Hey babes

Det var ett tag sedan nu! Hur är det med er? Sitter just nu och försöker övertala mig själv att gå ut och jogga... gjorde ju aldrig lördagens pass heller, men det blev ju i alla fall tre joggingrundor förra veckan och det är ju bättre än noll haha!
 
Så vad har hän medans ni för helt ouppdaterade om mitt liv? Jo vi blev lediga i fredags för alla lektioner ställdes in. Guuud vad skönt det var, hade värsta glädje stunden på torsdagskvällen. Helt underbar känsla. Så den dagen spenderades i stan, förbrilt letande efter en present till älskling som fyller år nu på torsdag. Så det blev en ganska jobbig dag ändå... med tanke på hur sjuuukt jävla svårt det är att köpa något till killar. HELT sjukt. Sedan tog jag bussen hem för att packa, åkte hem till Isac, hans mamma fyllde år så vi år god mat och hade jättetrevligt. Fick höra om massa av Isacs barndomsminnen. Haha, han var helt vild när han var liten.
 
På lördagen var det meningen att jag skulle träffa några tjejer i klassen, men det slutade med att jag var hemma både på lördag och söndag. De dagarna spenderades framför skolböcker eller datorn. (Blev lite beroende av Sims 3 när jag insåg att jag kunde spela det).
 
Och nu var det måndag igen, plugg står på schemat. Prov varje vecka + massa läxor. Usch är redan skoltrött. Men bara 21 dagar kvar till höstlovet. (Dock hinner vi ha typ 5 prov innan dess). Känns som en evighet dit..
 
Nu ska jag ut och jogga, sen så ska jag plugga och fixa lite med några bilder. Pusshej
 
 

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Follow on Bloglovin
Trackback
Follow on Bloglovin