kram
Tack så mycket, jag blir så glad för dessa kommentarer. Min klocka har jag köpt på en hemsida som tyvärr har lagt ner,
men den är från Geneva och finns säkert att hitta på någon hemsida.
 
 
Åh vad fin scarfs har letat efter en sådan överallt!! Var är den ifrån?
Tack så mycket, det är faktiskt min mammas scarf, hon har så många så jag lånar jämnt av henne.
Men den är köpt på varbergs torg, under en torgdag och jag vet tyvärr inte vad företaget heter...
 
Förstår inte hur du kan fixa så fina bilder!!! Skulle du kunna hjälpa mig med hur man förklarar STORT skärpedjup,
det är väl när mycket av bilden, oftast bakgrunden, är suddig? Eller har jag fel? Behöver verkligen hjälp
Åh tack så himla mycket, ni är så snälla! Jag måste ju säga att jag är långt ifrån en expert på dessa foto uttryck. Jag är faktiskt inte så bra på det, och jag förstår inte riktigt vad du menar med just stort skärpedjup. Jag vet bara om långt och kort skärpedjup, men jag kan ju förklara det jag vet i alla fall! Om man tar en bild med stor bländare blir det ett kort skärpedjup och det gör så att det blir suddigt i bakgrunden och endast motivet är i fokus, desto lägre bländare desto suddigare blir bakgrunden.. Medan en låg bländare ger ett långt skärpedjup och bilden blir klar och tydlig överallt. Så jag tror att du menar kort skärpedjup. Exempel på kort skärpedjup är bilden nedan. Jag hoppas att det hjälpte dig!
 
 
Supersnyggt! Älskade kjolen, vart har du köpt den?
Tackar! Det är faktiskt ingen kjol, utan det är en byxdress som jag ofta bär med tröjor över. Byxdressen är från Svea, och är köpt på Wonder.
(Om du undrar vilken "kjol" kommentaren syftar på hittar du den i inlägged "Mixed Pattern").
 

like stars

 
 
 

Veckans Blogg

För några dagar sedan fick jag en förfrågan om att hålla "Veckans blogg" här på bloggen, vilket jag absolut inte har något emot! Why not? Så därför så ska jag börja med Veckans blogg som utses varje söndag. Om du är intresserad är det bara att kommentera något i stil med "jag är med", man får också ett extra plus i kanten om man börjar följa mig på Bloglovin men det är absolut inget måste. Utan bara om man är intresserad av en liten större chans till vinst. Veckans Blogg får ett inlägg ägnat till sin blogg och även en plats bland mina länkar på bloggen. Lycka till! ♥♥


Monday Evening

Hej på er från en trött Olivia! Jag har egentligen ingen speciell anledning till att vara trött, men det är väl bara som vanligt. Idag hängde jag med Hanna hem efter skolan, och efter en stund kom hennes kille dit. Kände la mig lite som tredje hjulet, och blev la lite avis. Jag har ju faktiskt inte träffat Isac på väldigt länge känns det som... men annars så var det mysigt, vi gjorde go mat och spelade lite Cod. Nu har jag precis läst klart sidorna i svenskan och funderar på att gå och sova snart! Imorgon ska jag äntligen till tandläkaren, och ska förhoppningsvis laga mitt hål.
 

Olala


Möblerat om i rummet mitt

Det var ju inte så längesen jag la upp bilder på mitt rum, men var bara tvungen att visa hur fint det blev efter att jag fick för mig att möblera om lite! Nu är jag nöjd, nu är jag verkligen jättenöjd med mitt rum. Känner mig riktigt hemma här! Mitt rum känns mycket större nu, och det är ju aldrig fel. Det enda som fattas nu är att jag ska framkalla massa bilder som kommer få hänge över mitt skridbord, för där är det alldeles för tomt!
 
 
 
 
 
 

New in

Ginatricot 150:-

Hallon + Mango

 

Gosarna

Nu har jag kommit hem igen. Igår sov jag hos systern min. Idag ska busungarna sova hos oss, och just nu sitter vi och har lördagsmys med popcorn och film. Ikväll ska vi nog bada i poolen, men annars har vi la inte bestämt något speciellt. Lovet är snart över, och jag lär nog få spendera morgondagen med att läsa i både min svenska och min engelskabok. Så typiskt mig att skjuta upp det, men jag ska ju bara läsa så det kan väl inte ta allt för lång tid... Men en postitiv sak med att gå till skolan igen är att jag får träffa Hanna, har faktiskt inte sett henne på hela lovet! Ha en go lördagskväll på er, puss!
 

