Q / A

"Hej olivia! Så jäkla härliga bilder! Har du några tips på att ta bra bilder? Du lyckas ju få så fina outfitbilder! Vad man ska tänka på - miner, blick, ställning, kläder, bakgrund osv. KRAM"
Jag blev så himla glad när jag fick den här kommentaren. Jättekul verkligen! Egentligen har jag inga speciella tips på hur man tar bra bilder... Speciellt inte outfit bilder. Jag brukar inte tänka så mycket när jag fotar en outfit, men brukar fokucera på det hela och sedan lite på detaljer. Här är lite exempel på outfitbilder som jag fotat.
 
 
Jag brukar ha en sån enkel bakgrund som möjligt, det är inte bra att ha en bakgrund som drar uppmärksamheten från motivet. Dock gillar jag inte att fota med en vit bakgrund, för det blir så tråkigt. Ljuset är ganska viktigt också, därför blir det så tråkigt att fota just nu eftersom att det är dåligt med sol...
 
När det gäller miner, blickar och ställningar så tänker jag aldrig på sånt, gör det som känns bäst, och testa massa olika saker. Jag tar massa bilder i förhoppning att något blir bra! Så det är mitt bästa tips, desto mer bilder → desto större chans att få dedär riktigt fina bilderna.
 
Och kläder? När det gäller att fota outfit bilder, så är det bara att ta de kläderna du har på dig. Jag kan inte tipsa om vilka kläder du ska ha, för grejen med outfitbilder är ju att visa din personliga stil. Så ta bara på dig sånt  som du brukar ha på dig!
 
Jag hoppas att du/ni blev nöjda med svaret, jag är ju ingen specialist på foto eller så och jag påstår inte att mina bilder är sådär himla speciella haha. Men det var kul med en sån här fråga, så ni får gärna fråga på om ni undrar andra saker! ♥

Kommentarer
Postat av: Emelie

Jättebra tips ju :)

2014-01-05 @ 21:02:18
URL: http://nattstad.se/bymelli
Postat av: MMALINLIDMAN.BLOGG.SE +

Tack för svaret!

2014-01-07 @ 15:12:37
URL: http://mmalinlidman.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Follow on Bloglovin
Trackback
Follow on Bloglovin