Monday's

Hej! Just nu ska jag precis börja och ta tag i mitt spankaplugg. Prov på onsdag som sagt. Dagen gick ganska snabbt, precis som alla andra måndagar. Jag har roliga planer till helgen nu igen och det hjälper mig lite när jag har mycket plugg! Det kanske är så man klarar av skolan hehe. Så här har jag i alla fall sett ut idag, hör av mig sen...

 
 

Bästis

Jag är så sjukt stolt över att ha denna fina tjejen som bästavän. Sedan 6 år tillbaka har vi hållt ihop. Åh älskling, du är den bästa vännen man kan ha. Loveu!

Ja igår så var jag och Hanna ute och fotade i flera timmar, och observera vi hade bara linnen på oss. Det var så varmt att man kunde gå i linne, fattar ni? Så jäkla underbart! Det blev cirka 700 bilder totalt haha.. så kommer visa några fler någon annan gång.

 
 

What time is it?

Här har vi den nya klockan, en guldig för endast 250 :- Vilket fynd! Hur snygg som helst. Jag som hatade guld förut har helt enkelt blivit kär i det. Guld är så jäkla snyggt! Jag ändrar mig väldigt ofta när det gäller saker som detta, saker som jag en gång hatat att ha på mig eller tyckt var skitfult blir snart mina favoriter haha. Brukar vara så... Det blev ju tyvärr endast denna shoppingen igår, men det var lal ika bra. Så man inte gör slut på alla sina pengar direkt...
 
 
 
 

Morning Glory ♡

Godmorgon här i vårvädret! Det är helt underbart ute och mitt humör är därför på topp. Jag har nyss ätit den här goa frukosten, så kan den här dagen bli bättre egentligen? Go frukost, fint väder och mysiga planer för kvällen. Jag måste dock städa först och sedan kommer Hanna lite senare så ska vi ut och fota lite innan de andra tjejerna kommer. Jag känner på mig att det här kommer bli en riktigt bra dag, och det behöver jag verkligen ifall jag ska kunna sitta och plugga Spanska hela dagen imorgon... Vad ska ni hitta på i det fina vädret? Puss ♥

 
 

Kan det bli bättre?

Hej! Nu är jag neddbäddad i sängen framför lite Vampire Diaries. Efter en go fredag är jag jäkligt nöjd. Idag var de ju sjukt varmt ute! Skojar inte, jag gick runt i bara tröjan i stan. Så himla skönt med lite vårväder. Det höjde ju mitt humör lite sådär väldigt mycket! Idag blev det en fika med Paulina och Hanna och sedan gick jag lite på stan med Paulina, Sussie, och Natalie. Det blev inte så mycket köpt som jag hade hoppas, men jag hittade i alla fall en klocka + att jag tror att jag förhoppningsvis ska ta en sväng till stan imorgon också då man kanske har lite mer tid att verkligen kolla igenom affärerna. Nä nu ska jag tillbaka till Tvd, och sedan får vi se vad resten av kvällen bjuder på. Puss ♥

 Lite mobilbilder från dagen!

Details

 

Jag längtar

Jag längtar så tills man blir lite äldre och kan gå runt i "finkläder" all the time. Man kan ju inte precis vara hur uppklädd som helst i skolan. Men älskar verkligen outfitar som denna, så kanske är dags att köpa lite liknande kläder? Åh vad jag längtar till sommaren.
Tryck på bilden för att se vart sakerna är ifrån.

Det börjar kännas som vår ♡

Blus - Noon | Byxor - H&m | Skor - Converse | Smycken - Thomas Sabo

 
 
 
 

En himmelsk bild

Åh såg ni den fina himmelen igår? Jag blev jätteförvånad när jag råkade ut och stötte på de vackra färgerna. Även om jag satt och pratade telefon med Hanna så var jag såklart tvungen att gå ut och fota lite.
 
Idag har det väl varit en relativt bra dag ändå. Rätt slappa lektioner, endast tre stycken faktiskt. Längtar inte ett dugg till imorgon. Då är det dags för det efterlängtade ekonomiprovet, eller? Nej jag kan ju inte säga att jag ser fram emot det, men jag är faktiskt inte så nervös. Jag ska räkna några uppgifter och sedan kolla lite hur jag har gjort på sånna jag redan räknat, kanske läsa lite i boken och sen får det nog vara bra. Jag hör av mig lite senare med bl.a. outfitbilder. Puss, föresten har ni sett att jag är länkad ännu en gång av blogg.se när man loggar in på sin blogg? Så himla glad blir man ju ♥
 

Dagens

 
 
 
Fattar fortfarande inte varför reklamen är under headern och över det senaste inlägget. JAg har skrivit till support nu och hoppas på svar. Jag tänker ju inte ha en blogg med reklam mitt i allt. Jag hoppas verkligen de kan lösa det, annars vet jag inte vad jag gör...
 

Nä nu ska jag ta och plugga lite ekonomi, prov på Torsdag och jag har inte ens börjat. Dock tycker jag inte att det är så specielt svårt, men vi får la se. Annars ska jag väl läsa lite i min bok, herregud har jag blivit läsberoende? 100 sidor blev lästa igår och nu är det bara 100 sidor kvar sen är allt slut. Snart har jag läst 600 sidor på vääääldigt kort tid. Men hur skönt är det inte att bara lägga sig med en bok innan man ska sova? Love it.
 
 

Q / A

Älskar dina kläder! Vart brukar du vanligtvis handla? Åh vad kul att du tycker om mina kläder! Tycker själv att det känns som jag bara går runt i samma gamla vanliga kläder hela tiden, men det kanske bara jag som tycker det? Jag måste säga att jag handlar lite här och var. H&m, Ginatricot, Wonder, BikBok, Vila, Zara, Chelsea... ja ni förstår! Det spelar inte så stor roll vart jag hittar mina kläder, utan bara de är snygga och jag känner mig bekväm i dem. Så jag har inte precis några "favoritaffärer" som jag alltid köper mina kläder på...
 
Vilket redigerings program använder du? Jag brukar redigera mina bilder på "ipiccy.com" och även i gimp som man kan ladda ner gratis. Lite liknande Photo Shop. Ibland kan jag också använda mig av "picmonkey.com". Det beror helt enkelt på vad för typ av bild jag ska redigera.
 
