Favorite?

Jag känner att alla outfits ser lite halvtråkiga ut, och jag är i stort behov av lite nya kläder i garderoben.. Jag behöver mer färg!! Men har ni någon favoritoutfit av de här över? (Ni kan ju i alla fall se vilken som är min favoritväska haha.).

Latest hearts

 
Glöm inte att följa mig på We♥It HÄR.

Tre saker jag..

..Är nöjd med i mitt liv: Min familj, Mina vänner och i princip allt där emellan.

..Gillar att göra: fotografera, shopping + fika på stan, skratta med mina goa vänner.

..Blir arg av: Personer som tror att de är bättre än andra, orättvisor, och nätmobbning (samt mobbning i allmänhet också).

 

..Använder mest i min garderob: Mina finbyxor, min vita "kappa", och såklart min klocka som jag har på mig i stort sätt varje dag.

 

 ..Saker jag gör innan jag går och lägger mig: Tvättar bort sminket, borstar tänderna och hämtar ett glas vatten.

 

..Saker jag inte kan lämna huset utan: Min mobil, en VS body mist och plånboken.

 

 
 ..Stör mig på: När inget går min väg, när tjejer som är smalare / mer vältränade än mig säger att de är tjocka / behöver träna mer, och när folk måste vara i centrum och kräver uppmärksamhet hela tiden.

 

 ..Skulle vilja ändra på mig själv: Tightare kropp, mindre näsa och längre hår.

..Blir glad av: När någon berättar att de läser och tycker om min blogg, när det tillkommer nya ting till garderoben, och när jag får umgås med mina nära och kära.

 ..Saknar: Klassen på bläshammar, veckorna med Holländarna och gosiga stranddagar.

..Vill göra innan jag dör: Resa EN MASSA och uppleva mycket, bilda familj, och leva livet.

 

 ..Längtar till: Syrrans bröllop, När lönen kommer, och körkortet.

 


Black jumpsuit

 
 
 
 
Byxdress Sheinside | Sjal Kappahl | Skor Cobler | Solisar Lager157 | Klocka Regal | Ringar H&m | Väska Misha Barton

Q / A

Åh herre gud vad du är fin! Älskar väskan, vart kommer den ifrån? Tack så mycket, va glad jag blir! Väskan var min mammas från början, men hon använde aldrig den, så jag fick den. Åh gud vad jag älskar den! Den kommer från Mischa Barton.
 
Så fin! Måste bara fråga om hur du gjorde så att bakgrunden blev lite mer suddig och hela du skarp? Tack! Jag har en sån stor bländare som möjligt och utgår från det. Därör har jag köpt mitt objektiv "50mm f/1.8" som gör det möjligt att ha en större bländare än standarsobjektivet. Sedan om du vill ha boh´keh i bakgrunden som jag helst har så beror det helt på vart du står. Enklast är om du har några träd bakom som solen lyser på. Hoppas det svarade på din fråga.
 
Hej! Har en fråga Jag skulle vilja få svar på. Jag har köpt likadan fjärrutlösare som dig, men får inte min att fungera... Jag har kameran "Canon 1000D" vad ska man göra för att få igång fjärrutlösaren? Eller vet du om den kanske inte fungerar till just min kamera? Skulle bli såå tacksam för svar! Hej! Jag vet faktiskt inte om den fungerar till din kamera, men jag skulle tro det. Har du ställt in kamera på fjärrutlösare? För det måste man göra innan det fungerar. Det är i princip det enda man behöver göra, så jag vet inte vad felet kan vara annars...
 
 
hur redigerar du dina bilder och vart? Även om jag redan svarat på denna frågan ett X antal gånger så tar jag det igen. Jag redigerar alla mina bilder i gimp. och nästan alltid det enda jag gör är att gå in på kurvor och exprimentera lite där.
 
Jag älskar brickan. Vart är den ifrån? Vill så gärna köpa en liknande eller en likadan. Ja visst är de söta. De är från märket Rice.
 
Var jobbar du någonstans? Jag jobbar på en camping som ligger ca 3 minuter bort från mitt hus. Där jag står i både receptionen och kiosken.
 
