Min dag ♥

Idag har jag solat i flera timmar. Sedan bästemde jag och några kompisar oss för att mötas upp och bada. Jag fick cykla till kärra, fick en beskrivning av en genväg av min mamma. Med mitt lokalsinne så åkte jag typ vilse, men de va ju bara att åka mot havet och då kom jag fram haha! SEdan har vi badat och myst lite där. Det var faktiskt riktigt varmt i vattnet, eller i alla fall ganska varmt. Sedan när jag skulle cykla hem började det ösregna, så typiskt, men det gick väl bra ändå. Nästan lite skönt. Sedan kom jag hem och såg att vi skulle äta räkor, usch. Hade jag inte lust med. Så tog lite rester. Väldigt mysigt att äta ute faktiskt. Nu ska jag gå ut och mysa lite till med mina päron. Ha en trevlig fredagskväll. Imorgon ska jag jobba och sedan kommer min pojk så kanske inte hinner blogga så mycket, vi får se!
 

 

I går kväll - outfit

Godmorgon denna härligt soliga fredag! Idag är jag ledig, vaknade klockan elva. Så himla skönt att få sova ut, det var verkligen ett tag sedan sist! Igår var jag på bio med Linn och Emelie. Vi kollade på Fast 6, den var faktiskt riktigt bra tyckte jag! Den var la lite överdriven ibland och så, men det gjorde inget. Rekomenderar starkt dessa filmer. Föresten såg jag ut såhär ↓
 
 

 

DAGENS

Tröja och underkjol från H&m | Klänning från London | Skor från Urban Project
 
 

Min onsdag

Idag har jag vart i skolan precis som vanligt. Ganska sköna lektioner fram tills lunch, men vi blev avbrytna lite i lektionen innan lunch för att brandlarmet gick igång. Det slutade med tt vi fick stå ute och vänta i typ en timme, gud vad jag var hungrig och sur! Grejen var också så att vi skulle "överaska" Hanna som fyller år idag, precis som vi alltid gör. Så lunchrasten gick ju. Men vi hann ändå som tur var, she didn't see that comming, haha. Sedan åkte jag till Ps för att ha avslutning på ps matten. Vi hade en tävling och käka glass. Det var faktisk ganska kul. Kommer sakna det typ, fast ändå inte. Samma sätt som jag kommer sakna mig skola.. fast ändå inte.
 
Imorgon är det som fredag för mig för vi är lediga på fredag, gryyymt. Tror jag ska gå på bio med några vänner. Fast and Furious såklart! Sedan har jag väl inte planerat så mycket inför helgen, ska jobba på lördag 8-15 annars ska jag väl umgås med mina nära och kära!
 

Mamma & Jag ♡

Min älskade vackra mamma och jag! Tog dessa fina bilder idag lite spontant, mamma började skratta hela tiden för hon tyckte det kändes så konstig att ta kort på sig själv... inte som jag då haha! Älskar dig världens bästa mamma, ingen är som du!
 
Nä nu måste jag faktiskt plugga, har skjutit upp detta hela dagen.. ska ändå bara göra en mindmap, vad är det som är så jobbigt? Jo just det, att göra den. Orkar ingenting som har med skolan att göra nu, verkligen ingenting. Sedan måste jag städa och efter det ska jag titta på The Following. För er som inte har sätt det, GÖR DET! Bästa serien på länge typ. (Inget slår The Vampire Diaries)
 

Yesterdays shopping

Var i staden igår med mammi, hittade faktiskt lite grejer. Spontanköp på en skjorta och en tröja. Superfina från Svea och Ester Elenora. Sedan hittade jag också en fin klänning som jag ska använda någon gång (antingen skolavslutning, opera eller niornas middag). Vi får se när den används, bara jag kan bli lite brun så passar den nog perfekt! Fint med lite färg nu till sommaren!

 
 




 

Förra veckan...

Senaste gången jag bloggade så tjatade jag ju om den är orienteringen. Ni kanske trodde att något hemkt hände mig under denna dagen och det är därför jag inte har bloggat... helt rätt, eller nej. Faktiskt så var orienteringen ganska kul och väldigt lätt. Dagen var allmänt chill och det var fredagen också. Nästan så att jag örjar tycka om skolan lite, vi har väl ungefär ett seriöst arbete totalt just nu, dock är jag super stressad över just det arbetet. De tska vara klart PÅ TISDAG, gud en vecka kvar och jag är med i ett grupparbete. Inte precis så att det är så lätt att göra klart hemma... måste skriva manus, bygga uppfinning och sedan filma en reklamfilm. Herregud om jag eller rättare sagt vi klarar detta är väl det ett mirakel haha. Oj överdriv lite till.. kommer säkert klara det men man är ju så lat i skolan just nu, man orkar verkligen inte! Vill bara sluta...sommarlov kom till mig nu, snääälla!
 