Vilka slags nike skor är det? Älskar din blogg! Åh tack vad glad jag blir! Det är ett par Nike Free 5.0+.
 
Vilken ras är din hund och vad heter den? Den är verkligen sååååå söt! Åh visst är hon! Hon heter Iriz och är en West Highland White Terrier, eller en "Whestie" som man också kallar dem. Jag harj ufaktiskt en till hund i samma ras som heter Rutan.
 
 
Tycker jättemycket om din blogg! Hur har du fått din "profilbild" rund? Åh vad kul! Jag har redigerat den på "picmonkey.com" Man går in på ramar och sedan kan man gör hörnen runda. Se till att din bild är kvadratisk och gör sedan hörnen runda.
 
Hur mycket kostade byxorna? Skit snygga och jag ska till gekås i veckan och spanar nog in de. Skulle bli sååååå tacksam för svar! Btw, awesome blogg och världens finaste tjej! Förlåt men jag kommer inte riktigt ihåg hur mycket de kostade, men jag tror att de kanske kunde ha kostat runt 140 kr, inte alls dyra! Så värda pengarna, goaste byxorna som finns. Åh tack så mycket, blir så glad!
 
vart har du köpt dem? (Guldiga "sandalerna" några inlägg ner) De är köpte på Scorett för 500 kr.
 
Men gud vart har du hittat väskan!? Älskar den!!! Hehe, den är faktiskt köpt på gekås. Bästa fyndet jag hittat där, en sjukt snygg väska verkligen!
 
 

New bag

Något annat jag glömt att visa er är min nya snygga väska! Love it! Det blir nog mer en väska som jag inte har i skolan, eftersom att jag alltid lyckas göra sönder väskor som jag använder i skolan... Don't know why?
 
 

Dressy monday

Hejsan! Idag var det måndag igen, och som vanligt stod det skola på schemat. Vi fick dock sluta en timme tidigare, men eftersom att jag bor där jag bor fick jag även vänta på den bussen jag brukar ta. Ja, den tidigaste bussen hem till mig går halv tre, så tack och lov att jag inte slutar tidigare än så någon gång! Jag borde väl egentligen sätta igång med ekonomin, men jag kan ärligt säga att jag känner ingen stress inför provet. Men det lär väl ändras. Det jag behöver lära mig är i vilken budget som vilken "post" ska vara. Men det löser jag! (I think). Dock har jag prov varje vecka fram till lovet + några efter lovet också. Herregud... why?! Har ni mycket i skolan?

 
Skjorta - Svea | Byxor - Dr denim | Skor - Urban Project | Klocka - Geneva

Mina nya babes ♡

Jag har ju helt glömt av att visa er dessa skor som jag köpte för ett tag sedan. Så sjukt snygga! De kommer absolut bli favoritskorna i sommar, det lovar jag!
 
 
 

Jag välkomnar dig våren

Hej mina goingar! Gårkvällen var jättekul faktiskt! Jag brukade ju inte vara den tjejen som festar, men jag antar att man kan ändra sig! Det var bara synd att inte Hanna var med! Men annat gott sällskap och mycket dans så blev kvällen grym ändå! Jag kom väl hem vid typ tre, och gick raka vägen ner i sängen. Jag vaknade vid typ nio och då ringde Hanna. Så vi pratade i några timmar haha. Älskling ♥ Annars har jag inte gjort så mycket idag, vart ute, slappat och försökt plugga matte. Vilket inte är helt lätt när man festat dagen innan. Men med lite envishet så blev jag klar! 
 
Jag funderar på att gå och lägga mig med en serie/film eller något... Jag är ju rätt trött om man säger så. Hör av mig sen!

 
 

Sneak peak; kvällens festligheter

Hej! Just nu håller jag på och sminkar mig lite smått. Jag ska även städa innan jag drar till Elin där vi ska äta och gör iordning oss innan vi drar till festen! Det ska bli jättekul faktiskt! Här har ni en liten sneak peak på vad jag ska ha på mig, för ni vet ju att det är en Tema Fest, hör av mig sen! puss
 
 

En fredag som denna

Hej! Äntligen fredag eller hur? Idag har det varit en kaosfylld dag haha. Vi skulle till stan för att fixa lite grejer inför festen imorgon, vilket började med att Paulina glömde sin jacka i idrottshallen, så när vi kommer fram till cykeln så har vi inga nycklar. å vi fick bära cykeln till idrottshallen för att sedan leta upp hennes jacka. När vi väl ska cykla iväg så har vi punka på cykeln så till slut fick vi ta bussen... Jaja, jag lyckades hitta vad jag behövde så det blev ju bra ändå. Något man kan skratta åt i alla fall. Taggar så inför imorgon, kanske visar outfiten då också haha!
 
Nä nu ska jag snart dra till Isac, som jag inte träffat på typ två veckor. Åh gose, äntligen ♥ Så ni får ha en jättebra fredagskväll! Puss
 
 
 

50

 
 
1. Vad är ditt fullständiga namn? - Olivia Thorson

2. Har du lätt för att bli kär? - Ja det har jag nog hehe.
3. Vilket gymnasium går du på/ska börja på? - Peder skrivares.

4. Är du snål eller generös? - Jag är nog ganska generös, inte så förtjust i allt för snåla människor..
5. Sarah Jessica Parker eller Jessica Biel? - Ingen haha
6. Vilken är din absoluta favorit godissort? - Choklad går ju alltid hem, men jag älskar en godis som jag inte vet vad den heter, men den smakar i alla fall hallon och lakrits.
7. Är du en öppen och ärlig människa eller är du är den som är mer tillbaka dragen? - Det är väldigt olika, det beror på vilka människor jag omger mig av. Jag är la som mest öppen mot mina närmsta vänner, och är la lite blyg bland okända människor.
8. Vad tar du med på en fest? - Nästan ingenting.
9. Har du ett bra självförtroende? - Nej, absolut inte. Men jag får la bättre för varje dag som går om man säger så.
10. Har du något smeknamn- Jag har la en hel del; Ollan, Olleboi, Ollanbollan, olegolas, Ollvan.. ja ni fattar.
11. Vad skulle du hetat om du hade blivit motsatt kön?- Julius eller Teodor.
12. Hur får man kontakt med dig om man vill visa intresse? -Det är la bara att va sig själv, social o.s.v.

