tisdag

ingen mening med denna dagen, bara deppigt att gå till skolan på tisdagar. Tror det är den hemskaste dagen på hela veckan typ. Kort men ändå såååå lång!
 
Idag hade jag och Josefin Elevlektion på idrotten. Det gick bra tror jag och de var ganska kul att se klasskompisarna slita lite.. får hoppas att de inte hämnas haha!
 
Annars har denna dagen sugit, de kändes verkligen som jag gick i skolan hur länge som helst. Ända roliga på hela dagen var väl på lunchen då Hanna satt och tog fula kort på sig själv och sedan visade oss andra, så jäkla kul va det. "Jag är verkligen bra på det" Hon är la för go! ♥
 
 

Jag idag

Så här såg jag ut idag, nya tröjan weho! tror jag har hittat ett nytt fotoställe I ♥ Bokeh
 








 

Altt detta hästkött

Gud vad det ska vara tjat om hästkött. Egentligen ser jag inget fel med själva köttet. Jag menar vi äter ju ko, gris och typ allt möjligt kött. Visst det är husdjur och man kanske står lite närmre en häst. åh jag skulle ju aldrig kunna käka hund. Men jag tycker att hästköttet bli en alldeles för stor grej faktiskt.. ska IKEA sluta servera köttbullar nu med.. dom kommer ju förlora så grymt mycket på det men men.
 
Bli nu inte arga för att jag inte tycker att det är fel att äta hästkött, men kanske är för att jag själv inte äger någon häst eller så. Bara inte hästen led eller de har behandlat dem på något dåligt sätt så kan jag nog vara okej ed det. Sen är det en annan sak om jag skulle äta hästkött... sklle nog inte hända medvetet i alla fall!
 
vad tycker ni?
 
 
 
 
 

Hej måndag

Härligt att vara tillbaka i skolan.. eller? Näe men idag var la helt okej att var i skolan. Jag gillar måndagar faktiskt. De är rätt chill och går ganska snabbt! Tisdagar är därimot hemska.. och ska även ha elevlektion i idrotten imorgon. Weho, men det betyder ju att jag inte behöver anstränga min arm.. som skadades på något sätt genom att spela Wii. Tro mig, tvspel är farligt! Eller så är jag svag.. möjligt båda två.
 
Idag hade jag tänkt att äta pannkakor med mina friendoz, men tack för att ni dissade mig. tack tack tack! Nu har jag inget att göra så de blir väl att kolla lite film och lyssna lite på musik eller bara mysa lite. Det får la bli bra, fast är ju jäkligt sugen på pannkakor... aja får ta det någon annan dag!
 
Hoppas ni hade en bra måndag, eller har! kram ♥
 

Löften till mig själv

Jag ska foukucera mera på skolan, ska bättra på betygen lite så jag kan gå ut nian och vara nöjd!
 
Jag ska försöka att ändra min syn på träning, för de behövs fan.. lata sig kan man la göra sen.. (måste betyda något när man får träningsvärk av att spela wii...ajajaj)
 
Jag ska sluta knäcka mina fingrar, och sluta bita på naglarna(Det har jag dock försökt med länge och inte riktigt gått så bra..).
 
Jag ska blogga bättre...
 

New in!

Köpte dessa två i kungsmässan när jag var där i veckan med siss! Lovade att lägga upp bilder men blev aldrig av... aja bättre sent än aldrig!
 
Tröjan är från Lindex och "jackan" är från H&M.

Jag i bokeh


Hejhopp - söndag

BLÄ, fy vad lovet gick snabbt! Känns typ overkligt att det är skola imorgon. Nu sätter plugget igång igen, de som var så skönt att jag var klar med nästan allting. Inte klar med musiken än, men det kan vänte lite till..
 
Jag har faktiskt int gjort så mycket de senaste dagarna.. Va hos syrran och sov där, sedan så har min brorsson sovit här igår och så. Så har inte riktigt haft tid att blogga.. men det gör väl inget haha!
 
