2014 Årsresumé: Januari - April

Jag firade in det nya året hemma, och snart var jag tillbaka i skolan igen. Jag var riktigt skoltrött, men jag kämpade mig igenom dagarna i skolbänken. På helgerna umgick jag med mina vänner och pluggade. Jag började inse vad jag egentligen hade valt för linje, och fick lägga ner lite mer tid på skolan. Jag hittade på alla möjliga nyårslöften, men dessa glömde jag snabbt av. Jag firade två födelsedagar, Adrian min brorson fyllde 7 år, och det firades hemma i min födelsestad Fritsla. Linn min kompis fyllde 17, och det firades med en riktigt god brunch hemma hos henne med LFL. Ett täcke av snö låg på marken, men jag var fast bestämd på att varje dag gå ut och fota outfitbilder i kylan. Även om jag bara bar ett linne!
 
 
Jag fick en kärlek till frukt & bär, våfflor & smerikanska pannkakor, smothies och varm choklad! Snön smälte snabbt, och det var ovanligt "varmt" ute. Jag var ofta ute på prommenader med Iriz till havet, och kameran fick alltid hänga med. Jag gjorde om på mitt rum, flyttade runt och hade mig! och blev riktigt nöjd! Jag gjorde flera nya inköp till garderoben. Samt så blev jag också länkad av min favoritbloggare som veckans blogg. Synd bara att statistiken inte fortsatte att vara så hög som då..
 
Kärleken till frukt & bär fortsatte, och ännu en brunch ägde rum, den här gången hemma hos Emelie. Vi sa att vi skulle ta det som en tradition, men det hände nog aldrig mer. Jag saknar verkligen de bruncherna, det var så mysigt! Min systerson Vilgot fyllde 3 år. Jag klickade hem ett par nya träningsskor i hopp om att det skulle få mig att börja träna mer, vilket fungerade.... i några veckor. Jag umgick såklart mycket med min bästa kompis, och det var lika mycket plugg i skolan. Det var också här i Mars då jag började festa lite mera.
 
I april var det äntligen dags att åka iväg för att prova brudklänning och tärnklänningar. Vi for iväg, jag förälskade mig i en klänning, men ändå var det inget som föll oss så i smaken. Utan senare köpte vi tärnkläder på nätet. Det var påsk, och hemma hos syrran var det påskprommenad, och påskharen var där! Min mamma blev riktigt varm i dräkten, men det var supermysigt ändå! Jag var en av de som fick testa på Baby lips gratis, som blogg.se annordnade. Blommorna blommade och jag gick omkring i shorts, om jag inte visste bättre skulle jag säga att det var sommar redan då!

Nytt tillskott till sminkväskan

 
Nya borstar, och ny ögonskugga till vardagen från H&m. Borstarna var verkligen välbehövliga, eftersom att jag alltid sätter på ögonskuggan/målar ögonbrynen med korta borstar. De längre är så mycket enklare! Ögonbrynsborsten är sjukt bra, med en borsta som suddar ut på andra sidan!

En trevlig överraskning!

 
När man loggar in efter flera dagar utan uppdatering och har 20+ kommentarer undrar man verkligen vad som har hänt! Riktigt roligt att se att blogg.se har länkat mitt inlägg "få en bättre blogg" när man loggar in på sin blogg! Det var verkligen det här jag behövde för att komma tillbaka in i bloggandet, en liten skjuts på vägen! Jag har både haft noll inspiration och inegn tid mitt bland julfirandet att blogga. Men nu är jag tillbaka bättre än någonsin!
 
Tack för alla fina kommentarer jag har fått, ska vekrligen försöka svara på frågor så snart jag kan! Puss
 
 
 
 

F R Å G E S T U N D

 
 
Eftersom att det var ett bra tag sedan jag hade en frågestund nu så tänkte jag nu ha en. Ställ era frågor, vad vill ni veta om mig? Ni kan fråga vad som helst, ingen fråga är ovälkommen! Puss

Black skirts

 

Få en bättre blogg!

Ha en enkel och stilren design! Jag tycker personligen inte om bloggdesigner med starka färger och massa bilder, som tar uppmärksamheten från inläggen. Använd fina typsnitt och gör bloggen till din egen!
 