13. Nämn en artist som du tycker ser riktigt bra ut. - Haha får la säga Justin Biber på den.

14. Ta din mobil och bläddra fram till kontakt 16, vad heter kontakten på din mob? - "Camping Jobb" haha

15. Hur ska du fira din födelsedag? - Ja det är ju ett tag kvar så jag har inte direkt några planer än..
16. Hur bor du, villa, lägenhet, radhus? - Jag bor i ett hus.
17. En dag du aldrig glömmer - Jag glömmer aldrig när jag var i Thailand, dock var jag ju ganska liten, men man upplevde så mycket och det var så annorlund imot här i Sverige. Inte precis en dag då, mer en period..
18. Vad har du för märke på din mobiltelefon? - Iphone, precis som de flesta.
19. Nämn tre saker som gör dig riktigt glad. - Kompisar, familj, bra betyg, spontan händelser...
20. Bästa boken du läst? - Måste vara aalla "Vampire Acedemy" böckerna!
21. Turnummer? - tre
22. Vad har du för betyg i skolan? - Oklart, betygen kommer ju till sommaren..
23. Vad är ditt yrke, jobbar eller pluggar? - Pluggar just nu ekonomi, första året. Sommarjobbet på campingen börjaro m ca en månad.
24. Hur många barn vill du ha? - 2-3 hehe
25. Har du någonsin älskat en person (förutom familj och vänner)? - Jaa

26. Vilka länder har du besökt? - Ehm, Thailand, Spanien, Danmark, Bulgarien & Holland... säker något jag glömt dock.
27. Nämn 3 saker som gör dig riktigt arg. - Folk som bara ska vara i centrum hela tiden, eller är allt för självsäkra. Orättvisor i världen, pedofiler... och sånna saker.
28. Brad Pitt eller Orlando Bloom? - Svår fråga, blir nog Orlando.
29. Hur stor garderob har du? - Inte jättestor egentlige, hade gärna haft en större, men har hängt ner min sommarkläder i källaren så den duger la haha.
30. Vilken datum fyller du år och vad e du för stjärntecken? - Jag fyller år den 3/7 och jag är en kräfta.
31. Vad anser du om att tjejer och även killar viker ut sig i tidningar osv? - Their business.
32. Film hemma eller bio? - Film hemma, dock kan det vara mysigt med bio ibland med, och baconchipsen där är ju bara mums.
33. Vem är ditt senaste sms ifrån? - Hanna
34. Vem ringde du sist? - Hanna
35. Hur är ditt humör just nu? - Trött, men glad.
36. Om du fick ändra en sak på ditt utseende, vad skulle det vara då? - Hade la velat vara lite mer vältränad och smal. + inte ha en sån ful näsa.
37. vem i din familj står du närmast? - Min mamma ♥
38. Är utseende viktigt för dig? - Det är nog viktigare än vad jag vill erkänna om man säger så..
39. Hur många konserter har du varit på? - Inte så många faktiskt..
40. Något du inte kan leva utan? - Mobilen/datorn
41. Nämn en låt som betyder mycket för dig. -
42. Vilken årstid är bäst? - Våren eller sommaren, kan inte riktigt bestämma mig.
43. Om du fick chansen att flytta till Hollywood, hade du gjort det då? - Ja fan!
44. Vad tycker du om adoption? - Jättebra, kul att folk som inte kan få barn kan få det ändå.
45. Åldersskillnad i förhållande, ok eller inte? - Det beror ju på hur stort det är, men när man blir vuxen brukar det inte spela så stor roll. Så helt ok.
47. Vad gillar du för musik? - Allt möjligt, jag har nog så blandad musiksmak som går.
48. Vilken är din favorit genre i filmer? - Ja det är la de där typiska "tonårstjejsfilmerna".
49. Vilken kändis har du fått höra att du är lik? - Ingen så som jag kommer ihåg hehe..
50. Är du nöjd över ditt utseende?  Nope, eller jo. Det är la inget större fel med mitt utseende, men har ju som sagt komplex för min näsa. Men jag är ju nöjd med mitt hår i alla fall..


Ny jacka!

Jag har ju sagt att jag behöver en ny jacka, och nu har jag äntligen köpt en! Den är väl inte så speciell så, tänkte först köpt en rosa men jag kände att svart passar till allt och det är ett säkert kort! Jag längtar så tills jag börjar jobba, så man kan få lite mer pengar (till att shoppa).
 

När kommer du sommar?

åh nu tycker jag bara sommaren kan komma snart? Vill kunna gå i klänning med bara ben,
gå barfota o.s.v. Kan det inte bara sluta blåsa och låta solen värma...

Eat, sleep, study, repeat...

Hej älsklingar! Jag är hemskt ledsen för att jag inte bloggat idag förens nu, men jag kom hem för bara en timme sedan, så nu har jag ätit lite mellis och fotat lite har jag också hunnit med. Idag tänker jag inte plugga alls! Jag vägrat, totalt! Jag tror jag ska mysa ner mig med min bok eller något, kanske ta ett dopp i poolen. Vad som helst bara jag slipper plugga! Får la ta tag i matten imorgon då jag kommer tidigt till skolan, men inte idag! Idag är jag ledig...
 
Idag är det torsdag, vilket betyder den jobbigaste dagen i skolan för oss i 13Ek. Men efter att Naturkunskapsprovet var gjort måste jag säga att dagen gick väldigt snabbt! Imorgon är det fredag och då ska jag in till stan en sväng med några tjejer från klassen för att fixa lite inför lördag ♥♥ och sedan ska jag åka och sova hos Isac. Det är snart två veckor sedan jag träffade honon... vilket inte är ok enligt mig. Sen på lördag blir det Temafest vilket jag vekrligen ser fram emot!! Vad ska ni göra i helgen? Hör av mig senare! puss
 
 
Åh ser att jag får allt fler penumeranter på bloglovin för varje dag som går, så himla kul att ni gillar min blogg! Blir så glad!
 
 

Zebra

 
 
 
Tröja H&m | Skärp Be young | Byxor gekås | Skor vagabond | smycken Thomas sabo & mammas jobbarkompis

Q / A

Åh så sjukt fin VERKLIGEN modell, älskar outfiten dessutom, jag undrar vart sina jeans är ifrån? Tacksam för svar puss! (Började läsa din blogg idag sjukt bra är den) Åh herregud vilka komplimanger! Tack så hemskt mycket, vad glad jag blir! Jeansen är köpta på Lager157.
 
fin du är! :) var kommer glasögonen ifrån? Åh tack fina du! Glajjorna är faktiskt från H&m.
 
