Friday´s

 
 

Ja tack till detta


Nytt och simpelt

Ni kanske har märkt att jag äntligen har skaffat en ny design? Eller ah, bytt ut headern och lagt in en bild i menyn, om de nu räknas som en ny design. Jag var trött på min gamla, som innehöll massa sommarbilder, så jag tänkte att jag gör en lite neutralare och enklare header. Så det fick bli endast en text. Men det känns skönt!
 
Det finns nog ingen bättre känsla än när sista lektionen för torsdagen tar slut. Weho, nu är det fredag. Eller ja, nästan i alla fall. Våra fredagar är ganska okej ändå, matte, engelska och sen idrott. Dock börjar vi ju 10.40 och jag är i skolan 8.30 som vanligt, men jag tar den smällen. Snart är det fredag och då blir allt perfa!
 
I helgen ska jag mest umgås med Isac, för en gång skull får jag träffa honom ganska mycket, vilket absolut inte är fel!!
 
 
 
 
 
 

Classy

 
 
Inte riktigt de bäst bilderna, men det började bli mörkt ute...

With snow in my hair

God kväll! Just nu är jag mätt och glad. Jag har nyss ätit kvällsmat, och nu väntar ekonomin på mig. Ca 10 sidor att läsa, massor av exempel. Så får la gå och göra det. Men jag är så sjukt trött så jag har verkligen inte lust. Funderar verkligen på att gå och lägga mig så fort jag är klar, men vi får väl se...
 
Min dag har väl varit bra, onsdagar är inte allt för jobbiga. Dock har vi språk som jag verkligen ogillar just nu. Egentligen harj gai nget roligt alls att berätta, tycker det händer samma saker varje dag. Jag vaknar, går till skolan, åker hem, pluggar, sover. Inget kul alls att berätta.
 
Så nu behöver jag er hjälp, och jag hoppas verkligen att ni hjälper mig med detta. Jag vill höra vad ni gillar med min blogg, vad ni vill ha mer av. Eller något annat ni vill att jag ska blogga om. Vad vill ni se här på bloggen framöver? Något speciellt inlägg som ni önskar? Vilka inlägg/kategorier tycker ni bäst om? 

Simply B&w

 
 
 
 
 

Ni får ursäkta mina hemska händer, men det var en aning kallt...

Allt går så fort

Det känns som att dagarna går väldigt fort, veckorna bara springer förbi. Jag menar det är ju snart lov igen hehe. Jag längtar redan. Men Isac ska vara borta hela  lovet, och antagligen så ska Hanna också vara borta, vilket är ganska depp! Men jag hoppas att Linn, isa och Emelie är hemma och kan umgås med mig lite. Det är ju faktiskt himla tråkigt att vi inte träffas varje dag längre. Saknar att ha dem i klassen!
 
Jag tycker att det är ganska lugnt i skolan just nu, och förvånastvärt så fick jag ganska bra på naturkunskapsprovet som jag var ganska säker på att jag skulle få F på. Så det känns bra. Jag hoppas tat det inte blir allt för jobbigt nu framöver, det känns som att bomben släpps snart eftersom att vi har haft det ganska lugnt nu ett tag. Snart händer det... Men tills dess är jag glad!
 

Quite colorful

 
 

Tuesdays Confessions

- Jag har två dålda talanger; Jag kan sjunga med stängd mun och jag kan ta jäkligt bra "dubbelhake bilder" haha.
 
- Jag måste kolla så att jag har med mig plånboken/pengar/nyckel/busskortet ett ex antal gånger innan jag kan gå hemifrån.
 
- Jag ock min kille har typ inget gemensamt, vi är verkligen varandras motsater i typ allt. Vi är väl båda blonda (råttfärgade) och väldigt envisa.
 
- Jag har väldigt bred musiksmak, kan lyssna på allt från rap till lugna depp låtar.
 
- Jag har nyligen blivit beroende av serien "Teen Wolf".
 
- Jag har ganska höga krav på mig själv när det gäller skolan.
 
- Jag ogillar människor som alltid ska försöka vara bäst, eller alltid ska ha rätt.
 
- Gillar heller inte sånna som jämt måste ha uppmärksamhet.
 
- Jag har nyligen fått en kärlek till varm choklad med mini marshmallows i!
 
- Jag dömmer lätt människor och är nog mer ytlig än jag själv vill erkänna.
 
- Jag fryser så himla mycket om nätterna just nu så jag måste sova i byxor, långärmad tröja, sockar, täcka + en filt.
 

Details of today

 
Tyvärr blev det inga foton från utomhus, vilket jag tycker blir mycket finare.
Men jag går inte så gärna ut i "snöstorm" utan jacka osv. Så ni får nöja er med dessa bilderna...

Damn, it's already monday

Hallå där! Hur är det med er? Ännu en måndag är nu avklarad. En ganska lugn måndag måste jag säga! Inte så jobbigt i skolan... dock har jag historia och svenska som måste göras tills imorgon + ekonomi till på onsdag (Vilket jag inte lär göra idag).
 