Om ni har fler frågor är det bara att kommentera. Puss

En sån dag

 
 
Hej babes! Igår var en riktigt bra dag faktiskt, även om jag inte fick så mycket gjort innan jobbet, och jag inte alls var sugen på jobba.. Men eftersom Sussie kom och hälsade på i några timmar, så blev det himla bra ändå. Vi köpte pizza och hade de la allmänt chill. Det var helt dött på campingen så jag kunde ju göra lite vad jag ville. Så det var riktigt mysigt. Tyckte dock lite synd om Sussie som spenderade massa timmar på mitt jobb, men det var väl bättre än att sitta hemma och ha tråkigt. Men jag tyckte det va kul i alla fall, betalt för att umgås med kompisar haha!
 
Idag är jag ledig, och imorgon börjar jag inte förens tre. Så idag mår jag gott. Tog nyss lite fick efter lite solning. och nu ska jag tillbaka ut i solen. Jag har faktiskt bara solat framsidan haha, så bakifrån är jag helt blek. Så det får jag väl rätta till nu. Idag blir det nog en riktigt slapp dag. Jag hör av mig senare, Puss ♥

Min goaste

 
 
Kan inte fatta att hon har blivit så stor, önskar verkligen att man kunde spola tillbaka tiden till då hon va liten...

In summertime

 
Godmorgon! Jag har precis ätit den typiska sommafrukosten. Snart blir det duschen, och sen ska jag väl även idag försöka få lite färg. Jag känner att jag måste passa på att sola när jag väl är ledig. Sen får vi se vad resten av dagen bjuder på! Jag hör av mig senare, Puss
 
 
 

Det här är jag

 
- Jag har väldigt ont av blod, men på något sätt klarade jag a att pierca mitt egna öra för några veckor sedan.
 
- Jag är väldigt bra på att spendera pengar, samtidigt som jag kan vara väldigt bra på att spara. Men just nu när lönen kommer in då och då, så ryker pengarna ganska snabbt.
 
- Ärligt talat så är jag ganska nöjd med mig själv (bortsätt från min näsa, och att jag kanske inte har den mest vältränade kroppen). Men jag kan säga att jag är glad att min kropp ser ut som den gör för att aldrig träna... så egentligen ska jag väl vara väldigt tacksam.
 
- Jag har börjat bita lite på naglarna igen, och jag har faktikst helt gett upp på att få fina naglar. Så något jag skulle vilja göra är att gå och fixa naglarna varje månad.
 
- Innan lyssnade jag aldrig på musik, verkligen aldrig. Men nu går det inte en dag utan att jag lyssnar på musik.
 
- Jag skulle gärna vilja börja dansa igen, det är något jag verkligen älskar att göra...
 
- Ärligt talat så är jag lite besviken för hur "lite" besökare jag får på bloggen, jag lägger ner ganska mycket arbete på bloggen så man hoppas ju att den någon dag kommer få mer besökare. Men självklart uppskattar jag alla ni som följer mig blogg, ni äger!
 
 
- Jag verkligen avskyr att hålla tal, eller läsa högt. Hatar det.
 
- Jag föredrar kjol/klänning framför byxor.
 
- Jag har ganska lågt självförtroende och jämför mig jämnt med andra...
 
- Jag har ingen speciell favorit typ av musik, heller inte någon favoritartist.
 
- Jag föredrar att ha ett förhållande framför att vara singel. Älskar att ha någon att smsa med osv.
 
- Jag anser att killar blir så sjukt mycket mer attraktiva om de luktar gott och klär sig bra.
 
- Jag kan ta så sjukt fula bilder på mig själv, dock kommer jag nog aldrig visa den sidan av mig här på bloggen..
 
 

Krabbfiske

 
 
 
 
Igår jobbade jag med Hanna 8-15, och sedan hängde hon med mig hem. Syrran och hennse familj kom hit, för hon skulle prova sin bröllopsklänning och planera lite saker inför bröllopet. Så jag och Hanna hängde med killarna och fiskade lite krabbor, och sedan när vi kom hem beställde vi thaimat. Hanna sov här, men nu har hon åkt hem. Vi blev faktiskt väckta av att någon knackade på dörren idag, och det visade sig att vara en kille som kom med ett paket till mig. Kan visa senare vad det var i paketet.
 