Väldigt snygg klocka! Var har du köpt den? Tack så mycket! Jag beställde den på en hemsida som tyvärr har lagt ner, men om du söker på klockor från "Geneva" är jag säker på att du hittar den! kram
 
Vad använder du för objektiv? Fin blogg!!  Tackar! Jag använder mig av Canon EF 50mm f/1.8 II.
 
Kan inte du skriva vart dina outfits kommer i från ? Snälla din stil är fantastisk ! Tack så jättemycket, så kul att höra! Självklart ska jag börja göra det i fortsättningen!
 
Vad är de för kamera du andvänder ? Jag använder mig av min Canon Eos 500D.
 
Vad är det för böcker du läser just nu? Den boken jag läste ut heter "Dyk i", och den jag läser nu heter "Djupt vatten". Jättebra böcker, typiskt "tonårstjejböcker".

 
Fortsätt gärna att ställa frågor, det är alltid kul att svara på!

Fyndat

 
1. plånbok: 60:-  | 2. skal: 60:- | 3. Träningsgrej till mobilen: 80:-  | 4. Leggings Rekommenderar ej: 30:-
5. ögonbrynspenna: 40:- | 6. Nagelfilar: 10:- | 7. Nagellacksbortagning: 10:- | 8. Nagellack: 50:- / styck
 
Det blev lite "bra att ha saker" när jag var på gekås, billigt och bra! Jag köpte även några sjalar, ett par byxor, en jacka, och en väska som jag kan visa en annan dag! puss ♥
 

Hemma från zumban

Hej mina kära! Jag har precis kommit hem från ett pass Zumba. Det var bara hem och äta och sedan dra igen, vilket inte direkt föll mig i smaken då jag har plugg om måste göras! Men zumba är ju så sjukt kul så det fick mig direkt på bättre humör! Jag rekommenderar verkligen det, jag har hur kul som helst!
 
Som sagt har jag plugg som måste göras, naturkunskapsprov på torsdag som jag knappt börjat plugga till än. Nu är jag för en gångs skull glad för att jag kommer till skolan 2 timmar innan jag börjar imorgon, då ska det pluggas naturkunskap, och det ska jag även göra nu! Sedan ska jag nog läsa im in bok som jag lånat. Läste ut den första delen på några dagar. Hur kul är det inte att hitta en bok som man verkligen gillar och inte kan sluta läsa?
 
Det kommer upp fler inlägg senare eftersom att jag inte bloggat något idag, lovar! puss ♥

 
 
 

17.03.14

Hej mina underbar! Nu var det tråliga måndag igen, med plugg och annat skit. och statistiken är som vanligt igen, man blir ju lite depp hehe. över 600 besökare igår och inte ens hälften idag. Tråkigt tråkigt! Nu ska jag sätte mig och plugga lite naturkunskap hade jag tänkt mig. Hör av mig senare.
 
 
 
 Skor Converse | Byxor Dr denim | Sjorta H&m

Få bättre bilder!

1. Ta foton i olika vinklar, något av dessa foton kommer stå ut och vara mycket mer intressant än en bild som är rakt på eller rakt ovanför motivet. Lägg dig på marken, vrid på kameran, ja va kreativ!
 
2. Ta många bilder, inget nummer är för högt. Ju mer bilder, desto större chanser att du hittar den där wow bilden!
 
3. Våga testa din kamera lite, fota inte bara på auto utan ställ dig och mixtra lite med de olika funktionerna, läs på lite vad de står för och prova dig fram.
 
4. Välj en enkel bakgrund, en för rörig bakgrund drar uppmärksamheten ifrån själva motivet, och det vill vi ju inte! Personligen älskar jag när det blir bokeh eller suddigt i bakgrunden! (Det får du genom ett lågt bländartal).
 
5. Om du ska fota porträtt/självporträtt så är det väldigt bra att fota i skuggan, annars kan det lätt bli ett ojämnt ljus eller så kisar man lätt vilket inte blir så smickrande.
 
6. Öka kontrasten, och mättnaden! Ljusa och färgglada bilder lockar ögat!
 
7. Gå nära och få till detaljer!
 
Ja ni vet ni ju att jag inte precis är en "proffsfotograf", men jag tycker själv att jag kan få till ganska fina bilder ibland ändå haha. Så kanske dessa tipsen hjälpte er lite i alla fall, och de passar nog tilla alla typer av foton man försöker ta, outfitbilder, porträtt, naturfoton osv!
 

Wanted / Outfit

  Klicka på bilden för att se vart sakerna kommer ifrån.

Vilgot 3 år ♡

Sädår nu var jag hemma, efter en go eftermiddag med familjen och en glad födelsedagspojke! (och såklart god tårta också) Jag hade ju tänkt att plugga när jag kom hem, men det blir nog inte va. Det är ju inte akut och jag har så grymt ont i magen, så varför plåga mig ännu mer? Så det blir väl att krypa ner i sängen med en film eller något sådant, kanske till och med lägga mig tidigt. Jag har inte vart med Isac på hela helgen så jag känner att jag saknar honom en aning, men jag fick i alla fall träffa min kära Stina, som jag bara ser några gånger per år. Om jag inte minns fel så såg jag nog henne i somras senast. Så det har ändå vart en ganska bra helg!
 
Jag blir så otroligt glad när jag ser att jag redan har ännu fler besökare idag än jag hade igår, det är verkligen jättekul att ni stannade kvar och jag hoppas att ni stannar lite till! Puss på er!