E i g h t

- Jag måste ha ett glas vatten bredvid sängen när jag ska sova. Paniken när man vaknar upp utan vatten är inte så kul.. (Dock inte när jag sover hos andra)
 
- Jag vet inte vad jag vill jobba med än, men jag vill typ jobba på kontor så man klä upp sig i fina, "stiliga" kläder.
 
- Jag har ju inga småsyskon och mitt yngsta syskon är 11 år äldre än mig, så jag tror att det är därför som jag alltid tyckt om barn så mycket.
 
- Jag sliter på mitt hår i onödan. Duschar och blåser det varje dag, utan värmeskydd eller andra hårprodukter. Det kanske är på tiden att börja ta hand om det mer? Det kanske kunde bli jättelångt då?
 
- Jag hatar att hålla tal inför folk, absolut hatar. Det spelar ingen roll om det är för 3 personer eller om det är för 20 personer. Jag är alltid lika nervös. Dock så höll jag tal på engelska (samt lite tyska, som jag aldrig pratat innan) för flera hundra personer när vi var i Holland med klassen. Så det är jag stolt över.
 
- Jag pillar ofta bort min mascara, alltså utan sminkbortagning. Jag vet att ögonfransarna kan gå av, men jag gör det ändå hehe.
 
- Jag har nog sett alla romantiska filmer som finns (eller i alla fall väääldigt många).
 
- Jag gillar typ inte bilder i svartvitt, det är typ min sista utväg om ljuset/färgerna i bilden är fula eller misslyckade.
 

Unnar mig lite

Mums, är det lov så är det! Jag provade på Yollibox idag, och jag måste säga att det var mycket godare än glass. Det smakar mindre konstgjort om man säger så. Supergott! Det känns som jag alltid slösar bort mina lov på att inte göra någonting. Visst, det är la skönt att ha någon slappdag eller så, men nu har det blivit alldeles för många. Vad har jag ens gjort på lovet? Jag saknar Isac så det gör ont. Nu är det en vecka sedan jag såg honom, och jag har inte pratat med honom sedan i lördags. Var han verkligen tvungen att vara borta hela lovet?

 
 

Mixed pattern

 
 
 
 

I ♥ Breakfast

 

Good morning honey ♥

Idag vaknade jag upp bredvid denna gosen! Idag blir nog en lugn dag, jag har verkligen inget inplanerat.
Vädret är ju inte så kul heller så what to do. Kunde inte solen bara stannat kvar? Nä nu ska jag nog gå och göra lite frukost!
 

Dagens shopping

Idag fick jag med mig lite allt möjligt hem. Bästa fyndet måste ändå vara bustiern från Odd Molly för endast hundralappen! Självklart var jag väldigt nöjd med alla min inköp. Eftersom att min svarta korta basic t-shirt är borta så blev jag glad när jag hittade en ny, så jag var tvungen att köpa den i både svart och grått hehe. och såklart "jackan" från H&m kommer absolut att bli en ny favorit! Supernöjd!


Ja, jag vill ha sommar nu

 
 

Ännu en bra dag!

Nu har jag nyss kommit hem från en shoppingdag med mamsen på kungsmässan. Jag fick faktiskt med mig en del grejer hem. Jag kommer inte ihåg senaste gången jag köpte kläder till mig själv, så nu är jag glad! Visar det jag köpte senare, puss ♥
 
 

laugh like no one is watching ♡

 

En kvällspromenix

Första dagen på lovet går mot sitt slut. Idag vaknade, tog på mig löpskorna och tog mig en liten springtur. Sedan tränade jag lite styrka när jag kom hem också. Herregud Olivia vad händer egentligen? Jag måste ju erkänna att jag verkligen måste övertala mig själv att träna, verkligen dra mig själv ut. Men det är ju så skönt när man är klar.
 
Fy vad fint väder det har varit idag, inte bara det att jag har sprungit, jag har hunnit med att ta lite kort i solen och eftersom att jag inte kunde få nog av solen så fick det bli en liten promenad till havet med Iriz såhär på kvällskvisten också. Så underbart, jag hoppas verkligen att våren är påväg nu!
 
 
 

All black

 
 
 
 

Att vara Olivia

- En dålig egenskap som jag har är att jag dömmer lätt personer på förhand. Det har hänt ett antal gånger att jag har haft så sjukt fel om personer.
 
- Jag är och har alltid varit väldigt rädd för att säga eller göra fel.
 