Idag har jag för en gångs skull fått solat lite, men efter en timme blev jag uttråkad, och nu funderar jag på att gå ut på en fotorunda. Alltid bra när man inte har något att göra... jag hör av mig sen, puss

Another part of me

(Klicka på bilden för att se vart sakerna kommer ifrån)
 
säger bara D R Ö M O U T F I T

GLAD MIDSOMMAR ♡

 
 
 
Hej på er, skulle bara vilja önska er en glad midsommar! Hoppasn i får en rolig kväll. Även fast jag ska jobba snart så var jag faktiskt tvungen att klä upp mig en stund, med krans och allt. Annars känns det ju inte som midsommar alls... Så såhär har jag sett ut idag. Snart bär det som sagt av till jobbet, så ni lär inte höa något av mig mer idag. Men i så fall så hör jag av mig imorgon. Puss och kram ♥
 
Har föresten fått massa frågor de senaste, som jag snart kommer besvara i ett inlägg!

FORLIFE

 
För någon dag sedan när jag kom hem från jobbet så kom mamma in och sa att jag hade fått ett paket. I paketet låg detta fina armbandet som kommer från FORLIFE. Det är en verksamhet som säljer enkla, smarta och användbara produkter till förmån för cancerforskning, T.ex. detta fina armbandet, som kostar endast 99:-, och hela överskottet går till cancerforskningen. Jag tycker att denna idén är riktigt bra, man köper ett fint armband/halsband/mobilskal och så går alla pengarna till cancerforskningen. Vill du ha ett likadant armband eller någon annan produkt från ForLife så hittar du dem HÄR. Där kan du också läsa lite mer om projektet. Jag tycker verkligen att ni ska gå in och köpa något här, det är så kul att veta att pengarna går till något bra, och dessutom så är grejerna riktigt fina. Jag är riktigt glad för mitt fina armband och det kommer att användas flitigt nu framöver. Puss

Flower power

 
 
 
Tröja DMretro | Shorts Kappahl | Skor dinsko | Klocka Regal | Ringar H&m | Solisar Lager157

Colorful breakfast ♡

 
Godmorgon! Nu är frukosten uppäten och snart ska jag hoppa in i duschen. Idag har jag inga speciella planer, bara att jag ska städa mitt rum. Annars får resten av dagen bli som den blir. Kanske får fixa midsommar-outfiten, men eftersom att jag bara får fira på morgonen och förmiddagen så blir det väl inget storslaget. Så jäkla tråkigt att intek unna fira midsommar ordentliget, och eftersom att det här är min sista lediga dag denna veckan så lär jag inte kunna fira den i efterhand heller... jaja that's life. Även fast det är halvt storm ute blir det nog en prommis med kameran sen, behöver verkligen lite nya bilder till bloggen hehe. Puss
 
 
 

The last days

 
 
Hej mina älsklingar! Jag har varit lite off de senaste dagarna, men jag har faktiskt inte vart hemma. I måndags fick vi för oss att vi skulle dra till stan, så pappa fick ställa upp att skjutsa runt nio tiden. Det slutade med en myskväll vid fästningen, med grillning, gott sällskap och nattdopp. En riktigt lyckad kväll, dock var vi rätt trötta dagen efter för vi somnade la runt halv fyra/fyra och sedan stod klockan på kvart i nio för att Hanna skulle hinna med en buss. Nästan hela den dagen spenderades i sängen med tv-spel och tv-tittande. Sedan bar det av till stan där vi åt thaimat, köpte frapino och sedan var det dags för bio. "Förr eller senare exploderar jag" eller "The foult in our stars" kollade vi på. Filmen var sjukt bra, men också rätt oväntad. Jag kunde faktiskt inte hålla tillbaka tårarna vid flera tillfällen. Rekommenderar verkligen den, en både rolig och ledsam film.
 