Jag vaknade ju upp hos Isac idag, utan att knappt ha sovit. Eller det kändes så i alla fall. Jag var så himla trött, riktigt jäkla död var jag och det har jag väl vart hela dagen. Men idag slog jag rekord i alla fall. Har aldrig gjort i ordning mig på så kort tid innan, en kvar och sen var jag klar för frukost. Herregud haha!
 
Nä nu ska jag nog göra mig en kopp varm choklad och starta igång plugget! puss
 

Grattis Adrian!

 
 
Nu har jag precis kommit hem från fritsla. Jag var la dagens fotograf och tog bilder på allt och alla! Så här fick ni lite goa bilder! Adran var himla glad för alla presenter och det var ett himla liv. Massa killar som sprang runt och busade! Himla härligt ♥ En lyckad dag, och den kommer bli ännu bättre. Jag ska bara packa lite grejer nu, som jag behöver för morgondagens skoldag, sen ska jag dra hem till Isac. Så jag ska verkligen skynda mig nu, så jag kan åka så snabbt som möjligt!

Olivia enligt mamma

 
Vårat älskade sladdbarn!
väldigt glad & positiv!
Duktig i skolan!
Söt.
Galen i ketchup!
Kräsen(mat)!
Kass på att städa sitt rum!
Lat(när det gäller att röra på sej)!
Bra på att fotografera!
Väldigt älskad av sina syskonbarn(och alla andra förståss)!
Intresserad av kläder!
en sån som tycker om sol och värme!
en sån som älskar choklad!
Förälskad i sina hundar!
Hon sitter för mycket vid datorn!
Hon äter dåligt med grönsaker!
Hon tycker inte om mjölk!
Hon var mycket med sin mormor när hon var liten!
 
 

This week´s favorite?

- Min är nog nummer 2. Vilken är din?

S A T U R D A Y

Ännu en lördag som bara springer förbi. Jag som skulle plugga så värst mycket, men glömde historian i skolan och sedan blev det bara att jag inte pluggade på varken ekonomi eller spanska... Jag tänkte läsa i både svenska och engelska boken innan jag lägger mig, och resten är ju faktiskt till tisdag eller onsdag. Så det löser sig nog.
 
Annars har jag inte gjort så mycket idag... kollat lite film, ätit lite godis o.s.v. Jag försökte även ta kort, men det blåste så hemskt mycket, så fick ta det inomhus istället. Vilket inte är min starka sida. Det är så mycket svårare att ta kort inomhus ju!
 
Imorgon blir det kalas för Adrian. Tänk att han redan är 7 år, herregud! Sju är sedan jag blev faster för första gången! Jag har faktiskt inte varit i Fritsla på as länge känns det som, så det ska bli jätte mysigt. Sedan ska jag sova hos min älskling när jag kommer hem. (äntligen! saknar honom såå ♥)
 


My angels

(bild från mobilen)

Inte bara svart och dystert

 
 
 

I need this

 
Nya underkläder // Nytt case // pälsväst // nya jeans // Boyfriend jeans // vita byxor // träningsskor

S e v e n

- Efter alla bilder jag tar på mig själv till bloggen osv, så har jag blivit så sjukt kräsen. Så när andra tar bilder på/med mig så märker jag bara mina fel.
 
- Det känns som jag inte har några kläder, som att jag går i samma kläder varje dag. Samma färger, samma stil. Jag har mest sommarkläder, och det är ju ganska kallt så jag går ju inte gärna i dem, så nu känns det bara som jag går i samma samma...
 
- Jag är väldigt glad att jag har min blogg, på något sätt muntrar den upp mig. Precis som andra mår bra av att utöva t.ex. sporter som sina intressen, så har jag min blogg. (Jag har ju aldrig varit någon sportmänniska)
 
- Jag äter alltid makaronen och köttbullar med sked i en djup tallrik.
 
- Innan köpte jag kläder från Svea hela tiden. Har nog hur många kläder därifrån som helst, men använder dem knappt.
 
- Jag har världens fulaste handstil, ibland kan andra inte ens se vad jag skriver.
 
- Jag avskyr färgerna grön, orange, gul och lila.
 

Miss this

All denna kylan, och förkyldningen får mig bara att tänka på sommaren, och sommarlovet. Fy vad jag saknar sommaren! Särskilt att kunna vara ledig och göra vad jag vill. Kunna umgås med vänner och pojkvän nästan varje dag. Lite saker som jag saknar från förra sommaren är och saknar överhuvudtaget..
Alltså jag brukar inte tänka så mycket på att jag har tandställning förutom när man tar kort eller kollar på gamla kort. När jag väl tänker på det så längtar jag så tills den ska av. + att det har varit så mycket krångel med min tandställning på senaste tiden, den har gått sönder, den skaver osv...
 
Vi hade tänkt att åka utomlands i maj, men eftersom att de va nationell prov typ hela den månaden hade det aldrig gått, så vi fick avboka. Så nu ska vi kanske åka i agusti/september, men det är ju så himla långt dit. Dock kanske vi åker till London någon helg i vår. Vilket jag inte alls har något emot!!
 