Sen i helgen så har jag vart på middag/kalas hos min fina Hanna. Det var supermysigt och åt massa god mat och sötsaker. Va så mätt så jag kunde spy när jag åkte därifrån. Därifrån åkte jag sedan till min pojk och det första jag sa var väl något med att jag mådde illa och ville spy, haha stackarn! Lyckligtvis mådde jag bättre sedan, så går det när man äter för mycket tårta och annat smått och gott! Sedan på söndagen åkte jag hem, det hade vart så himla varmt hela dagen så jag hade bestämt mig för att åka hem och bada i havet. Jag frågade pappa om han ville hänga med och det ville han ju såklart! Vi brukar vanligtvis ta vårt första dopp mycket tidigare, så jag var ganska sen med att ha mitt första dopp i söndags. KALLT var det i alla fall, tappade andan för så kallt var det. KÄndes som hjärtat stannade.. men när man kom upp kände man hur värmen spred sig i kroppen, en riktig kick faktiskt. Dock hjälpte detta inte för jag var himla trött den dagen, så resten av den dagen så låg jag och myste eller så sov jag. Sånna dagar ska man också få ha ju!


FÖRLÅT SÅ MYCKET

HEJ TÄNKTE BARA SKRIVA ATT JAG ÄR LEDSEN FÖR ATT UPPDATERINGEN SUGER, JAG KOMMER BOMBA BLOGGEN MED INLÄGG SNART OCH SEN ÄR DET SOM VANLIGT PUUUSS

Freaky tuesday

Tja ni underbara, bloggningen går lite segt igen.. kanske inte riktigt är min grej det här, kanske dags att lägga ner bloggen. Tycker dock att det är väldigt kul att blogga när jag väl har tid, så känns lite onödigt. ska bättra mig..
 
Tisdag idag, har vart en ganska chill dag förutom att jag hade två nationella idag. Blööö, men typ mina sista nationella, om jag väljer att inte göra de två sista spanska, som tydligen va frivilligt. Så känns lite halvbra. PANIK ÖVER TORSDAG, usch, orientering... hela dagen en och en. Lär gå vilse, lär försvinna. Andas andas
 
Något mer ni har missat är att jag vart hos tandläkaren, gjort sånt avtryck. Ska dit igen den 5 juli, och snacka lite. Sen ska jag ju dra ut minst två tänder och SEN blir det tandställning i 1,5 - 2 år. Så lär väl inte få tandställning förens i vinter känns det som, härligt... börja gymnasiet och sedan på med rälsen... tagga tagga
 
 
 

 
 

Todays


Todays

Inget bra väder idag ju, så fick ta bilder inomhus, därför är kvaliten lite sådär, de va ju inte så ljust så ljuset är lite halvbra....
 
Tröja HUNKYDORY | Bälte H&M | Linne från London | Byxer H&M | Armband presenter


Ännu en måndag...

Måndagarna är väl helt okej, vårt shema är i alla fall det. Bara jobbigt att gå i skolan efter en långhelg. Sitter just nu och gör vår bildanalys som ska vara inne ikväll. När kommer det ta slut? Vi har hafft minst 5 grejer varje vecka nu. Kommer det fortsätta såhär tills sommarlovet? Får la stå ut, är ju trots allt bara exakt en månad kvar idag.
 
Tråkigt väder, tråkigt väder. Hoppas det blir bättre väder imorn! Vi ska ha idrott imor för första gången på flera veckor, usch. Enligt mig är idrott det värsta som finns i skolan, fast det kanske beror på att jag är så lat... Men imorgon ska vi spela mugglar-quidditch, ni vet den sporten de spelar i Harry Potter. Himla kul idé att ha som elev lektion tycker jag! Detta ser vi fram emot, sedan om de inte går så bra får vi la ta. Det var väldigt rörigt med alla regler, olika bollar o.s.v. Men är ändå fett taggad på detta!
 
Ska fortsätta plugga nu, får nog förbereda lite på min spanska presentation också..

Åh härliga människa, åh härliga känsla!

Loggade in på bloggen innan och såg denna kommentar. Det värmde ska jag säga, tack så hemskt mycket! Sånna här kommentarer blir man så glad för när man får dem, och de uppskattas verkligen!
 
 

Fräknar

Många tycker det är fult med fräknar, eller tycker helt enkelt inte om det. När jag får fräknar bli jag bara glad. Jag tycker det ser friskt ut när mn är lite fräknig, och det känns bara som sommar då! Fick faktiskt lite fräknar igår, gud så härligt! Mindre än en månad kvar tills sommar lov, skolan är nästan värt det.. får stå ut i några veckor till!
 