Idag har jag jobbat från 8-15, och sedan har jag sovit i några timmar. Jag vet, vilket slöseri på dagen.. men jag var så sjukt trött så jag kunde inte hjälpa det. Nu har jag precis vart ute på en prommis med mamma och hundarna. Imorgon är jag ledig hela dagen, sista lediga dagen denna veckan faktiskt. och antagligen ska jag ut och fota lite, samt kanske gå ut och jogga lite(?) Puss
 

It's summertime

 
Goodmorning darlings! Även om det intek änns som sommarlov så måste jag säga att det är så sjukt skönt att slippa gå upp sex varje dag. Jag sov till och med till elva idag. Elva?! Lilla morgonpigga Olivia sov till elva... tack och lov för sommarlov säger jag bara. Precis som jag säger varje år (men aldrig riktigt händer) så vill jag verkligen hitta på massor i sommar. Inte bara ligga hemma och glo, utan verkligen ha kul och ta vara på den lediga tiden! Träffa kompisar, gå på konserter, ha picknick, ta massa kort, ligga på stranden, göra spontana saker och såklart så måste jobbet pusslas in här också. Men jag hoppas verkligen att det här blir en händelserik sommar, och jag tänker helt enkelt göra så att det blir det.
 
Idag har jag dock inga planer, vi får se vad som händer, kanske litem ys med kompisar eller en trip till staden ikväll hade vart gött! Puss

pannkakslunch

 
 
Idag vaknade jag av skrat och buller. Vilgot och Alfred sov ju hos oss igår, men jag jobbade ju nästan hela tiden då de var här så de sov redan när jag kom hem. Därför gick jag upp ganska tidigt så de fick träffa mig lite också. Så lek och stoj, och en pannkakslunch på det också. Pannkakor, vaniljvisp och jordgubbar, behöver jag säga mer? Riktigt gott var det, kanske mer som en efterrätt egentligen men gott va det som sagt. 
 
Idag skulle jag egentligen vart hemma ikväll och käka thaimat, men jag kanske drar in till stan och myser lite med några vänner ikväll ändå. För helt enkelt se hur det blir. Nu har jag några dagar ledigt, och sedan blir det jobb onsdag, fredag och söndag. Ännu en gång får jag jobba på midsommar, och jag jobbade ju på Valborg också. Lite orättvist, och ingen OB på det.... fett ovärt men det får la va som det är...
 

Skolavslutnings outfiten

 
 
 

All black

(Klicka på bilden för att se vart sakerna är från)
 
 

Den första skolavslutningen

 
 
 
 
Hej babes! I'm back, och nu är det sommarlov så ni kan förvänta er mycket uppdatering nu. Det är andra dagen på sommarlovet, och idag väntas det jobb från tre till tio. Så innan dess hoppas jag att jag hinner sola lite för det var ett tag sedan, och kanske ta lite kort. Igår var jag "hemma" i Fritsla för att se min brorssons första skolavslutning. (Ja jag har ju bott i Fritsla men jag flyttade ju till Varberg när jag var 6 år). Det var faktiskt riktigt mysigt att se skolavslutningen, fats den var lite för lång. Men de tågade in med svenska flaggan, sjöng lite sånger, och det gulligast av allt var att 0:orna fick ge varsinn ros till 9:orna. Efterråt blev vi bjudna på korv och tårta. och sedan bar det av hem igen. Det känns verkligen inte som sommarlov, men det kommer la snart... Jag hör antagligen av mig innan jag börjar jobba, puss
 
 
 
 
 

Daily snapshots

 
Hej mina älsklingar, bloggningen har väl varit sådär på sistånde och jag förstår varför statistiken börjar gå neddåt.. ändå är det flera personer som troget envisas med att gå in här även fast uppdateringen suger just nu. Jag är jätteledsen för det, men just nu är jag inne på slutspurten på plugget. En sista uppgift, en sista inlämning sen är denna skiten avklarad! Jag var så himla depp på denna upgift tills jag kom igång, och nu har jag endast två frågor kvar... som jag tänker göra imorgon. Och sedan hoppas jag att vi slipper den enda lektionen vi har på onsdag som är till för att städa skåpen osv, så jag hoppas verkligen vi slipper den lektionen, för då är det min sista skoldag imorgon. Ååå det ska bli så sjukt skönt, jag förtjänar verkligen det här nu!! Jag är faktiskt väldigt nöjd med de betygen jag har fått reda på inte ett enda betyg under B en så länge haha, förutom matte som inte var bestämt om jag skulle få C eller B. Så nu är det bara historian och ekonomin som jag väntar på att få reda på. Herregud, ekonomin får jag reda på imorgon och jag har verkligen ingen aning vad jag ligger på, så det blir väl spännande...
 