 
 
 
 

K A L A S

Solen skiner, och det är faktiskt ganska varmt ute! Så här ser jag ut och nu bär det av till kalas, tar såklart med mig kameran så det kanske kommer upp lite bilder sen. Tills dess får ni ha en bra dag, och det är så roligt att det är så många som har tittat in här även idag. Jag blir såå glad! ♥
 
 
 

Sunday breakfast

Godmorning darlings! Hur är det med er? Jag måste verkligen tacka Josefine som länkade mig på hennes blogg, för igår hade jag nästan 500 unika besökare, och nästan 1000 sidvisningar, och det slog ju det gamla besöksrekordet rejält! Så det var vekrligen jättekul, och jag hoppas verkligen att så många av er som tiita in här igår vill fortsätta besöka min blogg! Just nu sitter jag och äter en god frukost och kollar på 90210, jag ska snart göra iordning mig och kolla vad jag ska ha på mig på kalaset. Jag ska nämnligen på 3-års kalas idag, för min syster son. Annars vet jag inte riktigt vad dagen kommer bjuda på mer, kommer lai nte komma hem så hemskt tidigt, men ska se om jag kan få gjort lite plugg! Men nu ska jag äta upp min frukost!
 
 

Lite fler bekännelser

 
- Jag är typ rädd för att testa nya grejer, saker som jag aldrig gjort förrut. Jag vill nog ha kontroll på något sätt, och det kan också ha med att jag är så sjukt rädd för att göra bort mig att göra. Löjligt jag vet, men så är det..
 
- Jag verkligen ogillar när andra ska ta kort på mig, jag är så himla kräsen, kräver alltid att det blir många bilder tagna, så att kanske en är bra hehe.
 
- På tal om många bilder, när jag tar bilder på mig själv eller outfits kan det bli flera hundra bilder, vågar knappt nämna ett tal hehe, men till slut blir väl max 10 sparade hehe. Alltid något ändå?
 
- Jag har mycket mer sommarkläder än vinterkläder, men jag menar hur mycket roligare är det inte att köpa klänningar och shorts än längbyxor och stickade tröjor? Jag mår bättre när det är varmt och det är mycket roligare att klä sig til våren/sommaren!
 
- När jag var liten hade jag "svår" krupp eller mycket krupp. Om ni inte vet vad det är så är det typ som svår hosta, och man kan knappt andas. Jag kommer ihåg att jag och mamma gick ut mitt i natten och satte oss på trappan för att jag skulle kunna andas normalt.
 
- Jag brukar kalla Iriz för Irizbajsen, jag vet faktiskt inte varför... det har bara blivit så haha!
 
 

Nike Free

Godmorgon! Idag vaknade jag tidigt, det kanske berodde på att jag kan ha somnat i soffan vid ca nio tiden igår hehe. Så jag var redan utvilad vid åtta, vilket jag tycker är jätteskönt. Jag älskar att gå upp tidigt får då blir dagen längre, och då hinner man med s mycket mer saker!
 
Igår var ju bloggningen lite sådär, men jag kom inte hem förens vid halv åtta och då var jag helt slut. Shopping tar kål på en! Men jag fick faktiskt med mig riktigt bra saker hem, som jag kan visa senare. Och så var jag ju och hämtade mina Nike skor, först var jag ganska missnöjd eftersom att det inte alls är samma färg som på hemsidan, utan de är mer lila än rosa. (De ser mer rosa ut på bilderna) Men efter ett tag insåg jag att de var rätt snygga ändå! Jag köpte även ett par andra skor som jag också visar senare, sjukt snygga ska ni veta! Så jag var riktigt nöjd när jag kom hem.
 
Annars så var dagen i skolan bra, matte, engelskaprov och skridskoåkning. Ja, jag ska inte säga så mycket om skridskoåkningen, men jag kan bara säga att det inte var min grej precis, och ja det var pinsamt hur dålig jag faktiskt var haha.
 

 

en nyklippt Iriz ♡

Hur söt är hon inte? I tisdagas så klipptes Iriz för andra gången. Hon hade tydligen inte alls velat bli klippt, min lilla busa! Men söt blev hon. Ni som inte har en hund kan ju inte förstå vilken glädje det skänker, jag menar bara det att man kommer hem och öppnar dörren så stör det två vovvar som viftar på svansen. Man behöver inte ens varit borta i tjugo minuter, de blir lika glada ändå. Åh jag är verkligen så glad att jag har Rutan och Iriz! Jag trodde ju faktiskt att jag aldrig skulle kunna ha en hund eftersom att min mamma är allergisk, men på något konstigt sätt så tål hon tydligen dessa hundar.

 
 

Give me this, please


Just nu känner jag att det är så mycket jag vill köpa! Jag måste verkligen köpa en ny jacka, samt en (flera) färgglad sjal, eftersom att jag alltid använder samma. Jag vill ha lite mer färgglada kläder, samt nya byxor i alla dess färger. Jag vill ha en guldig klocka, en ny väska och är i ett behov av ett nytt case till min dator. Skor är aldrig helt fel heller, ska ju hämta mina Nike idag, och jag hoppas bara att de inte är försmå! Så mycket man "behöver"/vill ha men pengarna räcker inte till. Nu längtar man till sommarjobbet och lönen!

Torsdagens

Ja, här får ni lite bilder som jag tog fort som bara den. Jagg tänkte ju att jag behövde alla tid jag kunde få till plugg inför engelskaprovet. Dock kan jag typ alla glosor nu, skrivit lite om boken sådär spontant för att öva lite och vet inte riktigt vad jag ska göra mer + att jag har ju 2 timmar innan skolan imorgon som jag också kan plugga. Så jag kanske hade hunnit med en prommenad eller lite fler bilder ändå...
 
Förresten känner jag att bloggen börjar bli lite enformig, eller vad tycker ni? Samma sak varje dag typ hehe, är det något ni tycker saknas i bloggen eller är det bra som det är? Jag har ju inte alltid tid på vardagar att blogga så värst mycket, med läxor och annats som kommer ivägen men jag skulle behöva lite feedback, så det hade verkligen vart kul om ni kommenterade och säger vad ni tycker! Har ni några önskeinlägg?