Jag saknar att bara kunna ligga i solen med en tidning och några bär, med musik i öronen. Inga bekymmer, ingen skola.
Jag saknar mitt sommarjobb, även om jag kanske klagade på det i sommras... så har jag faktiskt väldigt många roliga minnen härifrån. 
 
Jag saknar min födelsedag, det är alltid så fint då. Fint väder, fint sällskap. Jag menar vem gillar inte sin födelsedag? och detta året fick jag ju t.o.m. blommor av min fina kille, vilket aldrig är fel!
 
Jag saknar de dagarna då jag och Hanna bara satt inne, spelade cod och åt massa skit. Så jäkla roligt var det!
 
På tal om min födelsedag, så var jag ju faktiskt på spa och bodde på hotell på min. Detta var nog min bästa födelsedag hitills faktiskt!
Jag saknar förra skolavslutningen, slutade nian och det ägde! Syster sol spelade, och allt var bara allmänt bra! 
 
På sommaren så har vi en thairestaurang här som är öppen. Thaimat är min absoluta favoritmat! Sä att få äta det minst en gång i veckan är ju himmelriket!!
 
Jag saknar min gamla klass. Jag kommer nog aldrig få en sån bra klass igen, den var verkligen underbar!
Jag har så många minnen från min gamla klass.
 
Ett av minnena är Holland. Vi hade ju en exhange med en klass i Holland, och det är och kommer förbli ett minne för livet. Så sjukt att man kan få så bra vänner efter bara två veckor tillsammans. Saknar det så. ♥

Hej från sjuklingen

Godmorgon! Idag är jag hemma och kurerar mig, knarkar alvedon och hoppas på att jag mår bättre imorgon. Jag har nyss ätit en stor frukost, och jag måste säga att bara det gjorde så jag mådde bättre! Jag hoppas att jag inte missar allt för mycket saker i skolan, vill inte plugga hela helgen. Men jag löser la det. Nu ska jag mysa ner mig i soffan och kanske sova lite. Sömn är la bästa medicinen?
 
 

Q/A

Vad vill du jobba med när du blir äldre? Vilket är ditt drömjobb?
Oj vilken svår fråga! Jag är verkligen ingen som kan säga "jo men jag vill bli dethär", Alltså om jag ska vara helt ärlig så vet jag verkligen inte. Jag vet inte vad mitt "drömjobb" är. Jag går ju ekonomi, och det tycker jag verkar ganska intressant, men eftersom att det är ungefär samma linje som samhäll så är det ju inte mitt enda allternativ. Men jag skulle kunna tänka mig att jobba med ekonomi, helt klart. Sedan hade jag gärna velat "ta min bloggning till en annan nivå", kanske tjäna pengar på det, inte bara, men vid sidan om ett jobb. Vem vet?
 
Så jag vet inte riktigt vad jag vill bli, jag likagärna som jag skulle kunna bli ekonom, hade jag gärna sysslat med något jobb som sysslar med mode. Men jag får helt enkelt vänta och se vad som kommer intressera mig framöver.
 
 
Nämn tre positiva saker i ditt liv just nu?
- Bloggen. Min blogg är en väldigt positiv sak i mitt liv just nu. Att blogga är ett av mina största intressen, det är det verkligen! Man blir alltid lika glad när man loggar in och har fått någon ny kommentar, eller när man ser att statistiken ökar. Jag har hittat inspiration till bloggen och jag sa fortsätta på samma sätt, inga pauser här inte, inte längre!  Detta gör mig glad, och detta ska jag fortsätta med.
 
- Att jag har världens finaste pojkvän. Även världens bästa vänner och familj! ♥
 
- Att jag har ganska lite att göra i skolan, inga läxor, inga prov. Ingen stress!
 
Vilket är ditt favoritmärke på kläder och på smink?
Just nu tänker jag inte så mycket på märke och sånt. När jag var mindre var detta väldigt viktigt för mig. Nu köper jag de kläder jag tycker är snygga helt oberoende på märke eller affär. Men självklart finns det vissa märken som jag tycker gör sjukt snygga kläder, så som Odd Molly, HunkyDory, Michael Kors, Ester Elenora m.m. Men jag har inget speciellt favoritmärke, utan jag köper de kläderna jag trivs i!
 
När det gäller smink har jag nog aldrig brytt mig om något speciellt märke. Jag köper det smink jag tycker verkar bra. Men jag skulle vilja köpa ett get started kit från "Bare Minerals", för det verkar sjukt bra!
 
Ditt/dina favorit smycken?
Det skulle nog vara min klocka, och mina Thomas Sabo armband!
 
 
Favorit färg?
Jag har nog ingen riktig favoritfärg. Min favoritfärg har alltid varit rosa, jag har alltid klätt mig i rosa, och hela mitt rum brukade vara rosa också. Men så är det inte längre. Nu klär jag mig i väldigt olika färger, det beror helt på vilken dag det är. och mitt rum är numera blått och vitt. Men om jag var tvungen att välja de färgerna jag tycker mest om så skulle det vara blått, rosa, vitt, svart & beige.

Har du några syskon?
Ja, jag har tre syskon. Två bröder och en syster. De är mycket äldre än mig, och har alla egna barn. Jag är faktiskt både faster och moster, jag blev faster redan när jag var 10 år!
 