- Jag läser typ aldrig böcker på fritiden längre, men för ett tag sedan var jag helt galen i typ alla vampyrböckerna som fanns.
 
- Jag hatar att måla naglarna, men känner mig väldigt nagen utan nagellack på.
 
- Jag älskar sånna här typiska amerikanska college filmer.
 
- Jag började inte på dagis förens jag var runt 3 år. Innan dess var jag alltid gos min mormor varje dag.
 
- Jag är väligt känslig, och kan lätt bli irriterad eller arg.
 
- Förr hatade jag verkligen att ha på mig kjol eller klänning, jag hade alltid byxor på mig.
 
- Jag mår som bäst utomlands i ett varmt land eller här när den svenska sommaren blommar.
 

Favoriter ur garderoben


Favorite?


Happy saturday

Hejsan! Idag blir det en hemma dag, min borors två söner ska sova här, och dom kommer väl hit snart. För övrigt har jag hunnit med att ta en springtur med Iriz och dessutom har jag så sjukt ont i magen. Det suger att vara tjej ibland. Men nu har jag tagit en Alvedon, så vi får hoppas på det bästa!
 
Igår gjorde jag väl inget speciellt, satt la och kollade på kärleksfilmer i min ensamhet hehe, inte den bästa alla♥dagen kanske, men sen så smsade Isac så det kändes lite bättre.
 
 

så enkelt, men ändå

 
 
 

#tbt

Jag kollade precis igenom lite bilder, och nu känner jag bara kan sommaren inte komma nu? Eller i alla fall våren!
Jag är så sugen på att kunna gå i shorts, vara brun, se alla fina blommor och färger, äta alla färska frukter och bär o.s.v.

 
 
 
 

Efter en gosig Torsdag

Nu har jag precis kommit hem, jag har vart på stan med Isac, ätit lite och dragit runt haha. Han åker ju inatt, och det känns lite jobbigt att han ska vara borta hela lovet... Men det bir desto roligare att träffa honom när han kommer hem, så får man helt enkelt tänka!
 
Dagen började ju med ett matteprov på 2 timmar, jag satt för en gångs skull kvar hela tiden ut och stressade med sista frågan som förvirrade mig så. Men jag hann klart och jag tror att det gick ganska bra, vi får hoppas det i alla fall. Nu har jag ingenting i skolan, ingenting. Gud vad skönt! Det är nästan lov redan nu, 3 lektioner imorgon och sen är det lov. Åh herregud vad skönt!
 
På tal om ingenting så är jag så himla trött, alltså jag är helt utmattad. Jag vet inte varför men jag är ju alltid trött, och det är faktiskt jobbig. Jag funderar faktiskt starkt på att gå och lägga mig nu, klockan åtta. Varför inte liksom? Är man trött så är man!
 

W E H O

Nu är det endast två dagar kvar till lovet, weho! Dock har jag matteprov imorgon, men jag känner mig ganska säker även fast jag inte har pluggat så mycket. Idag har det varit en ganska lugn dag, och trots det är jag rikitgt, riktigt trött! Så idag blir det nog att lägga sig tidigt, funderar nästan på att lägga mig vid nio. Kanske bara ska räkna några tal till för säkerhets skull. Jag tror att morgondagen kommer vara helt okej, dock lär jag vara helt slut när jag ska fika med Isac, men jag tar den smällen!
 
Något som är väldigt kul är att jag har över 200 följare på bloglovin nu! Jättekul verkligen, man blir ju så glad så fort man får en till följare! Om du nu läser min blogg och inte följer mig på bloglovin, så lägg gärna till mig! Det är ju faktiskt ett väldigt bra sätt att hålla koll på bloggar, och när de uppdateras. Så ni kan ju klicka på bilden så kommer ni till min bloglovin. ♥
 
 

She´s not me

 

Nystädat rum ♡

Idag kom jag hem till ett nystädat rum, (tack mamma). Jag måste ju erkänna att det är mycket mysigare när det inte ligger kläder över hela golvet.
 
Nu är det en vecka kvar alltså, knappt en vecka kvar till lov. Ett prov kvar till lov och sedan åker båda min favoriter iväg. Isac är inte ens hemma på Alla hjärtans dag vilket suger lite, men vi ska ta en fika efter skolan på torsdag och fira lite då istället. Inte rikitgt samma sak, men det blir nog bra ändå. Jag tror aldrig jag har firat alla hjärtans dag ändå haha. Så det blir väl inte så annorlunda.
 