Nä nu känner jag att jag bara babblar på om hur ointressant grejer som helst, men det kan bero på att jag är så himla trött, kanske dags att sova nu om jag ska orka upp imorgon? Godnatt på er mina änglar, jag hör av mig imorgon ♥

En Kalas-outfit

 
 
 

Såhär såg jag ut på kalaset igår hehe. Det var gosigt, och nu ska jag göra något minst lika gosigt. Snart drar jag in till stan för att kolla lite på balen med några vänner. Så kul att se alla fina klänningar och frisyrer, längtar så sjukt tills det är min tur. Bara två år kvar Olivia, bara... Puss
 

Alfred 2 år

 
 
 
Idag har jag som sagt varit på kalas ute i valinge, och självklart så stod jag för fotandet även på detta kalas! Det blev en hel bilder, inte bara på själva kalaset utan också på den fina utsikten, och såklart alla söta djur som finns där. T.ex den söta lilla kattungen på den sista bilden. om jag blev kär asså!!
 
Nu blir det nog ett dopp i poolen, och kanske en film efter det. Tror inte att jag blir uppe så sent för jag ska försöka att plugga imorgon, så vill inte sova bort hela dagen. Det hade vart så sjukt skönt om jag gjorde klart hela historian imorn, men jag har ju inte ens börjat så vi får la se hur det blir med det... Puss
 
 

New in

 
 
Några snabbt fotade bilder från på gårdagens shopping! Verkligen nöjd med allt jag köpte, bra att ha saker och många fina toppar!

Eme 17 barre

 
Igår fyllde en av mina bästa vänner 17 år. Så på kvällen hade vi lite tjejmiddag och mys hemma hos Emelie. Det var jättemysigt med många skratt och trevligt sälsskap. Såklart hade Emelie bakat världens finaste tårta också! Jag fattar inte hur hon kan, så himla fin var den och så himla god också! Så det var en riktigt lyckad kväll, och jag hoppas verkligen att Emelie var nöjd med sin födelsedag!
 
Innan jag åkte till Emelie så övertalade jag mamma att åka till Kungsbacka med mig, vilket var himla bra då jag hittade en massa saker!! Jag kan visa allt i ett inlägg senare. Men idag skaj ag på ännu ett kalas. Idag är det Alfreds tur att bli firad, så det blir väl tårta idag igen haha. Inget jag tackar nej till precis! JAg får väl antagligen agera fotograf idag igen, så det kanske kommer upp några bilder senare. Puss
 
 

Pink & flowers

 
 
 
 
 

Blandade känslor

 
 
 
 
Hejsan! Skolan idag var egentligen helt onödig, vilket jag tycker nästan alla lektioner är nu för tiden, om vi inte har prov så gör vi inget. Dock fick jag tillbaka mitt Engelska nationella där jag fick högsta betyg på (!!!) Sjukt glad är jag, och jag hoppas bara att det har gått lika bra på de andra nationella. Nu är det bara 3 prov kvar, och en inlämning. Sammhäll, Ekonomi, Spanska + historia inlämning. Det ska jag väl klara? Min hjärna har som sagt redan tagit sommarlov, så det tar verkligen emot att plugga. Det går typ inte.... men nu ska jag försöka få in lite samhällskunskap, och sedan blir det väl att gå ut och fota lite! Jag är helt inställd på sommar, och sommarlov... men det får helt enkelt ta och vänta i ca två veckor till... Jag hör av mig sen, puss
 
 

The boys in blue

 
 
 
 
 
 

Söndagsångest till 100

 
Hej älsklingar! Idag har jag spenderat största delen av dagen på campingen, 8-16 jobbade jag så nu är jag helt slut. Jag har sån sjuk panik inför de kommande två veckorna, hur ska man hinna med allt?? Men det kommer vara värt det då det snart är sommarlov! Nu är det inte alls långt kvar, och jag vet att dessa veckorna kommer gå jättefort. Man kanske skulle ta och plugga lite nu? Jag är väldigt trött, men lite ekonomi kanske man kan få in i hjärnan, eller ska man kanske bada istället... puss, jag hör av mig senare ♥
 
 

Follow on Bloglovin