 
 

Här sitter la jag

Åh vad tråkigt det är att sitta inne när det är åshär fint väder ute! Hade gärna tagit en prommenad eller bara suttit ute och njutit. Men nej, här sitter la jag och ska försöka traggla in över 100 glosor. Inte bara det utan sedan finns det ju lite till man ska kunna. Jag ser verkligen inte fram emot engelska provet imorgon. Ska jag kunna allt det här + prov på boken vi läst också. Aja lärde mig typ 80 glosor igår på en kvart så det kanske går bra ändå... Annars blir det väl en vanlig fredag, matte, engelska prov, och sedan sista lektionen ska vi åka skridskor. Efter skolan skaj ag antagligen dra till gekås eller in till stan. Varför inte både och? Det finns verkligen så mycket jag vill köpa nu, om bara pengarna kunde räcka... Nä nu får jag återgå till att plugga, och ni får ha det bra! Dagens outfit kommer la upp sen precis som vanligt! Kram på er ♥
 

Leo + pink

 
 

En glad överraskning

Hej på er! Gud vilken härlig dag, har ni sett vädret ute eller? Här är det i alla fall stolande sol, och mitt humör är på topp. Det gör inget att jag har läxor... Vädret levererar, endast tre lektioner idag, go musik, allt detta påverkade mitt humör positivt och såklart så upptäckte jag imorse att mitt inlägg om jag skrev när jag hade brunch med LFL är länkad här på blogg.se och syns så fort man loggat in på sin blogg. Om jag blev förvånad! Så det har rullat in massa fina ommentarer under dagen som helt enkelt muntrat upp mig! Jätteglad blev jag verkligen!
 
Så hur ser min kväll ut? Jo jag hade ju tänkt att få i mig lite mat innan jag tar tag i mitt pugg, sedan står som vanligt Top model Sverige på schemat och så ska jag försöka få målat mina naglar eftersom att de bryts hela tiden. Börja aldrig bita på naglarna, något som jag ångrar så sjukt mycket! Men ni får ha en jättebra dag, och jag tackar för alla fina kommentarer jag fått under dagen, och alla andra dagar för den delen ♥


L I V E T

Med detta goa i magen mår jag allt bra! Jag måste verkligen börja äta mer frukt och grönsaker. Jag tror att det är bristen på detta som gör att jag är trött hela tiden. Samt kanske lite träning inte skulle skada? Så nu när jag snart kan hämta mina fina nya Nike skor, så för det vara slut med slöandet. Får la köpa gymkort och sätta igång med mitt löfte till mig själv; Att bli nöjd med mig själv. Alltid säger jag saker som det här, blir det så denna gången då? Det återstår att se...
 
Imorgon är det onsdag vilket betyder sovmorgon för nästan alla i klassen. Men inte mig då, jag går la upp sex för att komma till skolan ca 2 timmar innan min första lektion börjar. Kul, tack Hallandstrafiken. Fast i detta fallet ska jag i alla fall plugga ekonomi, så något bra får jag i alla fall ut av det. Kanske kollar på det nya avsnittet av Teen Wolf också, vilket jag alltid glömmer att det kommer ut på tisdagar, eller jag vet om det, jag glömmer bara att se det. Nä, nu ska jag faktiskt gå och lägga mig lite extra tidigt idag, alltid skönt. Godnatt på er!
 
 
 
 
 
 

#ootd

 
Då var denna tisdagen över. Jag har nästan nyss kommit in, har ju faktiskt varit på zumba och sedan så badade jag och mamma i poolen. Men det har varit en bra dag, med sol och annat bra. Mina skor har kommit fram, men kommer tyvärr inte hämta dem förens på fredag. Nu tror jag att jag ska gå och göra mig en smothie och kanske någon liten macka! puss
 
 
 

♡ ♡ ♡


och nu var helgen över

Godkväll finisar! Nu var denna långhelgen över. Det känns konstigt att jag faktiskt ska till skolan imorgon, det känns som jag inte har varit där på en evighet. Igår så vart det ju tänkt att vi antagligen skulle dra till Lukas och hitta på något där, men istället så åkte vi hem till mig och badade. Vi spelade väl lite kort också och hade det allmänt nice. Sen sov Isac hos mig. Men han åkte hem ganska tidigt imorse eftersom att han skulle plugga. Jag har inte gjort så mycket idag, det var lite halvbra väder, men tog la med mig Iriz ut på en runda. Gissa vart jag gick? Till havet såklart. Mitt favoritställe just nu faktiskt. Önskar bara att det kunde vara lite varmare ute, och är det att kräva för mycket att solen kan skina lite oftare? Men det har vart en bra helg ändå! Brunch och bad, och lite extra ledig! Imorgon blir det Zumba igen, helt sjukt har det redan gått en vecka? Jag får väl börja träna nu, har en kille som tjatar så har väl inget val...
 

När man är hemma

Åh vad skönt det är med studiedag, så skönt att bara gå runt i myskläder och slappa. Jag insåg också att jag inte hade så mycket att göra i ekonomin så det var inte så brådskande. Så jag har bara läsa ca 30 sidor i engelskan idag, annars har jag inte pluggat någonting. Så skönt att bara vara ledig! Nu ska jag ta med mig Iriz och gå en prommenad med henne! ♥
 
 
 
 
 
 
Längtar tills mina nya skor kommer, men tills dess får dessa duga! Funderar på att köpa rosa skosnören till dessa, jag tror att det skulle bli snyggt faktiskt!

Brunch med älsklingarna

Idag har vi haft brunch hos Eme, med mycket gott på bordet och trevligt sällskap. Lika mysigt som alltid. Just nu befinner jag och Hanna oss hos Isac. Vi gör inte så mycket, men ikväll ska vi nog dra till Lukas. Så himla skönt med studiedag imorgon. Även fast jag var sjuk två dagar förra veckan så skadar det inte med en dag extra som man slipper skolan. Tror dock jag behöver plugga lite Ekonomi. Hoppas ni har en jättebra söndag, puss!
 
 
 

Söndagens

 
 
 

It's like a drop in the ocean

Denna dagen har utnyttjas till läxor och till massor av sol. Äntligen tittade den fram, och det var faktiskt riktigt skönt ute där ett tag. Jag tog en massa kort, som jag alltid gör när det är fint väder, och jag fick även med mig mamma ner till havet för att ta lite fler kort. (Tyckte hon behövde en ny Facebook profilbild). Nu ska vi titta på Melodifestivalen. Jag är väl ingen sån som slaviskt måste följa mello, men det är ju alltid kul att se finalen! Har ni någon speciell ni vill ska vinna? Jag tycker att det är ett ganska dåligt utbud iår, men måste säga att jag gillar Ace Wilder.

Stort tips!