Vilket nagellack använder du mest?
Jag har inte använt nagellack så himla länge eftersom att jag nyligen slutade bita på naglarna. Så i början hade jag bara genomskinligt för att de skulle hålla. Men numera är detta mitt absoluta favoritnagellack!
 
 
Vilken foundation använder du?
Jag använder inte foundation utan jag anväder puder istället. "True match minerals" från LÓréal Paris använder jag, ett stort tips faktiskt!
 
Vilken är din absoluta favorit affär?
Det skulle nog vara "Wonder"!
 
Hur sköter du ditt hår?
Det gör jag inte. Jag säger hela tiden att jag ska börja sköta mitt hår, men det har väl gått sådär. Innan hade jag väl i någon inpackning lite då och då, och sedan lite olja. Men just nu har jga inte ens ett värmeskydd. Jag duschar håret varje dag och blåser det, Vilket inte alls är bra. Så egentligen sköter jag inte mitt hår utan jag sliter ut det tyvärr. Men ska införskaffa mig ett nytt värmeskydd, och en ny olja + inpackningar. Jag är faktiskt förvånad över att mitt hår är såpass fint som det är, så som jag sköter det... Så om ni hade väntat er några tips på hur jag får mitt hår som det är, har jag tyvärr inga...
 
Hur mycket handlar du kläder för varje månad?
Det kan variera väldigt mycket, vissa månader spenderar jag inget alls, medans vissa månader spenderar jag alldeles för mycket! Jag tyvärr inte sätta någon speciell summa...
 
när du fotar självporträtt/outfit bilder annvänder du dig av en fjärrkontroll då?
Ja, jag använder mig alltid av en självutlösare!
 
Har lite bildbrist för tillfället, bilder inomhus blir fula och jag är inte ute och fotar i kylan mer än nödvändigt, men hoppas det duger ändå!

This is how I roll

 
 
 

En dag som denna

Jag känner att jag börjar bli sjuk. eller är är sjuk. Jag har gått och mått dåligt hela dagen + att jag inte sovit ett dugg på grund av att jag har frös hela natten, trots att jag sov med sockar, byxor, långärmad tröja, täcke och en filt på det. Så det har vart en lite jobbig dag idag.
 
Kylan dödar mig, mitt humör går upp och ner. Jag längtar så tills värmen kommer. När man slipper frysa när man ska gå till bussen, när solen skiner när man kommer hem, när jag kan cykla till bussen så jag slipper va i skolan 2 timmar innan jag börjar osv. Kan inte bara snön smälta och solen titta fram...
 

Sneak Peek på dagens


♡♡♡

Som ni vet höll jag nyligen ett tal om skönhetsideal, det fick mig att tänka till lite, och jag tänkte att jag skulle skriva lite om detta på bloggen. Har ni tänkt på hur mycket vi blir påverkade av media, vänner, familj, ja allt om kring oss? Hur våra åsikter egentligen är en blandning av massa andras? Hur vår klädstil är flera andras också? Hur vi alla strävar mot ett och samma mål, perfektion. Men vad är det egentligen för mening att sträva mot ett mål som inte ens existerar?
 
Du duger som du är, du är vacker på ditt sätt, du är älskad. Ärligt talat är jag så sjukt trött på att höra saker som "åh vad tjock jag är", "Jag önskar att jag såg ut som henne" o.s.v. Jag kan erkänna att jag själv säger saker som dessa ibland. Men det ska jag sluta med. Varför ska vi må dåligt över hur vi ser ut? Jag är säker på att alla har något de inte är nöjd över. Men om du nu ska klaga( vilket vi alla gör ibland), gör något åt det istället? Tyck inte synd om dig själv, utan fixa det eller lär dig att älska dina fel. För de är det som gör oss unika!
 
Jag är själv inte nöjd med varken min mage eller näsa. Min mage är inte så platt, det känns som alla runtomkring  ig har den mest perfekta magen. Detta har jag klagat på ett tag tills någon sa till mig "Gå inte och klaga på något som du inte försöker göra något åt". Detta har jag tänkt mycket på. Därför säger jag inte sånt längre. Jag är lat, och det är ju inte så att min mage går och blir platt bara sådär. Min näsa är lång och rak, alla söta och fina tjejer har en "inåtbuktat" näsa om ni förstår vad jag menar. Och det har inte jag. men jag föddes såhär, och såhär ska jag se ut. Ingen kan få mig att må dåligt över den jag är. Detta är mitt löfte till mig själv.
 
Vissa dagar är jag nöjd med mig själv, vissa inte. Alla har vi dessa dagar. Jag har lovat mig själv att jag ska bli nöjd med mig själv. Jag ska inte bry mig vad andra tycker och tänker. Det finns inget som heter perfekt, det existerar inte, men jag är perfekt på mitt egna sätt. Precis som du!
 