 

myyyyyysss

Mysig söndag! Bara lite söndags ångest denna gången. Tre prov nästa vecka varav två är nationella... + att jag ska göra spanska talet på tisdag. Aja,jag har haft en mysig långhelg i alla fall. Längtar redan till nästa helg då jag och mina vänner förhoppningsvis ska vara med i en "modevisning" haha! Vi ska bli stylade åh så, och det ser vi fram emot! Annars tror jag inte så mycket händer... Ska fortsätt mysa lite till i min OnePiece ♥
 
 

You swaggy swagster, #swag

 
 

Härlig dag!

Åhh,vaknada av att Vilgot kom in och skrek "Hej ia". Sedan dess har jag vart med de två små bustrollen! Har också hunnit med att sola lite. Mår så himla bra när det är fint väder. Allt blir så mycket bättre då! Hoppas att det blir fint väder nästa vecka med, då kanske inte alla läxor och prov känns så jobbiga!
 
 

Fredagsmys ♡ + tre om mig

 
Jag har naturligt spikrakt hår. Vilket jag tycker är ganska tråkigt... fast ganska smidigt att man bara kan ta lite vatten i håret om det ser lite fult ut, så blir det platt igen. Skulle vart kul att ha fint vågit hår, men det är la därför flätor finns haha!
 
Jag har aldrig rökt i hela mitt liv. Har inte tänkt att göra det heller. Så onödigt enligt mig.
 
Jag blir avundsjuk på mina tjejkompisar jämnt, åh de beror på att de är så sjukt fina, snygga, söta, snälla och typ perfekta. åh sen kommer lilla jag hahahah.
Fin och osminkad föresten, najs najs
 

Fyra från idag

Fyra fina bilder från idag ♥
 
 

Så jäkla snyggt, geeee mig

Åh, såg någon bloggerska med en randig kavaj/jacka grej, så sjukt snyggt! Randigt är alltid snyggt och även svart och vitt. Så vad kan gå fel liksom?
 
 

I'm Home

Kom hem för några timmar sedan! Hade en supermysig kväll hos Eme igår, med goa friends! Men nu är jag hemma! Jag som precis gick ut i bikini för att de va så varmt, och tänkte ja men nu ska jag bli brun! Så, tack solen för att du går i moln just då jag ska sola, TACK!
 
Just nu är min mormor och morfar här, och även min sister med hennes två barn. Så vi har det lite mysigt. Jag är ganska trött efter igår så de är ganska skönt att inte behöva göra så mycket idag.
 
Imorgon ska vi passa syrrans barn, så dom ska sova här. Gosegos! Ska ta massa bilder på dessa söta barn! Men tills dess ska jag bara ladda upp, antar att det blir mycket liv imorgon!

Svarar snabbt på frågestunden...

Orkar inte ha den kvar lliggandes, så svarar lite snabbt nu! Ledsen att det tog sådan lång tid, men som sagt så har det vart mycket i skolan och antar att det kommer va precis lika mycket nästa vecka igen. Men jag ska ju börja blogga som vanligt igen, så varför inte börja med att svara på min kära frågestund?
 
Har du något favoritplagg i din garderob och i så fall vilket? 
Ja det har jag, det kanske inte är det plagget jag använder mäst, men jag älskar verkligen min Odd Molly blus. Är så himla nöjd att jag köpt den och så himla glad att den hänger i min garderob. Även om jag inte använder den skit mycket just nu, vet jag att jag kommer använda den mycket i sommar och att den ändå är mitt favoritplagg.

Trivs du på twitter?
Haha! Jo, jag trivdes bra i kanske en vecka... sedan var jag trött på det. Numera går jag in på appen som en nödlösning när jag har absolut ingenting att göra. ( Efter jag har kollat Facebook & Instagram några gånger förstås).

Vad har du sökt till på gymnasiet?
Jag har sökt till Ekonomi, med inriktning Juridik.

Nu när din nya favoritfärg(?) är blå, har du då blått istället för rosa i ditt rum?
Jag har nog inte riktigt någon favoritfärg... Har bara färger jag gillar & färger jag absolut inte gillar. Men ja, mitt rum är just nu blått vitt och rött. Vita väggar, blåa detaljer och lite rött smyger in sig också imed att jag har ganska många saker med amerikanska flaggan på.
 
Vad hände mellan dig och Hampus?
Det var ju ett tag sedan nu & det gäller ju egentligen inte dig. Men han tappade känslorna kort sammanfattat.
 
Vilka är dina bästa vänner?
Mina bästa vänner är Emelie, Linn, Hanna & Isa De är mina allra bästa vänner. (Bilderna är i den ordningen).
Sedan har jag också Isac, Erik & Lukas som också är mina bästa vänner.

Har du någon idol?
Nej, jag har väl ingen riktig idol...

