2014 Årsresumé: September - December

Skolan rullade på som vanligt, vi hade en heldag med vandring som jag verkligen inte såg fram emot. Särskilt inte eftersom att mina kompisar som redan gått den sa att det var så himla jobbigt, men det var faktiskt inte så jobbigt som jag trodde, och det blev faktiskt riktigt mysigt! Jag shoppade mycket, lönen som jag hade jobbat ihop handlade jag snabbt upp. Ett av mina bästa köp var att framkalla massa fina bilder som fick pryda min vägg, och det gör de än idag. Vi firade min farbror som fyllde år på Ästad Gård, med trerätters och övernattning. Jag gick fortfarande klädd i bara ben så länge som jag kunde, jag har faktiskt många fina outfits från denna månad. Ops, jag glömde nästan att pappa fyllde år haha!
 
Mina föräldrar reste till Prag i fyra dagar för att gå på ett bröllop, så jag var ensam hemma. I alla fall 2 av de tre dagarna. Min mormor och morfar kom den sista dagen och höll mig sällskap. Dock hade vi haft lite grogg här dagen innan så jag hade fullt upp med att städa huset innan de kom. När mina föräldrar kom hem hade mamma med sig en stor VS påse som innehåll en nessesär, en parfym och en tygväska. Sååå glad blev jag! Det hände inte så mycket annat, jag bara väntade på höstlovet för jag var så sjukt trött på skolan. Jag antar att man blir ännu mer less på plugg när vädret är dåligt, som det var då... Jag mår precis som ni alla vet bäst på sommaren/våren.
 
I November fyllde min kära mamma år! Annars shoppade jag på, fixade i mitt rum och bara körde på. Det var inte så mycket annat som hände i November. Jag umgicks med mina vänner och familj, festade i och gick i skolan. Självklar fotade jag lite också...
Tydligen så var jag inte alls sugen på att fota i december utan bara la upp massa sommarbilder, därav ingen kollage haha) December, ja jag kämpade på det sista i skolan. Vi firade min mormors födelsedag på någon gård rätt långt bort. Där det fanns spa, och det serverades riktigt riktigt god mat! Efterrätten var nog det godaste jag har ätit på riktigt länge! Mumma! Jag kände ingen julkänsla alls, ingen snö och ingen kyla. Jag tittade inte på julkalendern och jag hade heller ingen chokladkalender. Men jullovet kom snabbt ändå och sedan var de helt plötsligt julafton. Vilket det inte alls kändes som. Ärligt talat känns det fortfarande som jag inte haft min julafton än haha! Sen kom ju nyårsafton och ja, ni vet ju resten!
 
 
Jag tycker att det har varit ett riktigt bra år, även fast all killdrama så har jag haft så sjukt kul, något som fattades var dock att åka utomlands.. vilket jag hoppas att jag får göra nästa år i alla fall!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Elin

Mycket fina bilder, ser ut som ett härlig år du har haft :)

2015-01-04 @ 19:32:12
URL: http://www.baraaeelin.blogg.se
Postat av: Angelica Bengtsson Fotografi

Vilka grymt härliga bilder du tar!

2015-01-04 @ 19:42:10
URL: http://angelicabengtsson.blogg.se
Postat av: fanny

Härlig blogg detsamma, skulle kunna göra länkbyte jaa :) kram

2015-01-04 @ 20:11:35
URL: http://nouw.com/Fanwesa
Postat av: Aina Strand

Kul med årsresume :)

2015-01-04 @ 20:54:44
URL: http://ainaphoto.blogg.se
Postat av: Louise

Så himla härliga bilder! :)

SV: Vad roligt att du ville vara med och tävla om att bli veckans blogg! Jag hojtar till när vinnare är dragen.
Kram!

2015-01-04 @ 21:22:10
URL: http://louiseamanda.se
Postat av: corneliaeriksson.blogg.se

Vilket fint år! Och så roligt att samla höjdpunkterna i ett inlägg. Gott nytt år på dig!

2015-01-04 @ 21:30:20
URL: http://corneliaeriksson.blogg.se/
Postat av: Lina

Vilken fin blogg du har!
Lust att göra ett länkbyte? :)

2015-01-04 @ 22:38:21
URL: http://daysbylina.blogg.se
Postat av: Rebecca

ååh värdigt fint blogg :* var gärna med på min blogg tävling:)kram

2015-01-05 @ 14:43:07
URL: http://fames.se/beccarosan/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Follow on Bloglovin
Trackback
Follow on Bloglovin