Black & White

 
 
 
Idag har jag trallat runt så här. Redan måndag? Japp japp, kanske inte var superglad när klockan ringde sex imorse, men måndagar går vi bara till 12 och jag kommer hem redan kvart över ett så jag ska inte klaga! Det hände inte något speciellt i skolan, det märktes bara över att många var upprörda över valresultatet. Vem var inte liksom? Visst att det blir regeringsbyte, det går att acceptera, men dte kanske bara är för att jag inte är så politiskt insatt som jag säger så. Jag var ändå nöjd med hur det var innan, så haden og velat ha kvar den gamla regeringen... men vi får väl se vad som händer. Det som gjorde mig mest upprörd var hur sjutton SverigeDemokraterna har gått och blivit det tredje största partiet i riksdagen? Vad hände där ?! Helt sjukt ju.
 
Min kompis visade mig en Tweet och den löd ungefär såhär "sverige ni är sämre på att rösta i valet än i mello OCH DÅ ÄR DET FAN ILLA."
Det sammarfattar ungefär vad jag tycker, och hur illa det är haha!
- - -
Annars rullar livet på, jag har vart på lite dåligt humör i några dagar. Har vart trött på allt och alla typ. Men får helt enkelt ta tag i mig själv och älska livet. Nu måste jag dock plugga lite, och det hjälper ju inte riktigt till på den fronten, PUSS

Kommentarer
Postat av: Aina Strand

Snygg outfit :)

2014-09-15 @ 18:21:44
URL: http://ainaphoto.blogg.se
Postat av: Elin

vart är jackan ifrån? :D ursnygg!

Svar: Den är från Gina! kram
olivia

2014-09-15 @ 18:37:07
URL: http://niles.blogg.se
Postat av: Solin

Jättefin är du!:)

2014-09-15 @ 19:33:13
URL: http://www.solinj.blogg.se
Postat av: Felicia

jätte fin blogg!

2014-09-18 @ 19:00:41
URL: http://feliciaroxenvall.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Follow on Bloglovin
Trackback
Follow on Bloglovin