Några bekännelser

 
- När jag var lite så pratade jag och sjöng hela tiden. Min mamam brukar säga att de inte behövde någon radio för att de hade mig. Jag går faktiskt fortfarande runt och sjunger hela tiden. I skolan, hemma o.s.v.
 
- Jag är en djurmänniska och har väldigt ont av att se djur som far illa. Jag kommer ihåg när vi var i Bulgarien jag var 12, och vi var på en strand, där några Ryska barn hade fångat små sjöhästar i små Pet flaskor. Jag var så himla arg och ledsen, och ville verkligen så gärna gå och släppa ut dem.
 
- Jag har aldrig testat på att röka eller snusa.

- Jag är från Fritsla, men flyttade därifrån när jag var 6 år.
 
-Jag har en väldigt bra kontakt med min mamma. Vi har nog aldrig bråkat, hon kan väl dock bli lite sur när jag inte städar mitt rum och så, men jag kan inte kalla det ett bråk.
 

- Jag vet fortfarande inte vad jag vill jobba med, men jag är faktiskt jättenöjd med mitt val av linje. Så vem vet, kanske kommer hålla på med ekonomi i framtiden.
 
- Jag både längtar till studenten och inte, eftersom just de att jag inte riktigt vet vad jag ska göra efter gymnasiet. Ska man plugga på högskola direkt? Eller jobba lite? Kanske resa?
 
- Jag tycker tjejer som har brunt hår är så jäkla snygga. Känns som att blondiner bara är söta. Men jag vågar ändå inte färga håret mörkare...

Kommentarer
Postat av: Eleonora Adriana ♥

Fin bild!

2014-03-07 @ 20:51:50
URL: http://eleonoraadriana.blogg.se/
Postat av: ♡ Hanna Andersson ♡

Roligt att läsa!

2014-03-08 @ 09:50:06
URL: http://hannabieberandersson.blogg.se
Postat av: Sanna Johansson Bizzozero

Sööt!!

2014-03-08 @ 10:59:33
URL: http://ssannabizzozero.blogg.se/
Postat av: Alice

Vad fin blogg du har och fina bilder! :)

2014-03-10 @ 12:45:20
URL: http://alicehilmersson.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Follow on Bloglovin
Trackback
Follow on Bloglovin