 
 
Igår blev en ny hårblås inköpt, och vi blev tipsade av denna av tjejen i kassan. JAg provade den idag, och herregud vad bra den är! Jättebra till oss som har lite längre hår, för det tar ju verkligen en evighet att torka, men det gick så snabbt så, och för en gångs skull så behöver jag inte ha den på högsta värmen heller. En skitbra hårtork som verkligen rekommenderas!
 

Solen skiner och fåglarna kvittrar

 
  
 

Top 4: bästa serier

1. Gossip Girl: "Gossip Girl utspelar sig i de lyxigaste kvarteren i New York. Men även där finns problem under den polerade ytan och intriger hör till vardagen för både ungdomarna och deras föräldrar. Serena van der Woodsen återvänder till New York och får ett kyligt mottagande av sin bästa vänninna Blair Waldorf. Vad har hänt när Serena var borta - och varför åkte hon egentligen..." -
 
Jag kan inte ens beskriva denna serie, den är så otroligt bra! Jag kan helt ärligt säga att jag blev beroende av denna serie, och jag har stor lust att se om alla fem säsongerna bara för att de är så sjukt bra. Jag är avis på de som inte har sett på GG för att de har chansen att se det för första gången. Så om du inte har sett Gossip Girl, så rekommenderar jag verkligen att du börjar kolla på det!
 
 
2. The Vampire Diaries: "Det är Elenas första dag tillbaka på Mystic Falls High School sedan hennes föräldrars tragiska död. Tillsammans med sin moster Jenna, gör Elena sitt bästa för att ta hand om hennes yngre bror Jeremy. Hennes första dag i skolan är precis så jobbig som hon förväntat sig, men en positiv överraskning väntar henne, det har börjat en ny kille på skolan som heter Stefan och han är garanterat inte som alla andra. Elena blir rörd av faktumet at Stefan på något mystiskt sätt verkar kunna relatera till det hon gått igenom. Vad Elena inte vet är att Stefan är en vampyr och måste ständigt motstå lusten av hennes blod. Deras förbindelse växer sig starkare men Stefan har en äldre bror som inte är lika barmhärtig och han gör allt för att sätta hinder för deras relation."
 
- TVD är en serie som jag har följt länge nu eftersom att inte alla säsonger har kommit ut än. En grymt bra serie faktsikt. Det enda negativa är som sagt att man måste vänta varje vecka på ett nytt avsnitt. Men jag rekommenderar verkligen denna serie också. Gillar du Vampyrer, kärlek, collegefilmer/typical tonårsfilmer, drama och spänning, då är detta din serie!
 
 
3. Teen Wolf: "Familen Argent jagar varulvar, Kate Argent har beställt en brand för att förinta varulvsfamiljen Hale. Alla dör i branden förutom Peter Hale samt hans syskonbarn Derek och Laura som inte var hemma när det brann. Syskonen lämnar staden men ganska snart hittas delar av Lauras kropp. Scott hjälper till att leta efter Lauras kropp i skogen då han plötsligt blir biten av en varulv. Sedan den dagen är hans liv drastiskt förändrat. Varje dag kämpar Scott för att förstå vem han är och vad han kan bli."

- Detta är en serie som jag nyligen börjat kolla på. I början av första avsnittet tänkta jag bara hur B serien verkade vara, men allt efter jag tittade mer så var jag fast. En sjukt bra serie som är lite lik "The Vampire Diaries". Stort tips verkligen!

 

 
4. 90210: "Första dagen i skolan är tuff för syskonen Annie och Dixon Wilson och de framstår som kusinerna från landet i mötet med de nya skolkamraterna – den populäre sport-killen Ethan, snygga och bortskämda Naomi, smarte Navid och rebellen Silver."
 
- 90210 är en sån här riktig typisk "tonårstjejserie", highscool, killar, drama o.s.v. Helt min stil. Har precis börjat på sista säsongen, och den blir bara bättre och bättre!
 

Några bekännelser

 
- När jag var lite så pratade jag och sjöng hela tiden. Min mamam brukar säga att de inte behövde någon radio för att de hade mig. Jag går faktiskt fortfarande runt och sjunger hela tiden. I skolan, hemma o.s.v.
 
- Jag är en djurmänniska och har väldigt ont av att se djur som far illa. Jag kommer ihåg när vi var i Bulgarien jag var 12, och vi var på en strand, där några Ryska barn hade fångat små sjöhästar i små Pet flaskor. Jag var så himla arg och ledsen, och ville verkligen så gärna gå och släppa ut dem.
 
- Jag har aldrig testat på att röka eller snusa.

- Jag är från Fritsla, men flyttade därifrån när jag var 6 år.
 
-Jag har en väldigt bra kontakt med min mamma. Vi har nog aldrig bråkat, hon kan väl dock bli lite sur när jag inte städar mitt rum och så, men jag kan inte kalla det ett bråk.
 

- Jag vet fortfarande inte vad jag vill jobba med, men jag är faktiskt jättenöjd med mitt val av linje. Så vem vet, kanske kommer hålla på med ekonomi i framtiden.
 
- Jag både längtar till studenten och inte, eftersom just de att jag inte riktigt vet vad jag ska göra efter gymnasiet. Ska man plugga på högskola direkt? Eller jobba lite? Kanske resa?
 
- Jag tycker tjejer som har brunt hår är så jäkla snygga. Känns som att blondiner bara är söta. Men jag vågar ändå inte färga håret mörkare...

Dagens frukost

Idag har jag varit hemma igen, men jag mår mycket bättre. Särskilt när man fick i sig en sån god frukost.
+så städade jag huset tills mamma kom hem, så hon blev så glad så. Jag var och hämtade matteboken, det får nog bli lite plugg i helgen.
Annars ska jag ha brunch med LFL och såklart vara med min älskade Isac ♥ Glad fredag på er och trevlig helg!
 
 

♡ ♡ ♡


Waffles

Jag mår lite bättre nu, dock tänker jag nog vara hemma imorgon också. Jag går alltid tillbaka till skolan så fort jag är lite halvt frisk, så det kanske är bättre att vänta tills jag är helt frisk för en gångs skull. Men jag måste ändå åka och hämta böcker i skolan så jag kan plugga ikapp det jag missar...
 
Jag har precis fått i mig lite våfflor i magen, och snart så är det Top Model Sverige.
 