 
 
 
 

Let it go

 
 

Cozy monday

 
 

det är förjäkla kallt

 

Back to reality

 Efter en grym helg å var jag tillbaka i skolbänken igen. Vilket var helt okej ändå, eftersom att måndag är nog vår minst jobbiga dag. + att vi slutar som tidigast idag hehe. Reunionen ägde, jag fick träffa min älskling och umgås lite med honom, det kändes som det vart en evighet sedan och såklart hade vi världens bästa födelsedagsbrunch. Kan man ha haft en bättre helg? Tror inte det ♥
 
Nu har jag äntligen ringt till tandregleringen så imorgon klockan tolv ska jag äntligen fixa tandställningen, Så jag missar lite av svenskan, vilket inte jag har något emot. Men de hade inga senare tider.
 
Jag tror att det blir en ganska lugn vecka, inte så mycket läxor eller andra jobbiga saker. Dock har jag börjat få lite ont i halsen, så jag hoppas verkligen inte jag blir sjuk nu. Men det blir väl så när det är snö och kallt ute...
 

En riktigt bra söndag

Idag fick jag gå upp tidigt, vilket inte var något problem eftersom att jag somnade vid åtta tiden igår. Dessutom var det i hundens bädd haha, så ja jag var väldigt trött. Men jag ställde klockan på halv nio och sedan fick jag göra iordning mig. Sen bar det av till brunch hos linnsan. Hon fyllde nyss år, så vi tänkte ha det lite mysigt. Det var riktigt gott och riktigt gosigt. Så nu är jag mätt och väldigt nöjd.
 
Vi har sagt att vi ska ha brunch typ varannan söndag, vilket jag hoppas blir av. I alla fall lite då och då. Dock ska det kanske vara lite mer som en frukost, och inte lika mycket kakor och sånt, för det blir inte uppätet ändå.

 
 
 
 

ge mig vår


GlossyBox

Ni har väl hört om GlossyBox? Man får helt enkelt hem en sån här box en gång i månaden. Boxen innehåller minst 5 olika skönhetsprodukter. Boxen anpassas efter varje kunds egen skönhetsprofil. Hur kul är det inte att få hem en sånhär liten fin "paket" med flera skönhetsprodukter i. Så kul att få prova på massa nya produkter för bara 139 kr i månaden. Jag funderar starkt på att börjar prenumerera. Jag menar vem vill inte bli lite bortskämd en gång i månaden? Ska bara spara lite pengar först, och köpa träningsskorna, men sen så! Men om ni vill prenumerera är det bara att klicka på texten nedan.
 
 Är det någon av er som prenumererar? I så fall, vad tycker ni om det?
(bilderna är från weheartit)

Ä N T L I G EN

Äntligen, äntligen, äntligen! Då var denna dagen avklarad och gissa hur skönt det var? Matte-testet, är gjort och även mitt tal är äntligen gjort! Jag känner att livet bara äger just nu! Inga läxor att ta hem eller någonting. Så jag hängde med Hanna hem. Vilket var en skön belöning efter allt slit i skolan.
 
Dock är jag så sjukt trött nu, jag har la suttit och vart nervös ca hela dagen... så det är la därför. Så nu är det faktiskt dags för sängen. Nu önskar jag verkligen att bussarna gick bättre här ute, tänk att vi börjar 10.40 imorgon och jag måste gå upp 6.30. Herregud. + att nu har jag knappt något att göra i de två timmarna jag är i skolan innan första lektionen börjar. Usch, fy, blä. Men inget kan förstöra min helg, wehooo ♥♥
 
 
 Old pic, ingen tandställning.....

Flytta in i min garderob snälla

Åhh, har inte sett några snyggare träningsskor! Skulle lätt kunna använda dessa i vardagen också. Så mina pengar kommer antagligen gå till dessa skor så snart som jag har råd. Ska bara prova dem, annars är de perfekta!
 

THIS IS MY LIFE

Även fast jag trodde att jag hade as mycket att göra när jag kom hem så var det inte alls så mycket! Jag läste de flesta av sidorna i Naturkunskapsboken i bussen, sen gjorde jag övningspappret inför testet i mattet jättesnabbt för att jag tyckte det var så lätt och nu ska jag bara kolla igenom mitt tal lite. Jag tror inte att jag behöver plugga mer på matten, och naturkunskapen kan jag skumma igenom innan jag lägger mig. Så livet är ganska gött nu, även om jag kommer tycka precis tvärtom imorgon, med både test och tal. + att talet är sista lektionen, vilket kommer göra hela dagen förjävlig. Dock väldigt skönt när det kommer vara klart, och sen är det fredag. Vilket jag taggar så sjuukt!
På tal om fredag, då ska vi ha en efterlängtad reunion med klassen! Så jäkla kul.
Vi hade verkligen världens bästa klass förut. Så det ska bli sjukt kul att träffa alla! ♥♥

Style of today

 
 

Wishes of mine

Pälsväst // Åka till London & Shoppa loss // Få den perfekta kroppen // Ha långa ögonfransar // Michael Kors väska & plånbok // Åka utomlands & bli brun // Hitta ett par snygga träningsskor // Få fina naglar // Ha lockigt fint hår // Ny bikini // Ha en walking-closet
 Bilderna är från Weheartit.
 