Lägg upp massor av bilder, gärna med bra kvalité! Jag själv läser inte inlägg som har "fula" bilder, eller bilder med dålig kvalité. Dessutom blir en blogg med mycket bilder en mycket roligare blogg, hur tråkigt är det inte med inlägg som endast innehåller text?
 
Variera dina inlägg! Det finns så mycket att blogga om, och det är inte så kul att får läsa om samma gamla vanliga "vad jag har gjort idag" varje dag. Ett tips för er som har lite dålig inspiration till olika inlägg är att skriva upp en lista med så många olika typer av inlägg du kommer på. Kolla tillbaka på gamla inlägg och på andras bloggar! och tänk gärna själv på vad just du gillar att läsa och skriv inlägg om det.
 
Uppdatera ofta! Denna punkten kan jag vara ganska dålig på själv, i olika perioder, men det är ju ganska självklart att man tröttnar på bloggar som uppdaterar väldigt sällan. Jag tycker att det ska i alla fall komma upp 2-3 nya inlägg per dag minst!
 
 
Tänk på språket! Vem vill läsa en blogg med massor av stavfel eller svärord? Korrekturläs inläggen innan du publicerar dem så att inte meningarna låter helt fel osv.
 
Ha en dialog med dina läsare! Jag kan själv glömma bort denna punkten ibland, men jag tycker att den är väldigt viktig. Om din läsare lägger ner energi på att läsa din blogg och kommentera den så borde du ta din tid att svara på kommentaren. Samt är det också bra att fråga läsarna vad de vill se på bloggaen och vilka inlägg de gillar mest osv.
 
Ha tålamod och lägg ner tid på din blogg! Man märker när en person har lagt ner tid i ett inlägg eller på en design och det gör det hela så mycket roligare att läsa. Samt ha tålamod och ge inte upp som jag brukar göra i perioder. Många läsare kommer inte på en natt!
 
Tillslut, våga vara unik och personlig. Hitta din egen grej, för vem vill läsa om saker som flera andra redan har skrivit om?

Underbar

 
Helt klart bästa låten just nu!

Juridik, hål, matte, "julmys", så har min dag sett ut hitills. Jag fick gjort en hel del samhällskunskap p hålet, så paniken för skrivningen på torsdag minskar allt mer! Annars har det varit en rätt vanlig, tråkig dag. Jag är vääääldigt trött just nu, men det kanske beror på att jag åt en chokladboll till lunch. Så nu ska jag ta något att äta och sedan får jag se vad jag hittar på, puss.
 
 

Summer details

 
 
 
 
 
 
 

Tats

 
Gud vad man blir sugen...

Sex

 
- Jag vill jättegärna tatuera mig, men det kommer nog aldrig ända med den beslutsångesten jag har. och eftersom beslutet är permanent blir det ännu svårare haha...
 
- Jag har fixat mina fransar nu i flera månader utan paus, så jag kommer inte ihåg hur jag ser ut helt osminkad.. vilket faktiskt är lite skrämmande, men vill ändå fortsätta för det är så himla skönt och smidigt!
 
- Mitt namn kommer från fån det latinska ordet för olivträd - fredens träd. Därför har mitt namn fått betydelsen "den fredälskande".
 
- Jag var väldigt emot festande för något år sedan, asså väldigt! Tyckte mina kompisar var så töntiga för att de drack, och tyckte att det var helt onödigt. Sen ändrades la det haha...
 
- Många säger till mig att jag har fina kläder och klädstil, både på bloggen och i verkligheten. Men jag har ju faktikst ändrat min klädstil totalt bara sådär. Jag måste typ vara "finklädd" eller ah inte slappt kläd, för då känns det inte bra. Dock tycker jag att just nu är min klädstil lite platt, klär mig typ alltid i svart... blir la lite tråkigt i längden.
 
- Det börjar gå sämre för mig i skolan, och med sämre menarf jag inte dåligt.. utan bara sämre än vanligt. Detta året går jag nog inte på sommarlov med tv å A och resten B, det finns nog ingen möjlighet haha...
 

 

Good morning sunday

 
God morgon! Då var det söndag igen och snart väntar den sista veckan i skolan innan jullovet. Endast en vecka kvar, det går så fort! Jag ska bara klara av en tvåå timmars lång skrivning i samhällskunskapen och sen är jag fri, för tillfället. Jag har nog aldrig vart så trött på skolan, det kanske stämmer att tvåan är värst? Men eftersom tiden går så fort så funkar det la ändå...
 