 

S J U K

Hejsan! Jag kände redan igår att jag inte mådde bra så jag gick hem lite tidigare och sen sov jag i stort sett hela kvällen. (därför var det lite tomt på bloggfronten) Så idag är jag hemma. Jag är hemma från skolan mycket mer än jag var i grundskolan, då var jag typ aldrig sjuk. Jag fattar inte riktigt vad som händer, det var ju inte alls längesen jag var sjuk sist... Det är så himla långtråkigt att vara hemma och vara sjuk. Man bara ligger och sover eller kollar på serier. Dock har jag ju min lilla solstrole till hund som jag legat och gosat med hela dagen. Det är precis som att hon tycker synd om mig för att jag är sjuk, för såhär gosig är hon aldrig. Jag hoppas att ni har en bra dag, puss!
 
(Bilden är inte tagen idag).
hej

Klickat hem

Hejsan! Jag hade jättekul på Zumban, men jag märkte dock att det var ett tag sedan jag dansade sist vilket inte va så kul. Jag vill ju vara bra på en gång, men jag antar att jag lär mig med tiden. Men det är definitivt något jag rekommenderar. Just nu är jag väldigt trött (som vanligt) men jag är gött trött, och det känns ju bra. Jag känner att jag verkligen vill börja träna nu, och har precis klickat hem dessa skorna här nedan. Jag hittade äntligen ett par rosa skor. Så jag längtar verkligen tills de kommer. Snart är det bara gymkortet som saknas...
 
Imorgon är det tandregleringen som gäller, klockan nio är jag där igen. Herregud. Ska det vara såhär i 1-1,5 år till? Känns ju som att jag är där typ varje vecka. Men det är la värt det! Trött som jag är så säger jag godnatt på er! Vi hörs imorgon ♥
 

Dagens

 
 
 
 

Nu kör vi!

Nu är det äntligen dax för den efterlängtade Zumban, jag hoppas verkligen att det blir riktigt kul. Jag älskar ju att dansa, så förhoppningsvis blir detta en hit. Jag har precis slängt i mig lite mat, och nu ska vi åka. När jag kommer hem väntas ekonomiläxan och såklart Top Model Sverige! Jag berättar hur Zumban var när jag kommer hem, men nu måste jag dra! Puss
 
 

basically black

 
 

Trough my phone

 
Här är några bilder från de senaste dagarna/veckorna. Just nu sitter jag och är äntligen klar med samhällskunskaps inlämningen, samt har jag också hunnit med att räkna lite matte. Nu ska jag ta och kolla på Top Model Sverige och sedan får jag nog göra något att äta. Min dag har varit bra, jag var ju så himla nervös inför spanska muntliga, men det kunde inte ha gått bättre antagligen. Jag blev inte lite glad när det stod A skrivet på mitt betygspapper. Så det var helt klart värt all pluggning igår!

bästa mamma ♡

En liten spontanbild på mig & världens bästa mamma, som togs när jag fotade outfitbilder häromdagen.
 
Jag är helt slut och jag vet inte varför. Hur kan man bli så trött av att göra ingenting? Jag kanske borde börja äta mer vitaminer och sånt, börja träna o.s.v. Föresten så ska jag börja på Zumba nu på Tisdag med just mamma och min kära syster! Det ska faktiskt bli jättekul, vet dock inte riktigt vad zumba innefattar... men allt som har med dans att göra tycker jag är superkul! Så det längtar jag verkligen till! Jag måste verkligen hitta ett par snygga träningsskor, men det är inte så himla lätt att hitta rosa träningsskor. och ja, jag måste ha rosa haha! Har ni någon tips på någonstans man kan hitta snygga rosa träningsskor? Helst nike.. De enda jag har hittat kostar ca 1300 kr, och det skulle ju svida gaanska mycket i plånboken. Det finns ju så mycket annat man vill köpa också! Men annars får det helt enkelt bli de skorna ändå.. Allt för att de ska vara rosa! (nästan i alla fall)
 
Nä, jag ska nog faktiskt snart dra mig mot sängen... imorgon väntar muntligt i spanskan, vi får väl se hur det går... Godnatt på er underbaringar!
 

Veckans Blogg

Hej på er här på söndagseftermiddagen! Hoppas att ni har haft en bra helg! Så himla ku latt så många ville vara med i "veckans blogg"! Jag trodde verkligen inte att intresset var så stort! Men nu har jag i alla fall lottat ut denna veckans blogg, tryck på bilden för att se om vinnaren är just du!
 
Vann du inte? Men du är det bara att anmäla sig igen för att få chansen att vinna nästa vecka! Om du är intresserad är det bara att kommentera något i stil med "jag är med", man får också ett extra plus i kanten om man börjar följa mig på Bloglovin men det är absolut inget måste. Utan bara om man är intresserad av en liten större chans till vinst. Veckans Blogg får ett inlägg ägnat till sin blogg och även en plats bland mina länkar på bloggen. Lycka till!


Frukost börjar bli min grej

Det finns väl inget godare än yoghurt med bär! Jag älskar när man har lite mer tid till att äta en godare frukost. På vardagarna blir det väl mest mackor, vilket blir lite tråkigt i längden. Efter min goda frukost ska jag nu gå och göra iordning mig. Jag blir upphämtad av Isacs föräldrar sen och så ska vi kolla på när Isac spelar. Sen ska jag sova hos Isac, så jag kanske inte bloggar så mycket mer, men ni får ha en underbar dag!

 

O L I V I A

- Jag är nog mer en dålig vinnare än en dålig förlorare. Särskilt om jag vinner över någon som är en dålig förlorare.
 
- Jag har alltid älskat sommaren och det har varit min absoluta favoritårstid, men just nu börjar våren komma ikapp. Det finns inget bättre än när det börjar ljusna, när man slipper ha jackan och solen skiner.
 
- Jag har väldigt bra tålamod.
 
- Jag har alltid varit rädd för tandläkare, men eftersom att jag är hos tandregleringen i princip var och varannan vecka nu när jag har tandställning så är jag inte det längre.
 
- Dock hatar jag verkligen att gå till doktorn, har en stor skräck för blodprov och sprutor.
 
- Jag är ganska seg på morgonen, särskilt när jag har lång tid på mig. Vem behöver stress?
 
- Jag är 168 cm lång.
 
- När jag pluggar måste jag lyssna på musik utan text, för annars lyssnar jag bara på texten eller jsunger med istället för att plugga.


Follow on Bloglovin