En sak är säker med detta lovet, det är i alla fall att det har blivit en hel del självporträtt. (Låter så mycket bättre än egopics). En hel del.. men har ju äntligen haft tid så varför inte? Nu kanske det är bra på den fonten på ett tag.. eller? Vi får väl se.. Jag hoppas att ni har haft ett underbart lov kära ni! Kram på er! ♥
 

ME WANTIES

hitta massa smått och gott när jag kolla runt lite innan. Fyfaan vad jag längtar tills våren. ÅÅHHH VÅRKLÄDER. Geee mig! ♥

HEAD UP, STAY STRONG. FAKE A SMILE, THEY WILL NEVER KNOW.

 

lite dåligt

sämst på att blogga just nu, men har hänt lite saker så är inte på humör just nu.. har vart hos min syster också, och då umgås jag hellre med dem än att blogga faktiskt.
 
Idag har jag knappt sovit någonting, kunde inte somna för att jag hade så grymt ont i magen. Aldrig känt så förut. Riktigt hemskt var det. Sen bev man väckt halv åtta.. åh sen var det bara att stressa för att vi skulle hälsa på på syrrans jobb. Sedan körde vi en liten sväng i kungsmässan. Köpte två tröjor som jag kommer visa imorgon. Mysigt mysigt! Alltid lika mysigt att va hos syrran!
 
 

6 om mig

- Jag har alltid gillat färgen rosa, det har typ vart min favoritfärg sedan länge och har typ alltid klätt mig väldigt mycket i rosa och hela mitt rum var rosa. Nu har jag typ bytt ut rosa mot mörk- och marinblå.
 
- Jag tar mycket kort på mig själv, höhö... En sån sak jag gör när jag har tråkigt typ.
 
- Jag kan inte svälja tabletter, inte alls. Dricker typ brustabletter eller flytande medicin. Euww..
 
- Jag har nyligen fått den nya ovanan att knäcka fingrarna. Går verkligen inte att sluta och jag märker inte ens av det. Precis som att jag biter på naglarna. Euw det med...
 
- Just nu hatar jag musik, gör bara allt värre..
 
- Jag ska gå ekonomiprogrammet med inriktning juridik på gymnasiet, är sjukt taggad och kan verkligen inte vänta med att sluta grundskolan. Förutom att jag kommer bli sjukt ledsen över att behöva lämna våran underbara klass, kommer bli den bästa och sorgligaste dagen..
 
 
 
 

Testar lite nytt..

Har inte så mycket att göra så sitter och redigerar lite bilder... tipsar er om att använda gimp, eller picmonkey.com. Tycker man ka göra ganska mycket med bilder och det är kul att pröva lite. Har ni några planer för lovet? Själv ska man till syrran imorn och sova där, gött att komma på andra tankar.. Ja åh flickorna kommer sen ju, bubbelpool mys + choklad fundue! Om inte det får mig på bättre humör då är det fan kört haha! ♥


 
 
 

Idag

Ja, vad gör jag idag... ingenting, ligger åh deppar höhö.. min kompisar kommer väl sen, tills dess tar jag ut allt på kameran haha. Orkade inte ta några seriösa bilder.. mitt humör är ju på topp osv.

 

Everything can't be like a fairytale

Allt kan inte bli som man vill. Inte på humör alls idag, mår skit. Men mina äslkade vänner ska antagligen komma till mig sen åh få mig på bättre humör. Älskar er! Har inte direkt lust att blogga så mycket idag... men ska försöka! Harlite blandade känslor just nu...

 
 



 
I can't do anything else then just hope for the best...

Dagens










 

Stor diss

Jag kollade på mello igår, första gången för iår. Måste säga att jag va besviken, va nog inte någon artist jag fastade för. Får väl kolla på de andra bidragen som gått vidare men just nu undra jag hur vi tänkte som skickade vidare Ravaillacz? Dom har ju ingen chans och jag är ganska säker på att de inte var så himla seriös med deras bidrag, de bad ju t.o.m. om ursäkt för att de hade snott en finalplats. Så just nu vill jag dissa att de gick vidare! Visst låten sätter sig på hjärnan, men den skulle ju aldrig kunna vinna. Diss diss diss! Vad tycker ni om att de gick vidare? Vem ville ni skulle gått vidare?
 

Godnatt ni fina!

Längtar tills imorn, så kanske ska ta och lägga mig nu.. känns väl nästan som att de går snabbare tills imorn då! Godnatt på er! ♥

Biggest misstake?