Jag har haft en riktigt slapp helg, förra helgen innehöll två fester och annat kul så jag tog det lite lugnt denna helg. Jag hade tänkt gå ut och fota idag, men eftersom att det var så kallt igår så har jag inte riktigt lust för det idag. Kanske tar och pluggar lite, eller bara myser. Inget planerat så, precis som det ska vara på söndagar. Puss
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Julklappstips II

 

Dessa dagar längtar man tillbaka

 
Är trött på mörkret nu, och detta väder. Ge mig jul och sen spola fram till sommaren...

Julklappstips

 
 

Q / A

Superfin!! Vart köpte du den? // Jackan var urläcker! Var är den ifrån? (angående Pink &Fur) Jackan i det inlägget är samma jacka som på denna bilden och den är köpt på H&m, pälskragen jag har i det andra inlägget är lös och kan sättas på vart som.
 
 
Snyggt! En fråga: vad brukar du äta till frukost på vardagar? Jadu, jag är inte riktigt så bra på det där med frukost, men de flesta vardagarna brukar jag äta yoghurt med banan, annars kan det bli en smoothie eller mackor.
 
Sjukt fina kläder och även du är riktigt fin! Älskar din blogg ♥ Är designen du har en design du gjort själv eller finns någon liknande att hitta någonstans? Riktigt fin och "stilren" Åh vad glad jag blir när du säger så, tack så mycket! Ja jag har gjort designen själv, men det är ju inte speciellt så svårt att göra en liknande, jag har ju en väldigt enkel design.
 
 

atm

 
Sitter just nu i skolan och väntar på att den kära bussen ska komma. Vi slutade en timma tidigare idag, men eftersom att min tidigaste buss hem går 14.25
så spelade det ingen roll för mig. Istället för att springa till bussen som jag brukar få göra på torsdagar, så får jag sitta här och vänta i ca en timme... nu önskar jag ofta att jag bodde i stan.Idag har vi inte gjort så mycket i skolan, vi hade två lektioner + en föreläsning av en kille som har varis i Gaza. Väldigt intressant faktiskt, men det blev lite långtråkigt efter en timma!
 
Igår fick jag hem två paket som jag hade beställt, ni får se lite senare vad jag har klickat hem!
 
 
 
 

101214

Hej mina älsklingar, längesen sist... jag känner att jag har börjat med ett mönster. Har blogguppehåll i några veckor sen kommer jag tillbaka och lovar att jag ska börja uppdatera igen och sen börjar det om haha. Sorry för det, men på vintern är det så mycket tråkigare och framförallt jobbigare att blogga! Jag går upp när det är mörkt och jag kommer hem från skolan när det är mörkt, så det är inte så lätt att fota... och en blogg utan nya bilder blir ju himla långrandigt. Bilder är det första jag tittar på en blogg, om bilden är ful eller dålig kvalite på läser jag inte inlägget...
 
Nu har jag inte bloggat på ett himla bra tag, och vad har då hänt i mitt liv under den tiden? Inte så mycket kan jag inte säga, har la gått i skolan, umgåts med vänner, festat, chillat, slöat, deppat över vädret o.s.v. Som vanligt haha. Har precis blivit "frisk" efter en dum förkyldning jag åkte på efter att stått ute i klänning och skinnjacka väldigt länge, så har legat i feber och så. Men imorgon återvänder jag nog till skolan, även om jag kanske inte mår helt hundra. Men att vara hemma när alla andra är i skolan sucks. JAg har nog kollat på 20 filmer och 1,5 säsonger av Gossip Girl. (Helt sjukt hur bra den serien är!!! Andra gången jag kollar och blev lika ledsen när säsongerna tog slut). Så imorgon blir det skola, och återuppta plugget. Känns som att jag pausat mitt liv, imorgon måste jag skriva en inlämning i engelskan och inför nästa torsdagen måste jag börja på ca 30 frågor i samhällen. Varför skjuter jag upp allt? Jag har lite panik för detta, men det ska nog ordna sig. Snart är det jul och lov!!!

Follow on Bloglovin