 

Idag mår jag bäst

 
 
 

Det här gjorde min dag ♥

Nyss var jag inne på bloggspaning och kollade efter några roliga inlägg, och vad hittar jag där om inte en bild på min egna blogg. Så jag gick in på inlägget och hur gullig är inte denna tjej? Så glad blev jag! Jag tycker ni ska klicka på bilden för att komma till hennes blogg!
 
 
 

Less than one week to go

Nu har jag läst klart i svenska boken + tvättat bort min ansiktsmask. Det finns ingen bättre känsla än den lena huden efter en ansiktsmask! Egentligen kanske jag borde börja på min krönika som ska vara klar imorgon... men jag känner mig väldigt trött, så jag orkar nog inte det. Pluggtrött 24/7, men det är ju faktiskt mindre än en vecka kvar till lov vilket inte är helt fel.

Om jag hade pengar

 

Monday´s

 
 
 

Natti natti


S U N D A Y

Idag har jag läst cirka 60 sidor i engelska boken, smarta lilla jag som sparar allt till sista dagen. Jag ska även plugga in lite glosor snart. Annars har jag inte gjort så mycket idag. Jag har blivit helt fast i serien 90210, så jag har la kollat på några avsnitt... Annars så mår jag bättre nu, och känner mig nästan helt frisk.
 
Snart kommer syrran med hennes familj hit och de ska äta här. De var ett tag sedan jag träffade dem nu! ♥♥

Favorites

Christina Aguilera parfym & body lotion | L´anza leave-in spray | Miss manga mascara
 Body lotion från The body shop | Nagellack från Starnails & IsaDora | Bodymist från Victoria Secret | Hårolja

Q / A

Måste bara fråga dig, och hoppas att du svarar på det! Vad använder du för kamera? Sjukt fina bilder tar du!!
Först och främst, tack så jättemycket, vad glad jag blir! Jah använder mig av min Canon Eos 500D, + att jag använder mig av ett objektiv som heter "Canon EF 50MM 1.8 II" och ett UV filter.Det är ett jättebra objektiv som gör att bakrunden blir mer suddig och ofta så blir det bokeh som jag tycker är så fint!
 
Vart har du köpt koftan? Sjukt snygg
!Faktiskt har jag lånat koftan från min kära mamma, men den är i alla fall köpt på Wonder i varberg.
Men den är från Hunkydory, så den kan väl köpas t.ex. på deras hemsida, och ställen där de säljer det märket.
 
 

'Nail'ed it

 

At the moment

 

This is me

- Jag kan inte svälja tabletter, och fram till något år sedan hatade jag nässåray. (Vilket är min absolut bästa vän just nu).
 
- Jag har typ aldrig hållt på med någon sport. Eller jag har väl dansat i några år, vilket jag saknar väldigt mycket. Jag funderar faktiskt på att börja dansa igen, så ska försöka dra med mig Hanna.
 
- När jag var liten hade jag jättesvårt för att stava, jag hatade verkligen svenska.
 
- Om jag får mindre än C på ett prov/en uppgift så får jag tårar i ögonon och blir fett besviken.
 
- Jag kan typ inte plugga i skolan, jag får så mycker mer gjort hemma.
 
- Jag har nyligen blivit som många andra beroende av "Flappy Bird". Även om jag är riktigt dålig på det hehe.
 
- Mitt hår är typ redan slitet och jag får panik. Jag måste verkligen börja sköta det bättre.
 
- Jag har inte börjat övningsköra än, och jag fruktar den dagen jag gör det. Jag kommer köra ner i diket...
 

Like diamonds in the sky

Jag tror att detta defenitivt kan bli en ny favorit!

nu mår man lite bättre

Jag börjar undra om det var så himla smart att bada så länge igår. Jag började ju käna mg lite sjuk reda då, och nu efter att ha vart ute i kylan halva dagen så har jag inte mått helt hundra. Vi var tyvärr tvungna att åka tillbaka till skolan efter skridskoåkningen medans alla andra klasser fick sluta.
Jag var trött och mådde inte bra. Men det gick väl ganska bra ändå. Jag bada mamma att köpa med sig kebabtalrik hem, och jag har tagit lite alvedon, så nu mår jag lite bättre. Inte bara tog hon med sig kebabtalrik, utan hon kom också hem med ett armband till mig.Hennes jobbarkompis gör egna armband som är jättesnygga. Så det muntrade upp mig lite!
 
Så nu ska jag nog krypa ner i sängen och kanske kolla på någon serie, jag känner verkligen att jag somnar när som helst...