Gillar du din skola?
Ärligt talat, så tycker jag att det ska bli så grymt skönt att börja på gymnasiet! Jag har gått på min skola i snart 10 år, min lilla skola... Usch vad skönt det ska bli att komma ifrån den. Fast min skola är la helt okej, börjar bara bli en aning trött på den. Sedan har jag ju en grym klass, så det är väl tur.

Är det roligt att vara dig?
Ja det tycker jag väl haha! Jag är glad att jag är jag!

Favoritämne i skolan?
Jag vet inte riktigt vad mit favoritämne är, har väl inget speciellt. Dock har jag mina "hatämnen"! Jag hatar Idrott, Svenska & Musik.

Vart hade du velat bo om du fick välja?
Jag tycker jag bor ganska bra som jag gör, hade inte vart fel med ett lite större hus dock. Men tycker det är skönt att bo här, gångavstånd till havet, inte så mycket folk... nä nu ljög jag lite typ, tyvärr är det så att på sommaren är det SKITMYCKET folk här, och på vintern är det helt folktomt.
 
Tillbaka till frågan, om jag fick bo var som helst, så hade jag velat bo någonstans utomlands. I något varmt land, kanske Spanien... eller nej, jag hade velat bo på en såndär grekisk ö som man alltid ser på filmer. Så grymt vacker och med klarblått vaatten. Guuud vad härligt det hade vart!
 
Har du några planer för framtiden & hur ser dina kommande år ut?
Om jag har några planer? Hmm, inte direkt, just nu ska jag ta moppekort har jag bestämt... lite sent men whatever. Så planerar att beställa kurs. Sen planerar jag också att jag ska ha bästa sommarn! Sed ska jag väl gå i skolan, ta studenten, skaffa körkort, flytta hemmifrån o.s.v. vem vet, man kan ju inte riktigt planera sin framtid...
 
gillar du någon?
Jag gillar väl massor haha!v Nej men ja, jag gillar någon.
 
Vad har du för poäng i skolan?
Jag har för mig att jag har 250 innan jag dragit bort mitt lägsta poäng.

Favoritaffär?
Min favorit affär är Wonder.

Vad ser du mest fram emot på gymnasiet?
Träffa massa nytt folk, börja på en ny skola, läsa nya ämnen... typ
 
Vad är det bästa att göra enligt dig?
Det bästa att göra enligt mig är nog ändå att umgås med sina nära och kära! Speciellt ens vänner. När jag är med mina vänner så är jag så himla glad, så himla lycklig! Kanske beror på att jag har världens bästa vänner!

Något du ångrar och är väldigt nöjd med att du köpt!
Som sagt är jag väldigt nöjd med min Odd Molly Blus, för övrigt brukar jag vara väldigt nöjd med sakerna jag köper haha! Något jag ångrar... Jo jag köpte ett par legging med vollanger på en gång. Svarta, men vollanger... ja ni hör ju bara. Jag använde dem aldrig och jag är ganska säker på att de är slängda nu.
 
 
Så det va det, tog mig hur länge som helst att göra det här herregud! Om ni har några fler frågor så får ni gära ställa dom här i detta inlägget! Puss och kraaaaaaam

Från igår

Tröja och bälte från H&M | byxdress från Svea | Skor från Project Urban

 
 

Spring feelings, tack och lov!

söta små vitsippor växte vid vår bäck, så himla underbart! Så synd att jag inte har tid att vara ute och njuta av det härliga vårvädret heller. Bara massa plugg nu, hela tiden! Denna veckan har jag en inlämning, ett tal och två nationella i matte. Guud, tur att man är ledig på torsdag och fredag. Annars skulle la jag vara helt död, kommer jag nog vara ändå. Men får la se till att göra klart inlämningen, sen ska jag bara ta några bilder och sen blir de la bra....

Ny enkel design, några småfel men whatever

Har en ny design, väldigt ljus och väldigt enkel.. vad tycker ni? Kanske blir lite roligare åh blogga nu. Men som sagt, vanlig uppdatering börjar på torsdag. Tills dess kanske de kommer några inlägg då och då.. men inte säkert och i så fall inte så många. Ha det bra!

Jag är tillbaka.. eller snart i alla fall

Hej! Det var ju ett tag sedan jag bloggade senast.. förlåt! Jag har bara inte hunnit med, så sjukt mycket i skolan just nu och de lär väl inte bli så mycket bättre på ett tag. Ny design, väldigt enkel, men helt okej.. var trött på den gamla. Men vi får väl se om det ändras snar igen..  På torsdag kommer i alla fall min uppdatering bli som vanligt igen.. ville bara säga det, hörs på torsdag! Puss ♥
 
En ganska nytagen bild på mig, kommer flera snart!

Follow on Bloglovin