SÅ NU HAR JAG GÅTT & VART NERVÖS I ONÖDAN

Jag orkar inte med vintern, jag orkar inte med kylan eller mörkret. Allt blir så tråkigt, man åker till skolan när det är mörkt och när man kommer hem så går solen ner. Jag är trött på allt. Bloggen känns så tråkig, men jag hinner aldrig fota nya bilder känns det som. Förutom på helgen då... Så ni får helt enkelt nöja er med lite mobilbilder då och då!
 
Jag fick inte hålla mitt tal idag för vi hann inte alla. Så nu har jag gått och vart nervös hela dagen heeelt i onödan. Så nu får jag istället förbereda mig inför torsdag, då vi också ska ha test i matte. Dock bara på E nivå. Men eftersom att jag kommer 2 timmar tidigare till skolan imorgon så har jag gott om tid att plugga på allt och ingenting!
 
Såhär såg jag ut idag, kanske kommer bättre bilder senare i veckan...
 

Om jag fick välja

Just nu sitter jag och är helt proppmätt efter att ha ätit så goda pannkakor som bara jag kan göra. Nä, lite överdrivet kanske, men man säger ju att det smakar godare när man gjort det själv.
 
Nu har jag bara en kväll på mig kvar innan talet ska vara inövat och jag ska vara redo för att redovisa. Herregud, jag vet att jag kommer vara så himla nervös. Så jag ser inte fram emot morgondagen. Om jag fick välja hade jag gärna skippat detta, men jag får helt enkelt göra mitt bästa. Vi slutar i alla fall vid ett imorgon för att vår naturkunskapslärare har nyss fått barn. Vilket egentligen är jätteskönt, men tyvärr så måste jag vara kvar i skolan tills halv tre pga bussarna. Så det suger ju lite...
 
 

Tänk vad tiden går...

 

Söndag

Hola! Min dag började väl inte så bra. Jag gick upp vid tio och skulle göra frukost. Men när jag precis skulle börja äta blev jag jätte yr och mådde illa. Så jag fick lägga mig ner. Jag hade också sjukt ont i magen. Och så var det ett tag. Så det var inte så kul. Men nu mår jag bra i alla fall!
 
Då var det söndag igen. Jag hatar söndagar. Varför går helgen så fort? Orkar inte med skolan. Fast just nu är det enda jobbiga mitt svenska tal. Jag är så himla nervös för det. Vi har nog aldrig haft svenska tal innan. Usch. Jag ska prata om skönhetsideal... så ifall jag glömmer bort mig så kan man ju ganska lätt improvisera. Får la hoppas att det går bra... Nu ska jag fortsätta min slöa söndag... kramis

Lite sånt där

Vad heter du?  Olivia Thorson
Hur gammal är du? 16, fyller 17 i juli
Hårfärg? Just nu är jag blond, naturligt har jag mörkblont/råttfärgat hår
Ögonfärg?Grön/grå/blå
Hur lång är du? 167 typ
Kär? ja
Singel eller upptagen? upptagen
Hur många har du kysst? Har la inte räknat hehe
När och vem kysste du senast? Isac i tisdags
Har du kysst någon av samma kön? njae
Hur långt var ditt längsta förhållande? Lite över ett år
Dumpat någon? Ja
Blivit dumpad? Ja
Vad för killar/tjejer föredrar du mest? Snälla, kärleksfulla, roliga, härliga, gosiga
Vad har du för mobil? iphone 5
Om du vann en miljon, vad skulle du göra? Köpa så jäkla mycket kläder, resa och spara lite kanske
Favoritland? Har la inte vart i så många länder, men älskar att resa på solsemester så typ spanien kanske
Favoritfärg? Alltså jag vet inte riktigt, det har alltid vart rosa men nu gillar jag typ alla färger. Kanske Rosa/blå/vit/svart
Film? The mortal instruments, Dagboken
Bok? Alla Vampire Acedemy böckerna
Vad gillar du mest med dig själv? Oj svårt… Hatar sånna här frågor för jag kan verkligen inte komma på sånt, men jag gillar väl mitt hår haha
Vad gillar du minst med dig själv? min näsa, och att jag är så lat
Nämn en person du aldrig skulle klara dig utan – Min familj, samt mina närmsta vänner
En person du älskar – Familjen, LFL och Isac
 
En person du hatar – nämner la inga namn
Ut och festa eller myskväll? Båda kan la va kul
Saknar du någon just nu? jao
Vad är det bästa som hänt dig? Oj herregud, det finns la massor
Beroende av något? Nyss var jag beroende av gossip girl men har tittat klart, så nä
Ditt livs största misstag? Har la inte gjort något än hehe, men det kommer la
Om du fick välja en enda person att umgås med resten av ditt liv, vem skulle det vara? Oj sjukt svår fråga… kan nog inte välja en, det går inte
Har du några tatueringar? Nej, inte än
Piercingar? Öronen standard, och ena örat där uppe om man säger så. Samt naveln
Vem är mest lik dig? Don’t know
Har du någon förebild? Inte någon så speciell
Vad ska du göra idag? tyvärr Inget speciellt
Vad är det värsta du vet? spindlar
Vad är det bästa du vet? Massor, typ träffa vänner, äta gott, skratta, gosa, köpa nya kläder åh sånt
Vad åt du senast? Fläskfilé, klyftpotatis och sås
Vad vill du ha just nu? Min pojkvän
Vad köpte du senast? Bio + mat
Vem är din favorit kändis? Har la ingen speciell favorit kändis just nu. Kanske Ed Westwick som spelar Chuck i GG
Vilken är din favoritplats? Home sweet home
Tränar du? Heheheheheh inte än
När går du och lägger dig? De beror la på
Vad är klockan nu? 20:23
Är du nöjd med ditt liv? Jadå, kan inte klaga på det precis
 