Åhh, jag är nog den lataste och svagaste personen som existerar. Looovar! Tränar typ aldrig, är skitsvag åh orkar verkligen inte. Tänk om man kunde trycka på en knapp så kunde man se utt som man vill, men nej...synd det. Skulle verkligen behöva börja träna men är så lat. Så i fredags frågade Hanna om jag ville hänga med och gymma. Jag har faktiskt pratat om att skaffa gymkort, weho blir inte alls pinsamt eller så när lilla svaga jag ska komma där gymma.. men i fredags orkade jag inte. Dock lovade jag Hanna att jag skulle hänga med någon gång. Så nu måste jag prova på. Gud vad har jag gjort, ingen återvändo nu... tänk jag kanske gillar det.. Det blir säkert bra, yeey tagga bli biff nu då! eller inte...
 

VÅREN

åååh kollade runt lite bland kläder och tänkte på våren. Gud vad jag längtar tills man kan börja använda skinnjacka istället för en stor jävla vinterjacka! Gud vad skönt det ska bli! Satte ihop ett finfint kollage med en lite våroutfit. ge mig vår!

olivia hissar!!

ÅÅÅÅH ! jag har fått en ny favorit serie, så sjukt bra seriöst! Tyckte Isa och Hanna-Li var så jobbiga när de bara pratade om serien Pretty Little Liars heeeela tiden. Men nu förstår jag nästan, helt sjukt bra! Förgyller min dag typ, lösningen till allt. Inte en tråkig stund. Jo kan säga att serien är lite överdriven och sakerna blir alltid värre, men jag tycker det är bra att det hnder så mycket i serien för då blir det ju inte speciellt tråkigt. Nej men blablabla.. syftet med detta inlägget var att jag skulle hissa PLL! TIpsar er som inte tittar på denna serien att ni borde det. Nu konkurerar denna serien med min andra favorit serie The Vampire Diaries, kolla gärna in den med!
 

Mysi lyckad eller inte

Va hos siss idag och passade deras barna med mamma idag, en liten stund. Förutom det har jag inte gjort så mcyket idag.. försökte ta lite kort men Rutan ville inte sammarbeta... kansek får försöka igen imorn men vem vet hon kanske attakerar mig eller något. Eller så är hon på bättre humör imorn. Imorgon kommer bästa killen hit och ska sova här, längtar sjukt kommer bli asmysigt! ♥
 



älskar min lilla Rutis, bästa hunden!

Denna dagen:

Godmorgon på er!
Idag har jag faktiskt inte planerat så mycket.. bara njuta av att ha lov typ! Ska ta lite kort, åh sen kanske åka till siss åh passa barnen ett tag. Efter det får jag se vad jag hittar på ikväll. Men ja, hoppas ni njuter av ert lov, för det tänker jag göra! Uppdaterar mera senare! Puss
 
Lite bildbrist just nu, men det kommer mer nyare foton snart.
 

ÄNTLIGEN LOOOV!

Nu är det äntligen lov och det känns så sjukt bra! Detta lovet kommer äga åh jag är så sjukt taggad ! Livet lekar, inte kvar något i skolan förutom musiken.. Men den kunde man tydligen finslipa på tills terminen va slut så de var ju skönt ! Lovar att börja med bloggen igen redan imorgon ! Puss !

 

 


HEJ HALLÅÅÅÅ

Hejsan!
Nu är det snart lov och då har jag bestämt mig för att börja blogga igen.. kanske börjar lite smått denna veckan men har inte riktigt tid. Ska se till att jag har tid både på lovet och efter också, lovar! Saknar att blogga! Men eftersom att jag är lite seg i skolan så måste plugget gå först!
 
Nu har jag bara halva No kompletteringen och Musiken min låt kvar, sen så ska det bli bloggande haha! Men ni får ha det bra sålänge så kommer det bli många inlägg på bloggen runt lovet lite så! Kram på er♥

PAUS

Jag skulle bara säga att jag verkligen inte hinner med bloggwn just nu! Så därför tar jag en paus.. det betyder att jag inte kommer blogga innan sportlovet i alla fall. Sen får jag se hur det blir! Kram på er♥

Follow on Bloglovin