Asså this girl

Efter en lite halvt jobbig dag i skolan när man ätit endast en banan till frukost och potatis till lunch Så var det underbart att Hanna följde med mig hem. Vi badade och hade vårt standard "tjejsnack" som brukar äga rum i poolen. Det slutade med att vi satt och sjöng gamla goda klassiker så som "håll om mig" och "främling" så högt  som vi bara kunde. Ganska kul att de är dessa låtar som man kan bäst haha! När vi väl kom in igen så spelade vi in massa snapchats som ligger sparade som goa minnen nu. Alltså denna tjejen är nog den finaste vännen man kan ha. Vi behöver inte göra något speciellt, vi har alltid lika kul ♥
 

with lips red as blood

 
 
 

vardagsbilder

Plugg | Thaimat | Ego | Tal | Gosar | Hanna målade så fint i mitt block | "Ny" kärlek till varmchoklad med minimarshmallows | Mys framför brasan

In pain

Nu har jag precis gjort klart ekonomiläxan. Känns som det var en evighet sedan jag pluggade hemma. Har vi inte haft läxor på länge eller vad? Endast småläxor, men vi lär la få för det efter lovet... Jag kommer få gå halvt hungrig i några dagar nu. Jag var ju hos tandregleringen idag, och jag får ju erkänna att det inte är så himla skönt att äta just nu. Eller ah, det gör ont. Så jag får väl äta soppar eller liknande tills det går över.
 
Det känns verkligen som att jag inte har varit inne i en klädaffär på flera månader... Jag kommeri nte nes ihåg senaste gånge njag var det. Så jag börjar få lite panik, jag känner att jag inte har några kläder, inget att ta på mig. Jag går bara i samma gamla vanliga färglösa tråkiga kläder. Åh herregud vilket typiskt tjejproblem. Jag ska väl vara glad för det jag har. Men det hade inte skadat med lite nya kläder. Nu har ju studiebidraget kommit, så vem vet, jag kanske får shoppat lite snart!
 
 

Outfit of the day

 
 
 

Stammis hos tandis

En ny vecka, då var det måndag igen. Måndag är måndag, jag gillar verkligen måndagar. Chill schema, och vi slutar "tidigt". Just nu ligger jag i sängen framför PH. Finalvecka!! Haha, jag har nog aldrig följt paradise innan, men nu är jag fast. Så vi får la se vad som händer nu...
 
Jag kom nyss på att jag ska till tandregleringen imorgon igen. Det känns som att jag är där varje vecka nästan. Så jag missar lite av skoldagen, men det får väl gå. Tisdagar är ju ganska jobbiga, så jag klagar inte... Godnatt  ♥♥
 

Mina underbaringar ♡

ååh, man kan ju inte hjälpa att man blir på gott humör när man öppnar dörren till dessa två överlyckliga gosar. Jag har ju knappt varit hemma denna helgen, och jag sov ju inte hemma igår, så de blev gaaaanska glada när jag kom hem. och jag måste ju säga att jag var ganska glad att se dem också.
 
Vädret idag kan man ju inte klaga på, äntligen lite sol. Så jag var bara tvungen att gå ut och busa lite med hundarna. Jag hoppas verkligen att det kommer vara fler sånna här dagar framöver, jag orkar inte med mer snö nu. Ge mig sol och värme, tack!
 

As simple as that

 
 
 

Selfies


Söndag

Godmorgon! Jag har nyss läst ca 40 sidor i engelska boken, och precis kommit ur duschen. Nu ska jag göra iordning mig, och kanske hinna knäppa några bilder ute när solskenet äntligen har tittat fram innan jag drar till Isac. Sedan får vi se vad som händer! Hoppas ni får en fin söndag! ♥

Lördagsmys - med mig själv

God kväll på er! Just nu sitter jag och gottar mig, frukt och bär + vit choklad och såklart en brasa och tända ljus. Mys på hög nivå helt enkelt! Jag kom hem från Isac för några timmar sedan, sov ju hos honom igår, och det ska jag även göra imorgon. Han var ovanligt ledig denna helgen.
 
Veckan gick väldigt fort, med inte så mycket att göra i skolan så är jag glad! Nästa vecka ska vi åka skridskor, vilket jag inte har gjort sedan många år tillbaka. Ni kan ju gissa vem som kommer ramla mest!
 
Men nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och kolla på film! ♥ Ha en bra lördagskväll nu!
 
 
 

This week´s favorite?

 

Ohlala


Follow on Bloglovin