Dagens egopic


Y E S T E R D A Y ♡

Åh igår var en riktigt bra dag, så himla mysigt! Jag har nog aldrig varit så mätt heller. Allt detta + snacs på bion. Herregud, ville typ spy. Men ska defenitivt hitta på sånna här saker med tjejerna lite oftare. Filmen var helt okej. Den var ju väldigt lång, 3 timmar i en biosalong. Men jag tyckte att den var rätt bra ändå. Dock slutade den ganska snabbt om ni förstår hur jag menar, man hade velat veta lite mer om man säger så. Men ändå, den är helt klart värd att se!
Idag har jag inget planerat. Så får la se vad jag hittar på...
 

BIO MED TJEJERNA!

Snart ska jag sätta mig i bilen och hämta upp nästan hela LFL. Alla förutom Hanna ska med. Vi ska åka in till stan och äta gott, sedan ska vi gå på premiären av "The wolf of wall street". Bara lite synd att Hanna inte ska vara med, men det ska bli jättemysigt ♥ Så vi hörs imorgon!
 
 
En bild på mig i farten haha!

Fem snabba

- Tills bara ett par år sedan var jag as rädd för att åka linjebuss. Jag vet inte riktigt varför haha. Jag va rädd att stoppknapparna inte skulle fungera, och jag satt verkligen och hade ångest på bussen. Nu åker jag linjebuss ca varje dag så jag antar att jag övervann min konstiga rädsla.
 
 - Jag hatar när folk läser saker jag skriver, jag håller alltid för eller döljer det på något annat sätt så ingen ser.
Det kan handla om skolarbeten, sms, bloggen, ja allt sånt.
 
- Jag är ett "sladdbarn". Alla mina syskon är vuxna och har egna barn. Mitt yngsta syskon är 11 år äldre än mig.
 
- Jag hade min första pojkvän på dagis, som jag även delade med min bästa vän haha. 
 
- Innan brukade jag vända på självporträtt, alltså så att de blev spegelvända. Jag tyckte det såg bättre ut då,
nu tycker jag oftast att det ser jättekonstigt ut!
 

T H U R S D A Y

Åh vad skönt, imorgon är det redan fredag. Tänk att man kan vara såhär trött bara efter några dagar i skolan. Egentligen skulle jag kanske skriva klart mitt tal, men jag känner inte riktigt för det just nu... Eftersom att jag kommer till skolan ca 2 timmar före vi börjar imorgon har jag gott om tid på mig då!
 
Denna dagen har gått så sjukt segt. Jobbiga lektioner och lång dag. Men nu är den slut och jag ser fram emot fredag. Jag har ingen aning om vad jag ska göra i helgen, förutom plugga, men det blir säkert najs ändå.
 
Bloggningen blir lite tråkig då jag inte kan ta så mycket bilder för att det är kolsvart när jag kommer hem. Men idag såg jag dessa goingar i min soffa och de såg bara helt underbara ut. Var tvungen att fota dem. Gud vad Iriz har blivit stor nu, hon var ju nyss lika liten som min hand... ♥
 
 
 
 

Oh yes

 
 

Back in school

Idag var det första dagen tillbaka i skolan efter lovet. Precis som jag förväntade mig så fick jag knappt någon sömn. Det brukar alltid va så efter ett lov eller om jag har något annat jobbigt på schemat. Så jag vaknade väldigt trött och med huvudvärk. Jag har drömt så himla konstiga drömmar inatt och en av dem var faktiskt att jag hade ont i huvudet. Så blev lite besviken när jag vaknade och den inte var borta.
 
Dagen gick väl helt okej ändå. Vi fick tillbaka ekonomiprovet som jag tyckte var svårt, men det gick väl ganska bra ändå. Imorgon lär vi få tillbaka naturkunskapsprovet... jag kan ju bara hoppas att jag får E. För en gångs skull är jag nöjd med ett E. Vilket är konstigt eftersom att No brukade va mina bästa och även mina favoritämnen i grundskolan.
 
Hur var er första dag tillbaka i skolan?
 

Under 2014 vill jag...

- Börja träna & tycka att det är roligt
- Bli nöjd med mig själv
- Tjäna pengar
- Åka utomlands
- Göra mer spontana grejer
- Lära känna nya människor
- Bli hälsosammare
- Satsa på bloggen
- Sköta mitt hår så det blir jättelångt och fint
- Framkalla bilder & göra ngt kul med dem
-Fota porträtt
- Ta ett nattdopp i havet
- Gör saker jag inte gjort innan
- Ta mer vardagsbilder, typ fika bilder och bilder på mina vänner när vi umgås osv, sånt som är kul att ha
- Bli nöjd med mina betyg
- Köpa fina träningskläder
- Bli mer organiserad & ordningsam
- Allmänt fota mera, allt och alla (!!!)
- Fota fina solnedgångar
- Gå på konserter
- Få fina naglar
- Åka till london
- Shoppa en maaaassa
- Hitta på roliga saker med mina vänner
- Köpa nya saker till kameran
- Ta fina bilder på stranden
- Köpa en bättre garderob
- Köpa en pälsväst
- Få bättre självförtroende
- Våga mer
- Ta hand om mig själv & må bra
- Bli vig
- HA KUL

FRÅGESTUND


 

YES PLEASE

 Till våren tänker jag äntligen köpa en pälsväst. Jag har velat ha en nu ganska länge,
så nu får jag spara lite pengar! Så jäkla snyggt till en skinnjacka! Så denna outfiten hade jag gärna velat ha i min garderob.

MISS YOU ♡

  
 

Q / A

"Hej olivia! Så jäkla härliga bilder! Har du några tips på att ta bra bilder? Du lyckas ju få så fina outfitbilder! Vad man ska tänka på - miner, blick, ställning, kläder, bakgrund osv. KRAM"
Jag blev så himla glad när jag fick den här kommentaren. Jättekul verkligen! Egentligen har jag inga speciella tips på hur man tar bra bilder... Speciellt inte outfit bilder. Jag brukar inte tänka så mycket när jag fotar en outfit, men brukar fokucera på det hela och sedan lite på detaljer. Här är lite exempel på outfitbilder som jag fotat.
 
 
Jag brukar ha en sån enkel bakgrund som möjligt, det är inte bra att ha en bakgrund som drar uppmärksamheten från motivet. Dock gillar jag inte att fota med en vit bakgrund, för det blir så tråkigt. Ljuset är ganska viktigt också, därför blir det så tråkigt att fota just nu eftersom att det är dåligt med sol...
 
När det gäller miner, blickar och ställningar så tänker jag aldrig på sånt, gör det som känns bäst, och testa massa olika saker. Jag tar massa bilder i förhoppning att något blir bra! Så det är mitt bästa tips, desto mer bilder → desto större chans att få dedär riktigt fina bilderna.
 
Och kläder? När det gäller att fota outfit bilder, så är det bara att ta de kläderna du har på dig. Jag kan inte tipsa om vilka kläder du ska ha, för grejen med outfitbilder är ju att visa din personliga stil. Så ta bara på dig sånt  som du brukar ha på dig!
 
Jag hoppas att du/ni blev nöjda med svaret, jag är ju ingen specialist på foto eller så och jag påstår inte att mina bilder är sådär himla speciella haha. Men det var kul med en sån här fråga, så ni får gärna fråga på om ni undrar andra saker! ♥

Det är en sån dag

Ganska nyligen hemkommen från Emelie, vi hade det jättemysigt. Spelade ps3, åt tacos, släppte upp rislyktor osv. Nu är jag lite trött och tänker spendera resten av dagen vid datorn eller liknande. Orkar inte riktigt göra något speciellt idag...
 
 

Lilla (o)livia

Jag måste säga att jag var ganska söt när jag var liten ändå... Kollade igenom lite gamla bilder och hittade den här. En bild från min dagistid helt enkelt. När jag var liten hade jag nästan alltid randig tröja och två tofsar i håret. Vad tycker ni, syns det att det är jag eller?
 


4 / 1 - 2014


Lovet går mot sitt slut...

Snart är det dags att gå tillbaka till skolan igen, vilket jag inte riktigt är glad över. Det ska väl bli kul att träffa de i klassen osv, men ser inte fram emot skolarbetet. Måste göra klart mitt tal i svenskan snart, och jag hatar verkligen att tala inför folk. Så det ser jag verligen inte fram emot.
 
Men det är ju inte skola riktigt än i alla fall. Idag ska jag hem till Eme och sova där. Några till kommer dit och jag vet inte riktigt vad vi ska göra, men det blir säkert myyys som vanligt. ♥
 
 
 

En liten outfit

Äntligen kan jag använda mina Odd Molly sockar, och inte bara som mys sockar. Älskar mina nya skor verkligen!
 
 
 
 

Mina nya babes

Nu har jag äntligen köpt dessa, vet inte hur länge jag sagt att jag ska köpa dem och nu är de mina. Så jäkla snyggt till kjol eller tajta byxor!
 
 

Älsklingen ♡

 

Morning

Hoppas att ni hade en bra nyårsafton igår! Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Får la kolla lite gossip girl och slöa typ. Har inte många avsnitt kvar nu längre... Imorgon tror jag att jag åker inte till stan igen. Har inte vart i stan så här ofta någonsin haha. Men har siktat in mig på en sak som jag ska titta på imorgon.
 

2 0 1 4

       
htZ8Q1 on Make A Gif, Animated Gifs
 

Follow on Bloglovin